- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Babygirl16
-
Ama saatler sonra belirdi evde gebelikten çok ne varParonaya yapmıyosun bence
Gebelik testi aaaaaallllllll
Salı günü bir yapayım dedim kuruma çizgisine benziyor mu peki ? Kkda hep kuruma çizgisi diyorlar sonradan görünen çizgiyeGeç döllenme olabilir. Hergün tekrarla git gide koyulaşırsa var demektir
Ay vallla bilmiyorum ki kuzum inşallah vardır salı bir de yapayım diyorum kan vereyim desem veremembugünAma 10 gün gecikmede koyu çıkar sanki ne bilişim geç döllenme falan da olmuş olabilir
Evde 15 tane gebelik var gebe kalamıyorum diye bayağı test aldım netten. Salı günü yaparım bir baktım bşeyler oluştu özele gider kan veririm insan kan vermeyede korkuyor bu durumlarda . 5 Gün oncede yapmıştım bu testten beklettim iki gün Hç böyle bşey oluşmadıYüzlerce test yaptım hiç böyle görmedim valla direk tek çizgi :)) bence kuruma çizgisi değil. Erken gebelik testi alın yarın olmadı. Yada kan verebiliyorsanız kan verin bence
Ovılaysonda pek koyu degil ki yani pik degil yani varya inanamıyorum araftayımKuruma çizgisi olsa ovülasyonda çıkmaz bence hamilesin
Yaaaaa ama olmasaydı gebelik testindede çıkmazdı ki yaaaa inş vardır inşşOvılaysonda pek koyu degil ki yani pik degil yani varya inanamıyorum araftayım
Valla şuan ne sevinebiliyorum ne de üzülebiliuorım . Yani normalde bu markada olmazdı ama herşey mümkün artk sonuçtaCanım sonradan çizgi oluşabiliyo testlerde bi tane daha yap eğer varsa 10 dk içinde çıkıyo ikinci çizgi. Benimde böyle saatler sonra çıkan çizgi olmuştu ama geçersizdi. Hamile olduğumu öğrendiğim testte hemen çıkmıştı ikinci çizgi. Ama tabi bazen böyle senin testteki gibi olup hamile olduğunu öğrenenler de var . İnşallah hamilesindir :)
Evet var ama adet zamanıda oluyor gelen gidende yk salı çabuk gelse bareYaaaaa ama olmasaydı gebelik testindede çıkmazdı ki yaaaa inş vardır inşşÇok heyecanlı göğüs hassasiyetimde var diyorsun
Daha önce hiç böyle olmadıysa hamile olma olasığınız var tabi ki. Benim de tek belirtim göğüs hassasiyetiydi bide arada regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı . :)Valla şuan ne sevinebiliyorum ne de üzülebiliuorım . Yani normalde bu markada olmazdı ama herşey mümkün artk sonuçtasalı günü bir yapayım diyorum beta varsa yükselir iki güne diye düşünüyorum yoksada ne diyim kısmet değilmiş
Canım Salıyı niye bekliyorsunEvet var ama adet zamanıda oluyor gelen gidende yk salı çabuk gelse bare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?