Kızlar testimi bakar mısınız aşırı silik

mayisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
116
21
28
29
Kızlar aşırı aşırı silik bi çizgi var ama ben görüyorum fotoğrafta pek belli olmuyor ışığa tutunca görünüyor. Çok silik olsa da hamilelik var mıdır? Bir de erkek gebelik testi değil kaset test Laboquik marka. Bunda bile silik çizgi varsa ihtimalim nedir? Fotoğrafta pek görünmüyor

Eklentiler

• IMG_9121.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 485
  • IMG_9125.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 454
  • IMG_9123.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 440
  • IMG_9122.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 475
Evet çizgi var Laboquick güvendigim bir marka beni hiç yanıltmadığı için hamile olduğunu düşünüyorum inşallah doğrudur yarın kan ver istersen

Ben gördüm labuquick kuruma çizgisi bile çıkarmıyor neredeyse ama bu çizgiye giderseniz 10 falandır HCG degeriniz kendinizi çok yıpratırsiniz ben yaşadım tavsiyem eğip bukmeden görünceye kadar gitmeyin

Ben gördüm labuquick kuruma çizgisi bile çıkarmıyor neredeyse ama bu çizgiye giderseniz 10 falandır HCG degeriniz kendinizi çok yıpratırsiniz ben yaşadım tavsiyem eğip bukmeden görünceye kadar gitmeyin
Anladım teşekkür ederim zaten yarın adet günüm. Bi iki üç gün sabredeyim öyle gideyim o zaman. Bi de benim ilk deneyiyim böyle eğilim kalkmayla ev süpürmeyle bi şey olmaz de mi? Yani varsa da bi zarar vermem de mi

Düşmedikce çok ağır kaldirmadikca bir şey olmaz süpürgeyi falan da yavaş yavaş yaparsın bir de ovulasyonla takip ettin mi

Düşmedikce çok ağır kaldirmadikca bir şey olmaz süpürgeyi falan da yavaş yavaş yaparsın bir de ovulasyonla takip ettin mi
Hayır etmedim. Normalde biz çocuk içinerken diyorduk ama artık gecikmeyelim sonra olmazsa üzülürüz dedik. yumurtlama günlerimi kaşık ağrımdan falan kestirebiliyorum. O günlerde denedik. Bi de adetim bitince( kaç gün sonra bilmiyorum) birlikte olduk ondan beş gün sonra falan bi kıröızı lekem oldu. O beki çok beklentiye soktu

Bende bugün yaptım benimde aynen bu şekilde çıktı adetinize kaç gün var ovulasyondan kaç gün sonra yaptınız

Hic bisey olmaz korkma 5 haftalik hamileymisim belimde 6 kg kum torbasiyla squad yapip atlayip ziplamali spor yapiyodum...

Kızlar dayanamadım şimdi tekrar bir tane yaptım. Bunda daha belirgin

Eklentiler

• IMG_9126.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 433
  • IMG_9129.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 408
Benimde sabah ki testim böyle oldu ne demek oluyor bu inşallah vardır

Eklentiler

• B74E9EDA-0D96-46D0-8523-3A8C87267C65.webp
    6 KB · Görüntüleme: 462
Bence var canım sabah ilk idrar ile tekrar dene gün gün koyulaşır diye düşünüyorum benimde böyle çıkmıştı geç döllenme olabilir az önce konu açtım gün gün koyulaşan test diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…