- 21 Kasım 2022
- 116
- 21
- 28
- 29
- Konu Sahibi mayisinannesi
-
Ya daha önceki testlerimde direk çizgi yoktu. Bunda çoktı ilk beş dkda. Ayrıca adetim yarın. Kasette azıcık da çizgi olduysa bi Umut var mıdırBen bundan daha dilimle öğrendim kimse goremezdiii sonra kan verdim beta 9 bi test daha yapin oda böyleyse kan verin
Evet çizgi var Laboquick güvendigim bir marka beni hiç yanıltmadığı için hamile olduğunu düşünüyorum inşallah doğrudur yarın kan ver istersenKızlar aşırı aşırı silik bi çizgi var ama ben görüyorum fotoğrafta pek belli olmuyor ışığa tutunca görünüyor. Çok silik olsa da hamilelik var mıdır? Bir de erkek gebelik testi değil kaset test Laboquik marka. Bunda bile silik çizgi varsa ihtimalim nedir? Fotoğrafta pek görünmüyor
Teşekkür ederim çok heyecanlandımEvet çizgi var Laboquick güvendigim bir marka beni hiç yanıltmadığı için hamile olduğunu düşünüyorum inşallah doğrudur yarın kan ver istersen
Anladım teşekkür ederim zaten yarın adet günüm. Bi iki üç gün sabredeyim öyle gideyim o zaman. Bi de benim ilk deneyiyim böyle eğilim kalkmayla ev süpürmeyle bi şey olmaz de mi? Yani varsa da bi zarar vermem de miBen gördüm labuquick kuruma çizgisi bile çıkarmıyor neredeyse ama bu çizgiye giderseniz 10 falandır HCG degeriniz kendinizi çok yıpratırsiniz ben yaşadım tavsiyem eğip bukmeden görünceye kadar gitmeyin
Anladım teşekkür ederim zaten yarın adet günüm. Bi iki üç gün sabredeyim öyle gideyim o zaman. Bi de benim ilk deneyiyim böyle eğilim kalkmayla ev süpürmeyle bi şey olmaz de mi? Yani varsa da bi zarar vermem de mid
Düşmedikce çok ağır kaldirmadikca bir şey olmaz süpürgeyi falan da yavaş yavaş yaparsın bir de ovulasyonla takip ettin miAnladım teşekkür ederim zaten yarın adet günüm. Bi iki üç gün sabredeyim öyle gideyim o zaman. Bi de benim ilk deneyiyim böyle eğilim kalkmayla ev süpürmeyle bi şey olmaz de mi? Yani varsa da bi zarar vermem de mi
Hayır etmedim. Normalde biz çocuk içinerken diyorduk ama artık gecikmeyelim sonra olmazsa üzülürüz dedik. yumurtlama günlerimi kaşık ağrımdan falan kestirebiliyorum. O günlerde denedik. Bi de adetim bitince( kaç gün sonra bilmiyorum) birlikte olduk ondan beş gün sonra falan bi kıröızı lekem oldu. O beki çok beklentiye soktuDüşmedikce çok ağır kaldirmadikca bir şey olmaz süpürgeyi falan da yavaş yavaş yaparsın bir de ovulasyonla takip ettin mi
Bende bugün yaptım benimde aynen bu şekilde çıktı adetinize kaç gün var ovulasyondan kaç gün sonra yaptınızKızlar aşırı aşırı silik bi çizgi var ama ben görüyorum fotoğrafta pek belli olmuyor ışığa tutunca görünüyor. Çok silik olsa da hamilelik var mıdır? Bir de erkek gebelik testi değil kaset test Laboquik marka. Bunda bile silik çizgi varsa ihtimalim nedir? Fotoğrafta pek görünmüyor
Yarın adet günüm ve ovülasyon takibi yapmadım.Bende bugün yaptım benimde aynen bu şekilde çıktı adetinize kaç gün var ovulasyondan kaç gün sonra yaptınız
Hic bisey olmaz korkma 5 haftalik hamileymisim belimde 6 kg kum torbasiyla squad yapip atlayip ziplamali spor yapiyodum...Anladım teşekkür ederim zaten yarın adet günüm. Bi iki üç gün sabredeyim öyle gideyim o zaman. Bi de benim ilk deneyiyim böyle eğilim kalkmayla ev süpürmeyle bi şey olmaz de mi? Yani varsa da bi zarar vermem de mi
Kuruduktan sonra böyle olmuştur muhtemelen idrar dağılmış çünkü. Pek bilmiyorum bunun ne demek olduğunuBenimde sabah ki testim böyle oldu ne demek oluyor bu inşallah vardır
Evet ama yine de kırmızı olması beni tereddütte bıraktıKuruduktan sonra böyle olmuştur muhtemelen idrar dağılmış çünkü. Pek bilmiyorum bunun ne demek olduğu
Bence var canım sabah ilk idrar ile tekrar dene gün gün koyulaşır diye düşünüyorum benimde böyle çıkmıştı geç döllenme olabilir az önce konu açtım gün gün koyulaşan test diyeKızlar aşırı aşırı silik bi çizgi var ama ben görüyorum fotoğrafta pek belli olmuyor ışığa tutunca görünüyor. Çok silik olsa da hamilelik var mıdır? Bir de erkek gebelik testi değil kaset test Laboquik marka. Bunda bile silik çizgi varsa ihtimalim nedir? Fotoğrafta pek görünmüyor
İdrarı fazla damlatmissin canım tekrarlaBenimde sabah ki testim böyle oldu ne demek oluyor bu inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?