- 1 Kasım 2022
- 212
- 135
- 33
- 28
- Konu Sahibi mayisinannesi
-
Canım galiba var bebişsabah hemen yaptım şimdide silik bi çizgi 5 dk da hemen çıktı ne demek oluyo silik varken de var mı demek? Dana önceki testlerimde tek çizgi kesin çıkardı silik ilk defa oldu
İnşallahKızlar dün kan verdim. Değerim 15 çıktı. Salı tekrar kan vercem
ay inşallah yaaaCanım galiba var bebişdün benim de böyleydi kan verdim 15 çıktı değerim. Yine de kan ver lütfen.
Bence Çıkar yarın sonuç. Adetin ne zamanİnşallah
ay inşallah yaaahemen yarın kan versem çıkar mı acaba biraz daha beklesem mii
3 damla yeter idrarınız çok olmuş tekrarlayın net olsunBenimde sabah ki testim böyle oldu ne demek oluyor bu inşallah vardır
Ben pek göremedim canım. Fotoğraflarda pek net görünmüyorkızlar benimkine de bakar msınız?
Ben göremedim çizgikızlar benimkine de bakar msınız?
Malesef bende goremedımkızlar benimkine de bakar msınız?
Sizce gebelik var mı çok silik bir çizgi var erken gebelik testi yaptım adete 4 gün falan varEvet çizgi var Laboquick güvendigim bir marka beni hiç yanıltmadığı için hamile olduğunu düşünüyorum inşallah doğrudur yarın kan ver istersen
Evet silik cizgi var ben de gordum yarın tekrar yap istersen daha belirgin çıkarsa kan verirsinSizce gebelik var mı çok silik bir çizgi var erken gebelik testi yaptım adete 4 gün falan var
Bende bu testle, senin gibi öğrendim. Bu arada fotoğrafta da belli oluyor var gibi:) sonuç nedir belli oldu muKızlar aşırı aşırı silik bi çizgi var ama ben görüyorum fotoğrafta pek belli olmuyor ışığa tutunca görünüyor. Çok silik olsa da hamilelik var mıdır? Bir de erkek gebelik testi değil kaset test Laboquik marka. Bunda bile silik çizgi varsa ihtimalim nedir? Fotoğrafta pek görünmüyor
Evet testlere göre var gibi 12 gün gecikmeyle kan degerin de yüksek çıkar belki kese bile görünürgebelik var mı sizce adetim 12 gün geçti
İnşallah ama ilki net gibi sonradan yaptıklarım çok silikEvet testlere göre var gibi 12 gün gecikmeyle kan degerin de yüksek çıkar belki kese bile görünür
Testlerin duyarlılığı birbirinden farklı olabilir. Geç döllenme de olabilir. 12 gün sonra erken gebelik testinde silik çıkması bu nedenle de olabilir. Yarın normal kaset test de yapın sabah uyandığınızda bir de onunla teyit edin. Salı günü de kan verin bence. Zaten 12 gün geçmiş iyi sabretmişsiniz. Hayırlı olsun şimdidenİnşallah ama ilki net gibi sonradan yaptıklarım çok silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?