- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Babygirl16
-
Dayanamadım sabah yaptımHani bugün yapmayacaktın beybi
Hani beta 2 günde bir iki kat artıyor ya ozaman daha iyi olur kesin sonuç verir diyeCanım Salıyı niye bekliyorsun
Arada oluyor ama yani pek emin de olamıyorum inşallah vardır 2 gebeliğimin sonlandı bu mucize olur inşallahDaha önce hiç böyle olmadıysa hamile olma olasığınız var tabi ki. Benim de tek belirtim göğüs hassasiyetiydi bide arada regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı . :)
Karışık koydum ben gün gün koymadımBiraz daha pencereye yakın yerde ceksen şu sonuncunun fotoğrafını
İnşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinArada oluyor ama yani pek emin de olamıyorum inşallah vardır 2 gebeliğimin sonlandı bu mucize olur inşallah
İnşallah rabbim sanada sağlıkla doğurmayı nasip etsin :)İnşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Amin canım senin içinde dua edicem. Güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah rabbim sanada sağlıkla doğurmayı nasip etsin :)
Salı günü testimi burda paylaşıcam teşekkür ederim :)Amin canım senin içinde dua edicem. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yaptım onu ben dün hemde bolca suya tuttumB Babygirl16 canım umutlandırmak gibi olmasın ama bence hamilesin. Geç döllenme olabilir. Burda biri bişey diyordu şu buharlaşma çizgisi olup olmadığını anlamak için teste su damlatıyolamı suya mı tutup yıkıyorlar öyle bişeydi.Buharlaşma çizgisiyse kayboluyor eğer gebelikse kalıyor çizgi. Araştırıp bi dene istersen. Merak ettim çok
Olma canım olup napcanYaptım onu ben dün hemde bolca suya tuttumama tabi hala test bozuk mu degilmi kendi çizgisimi oluştu anlamadım valla . Salı günü görücez ne var ne yok inşallah vardır ne diyeyim bu ayda tam eşim ilaç kullanıyordu doktorumuz vermişti acaba onunla etkisi olup oldu mu diye düşünmeden edemiyorum adet olmamamda cabası
Yok malesef ilk yaptıgım o . 2 günlük durdu kendi kendi bir haller aldı odaOlma canım olup napcanbence var ya. Hele de iyice yıkamışsın kaybolmamış. Ortadaki hcg en son test mi? O diğerlerine göre daha koyu. Ben ona dayanarak hamilesin diyorum
3 testte mi sonra dan belirir .Saatler sonra beliren çizgiler maalesef yanıltıcı olabiliyor. Yarın sabah iyi bir testle tekrar edin derim..
İnşallah hamilesinizdir benim bildiğim 15 dk dan geç beliren sonuçlar dikkate alınmıyorAdetim 10 gün geçti ancak ne zaman yumurtladm bilmiyorum. Bu sıralar arada adet gecikmesi yaşıyorum . Dün sabah test yaptım pek bşey anlayamadım gölge gibi bşey vardı . Sonra koydum bir yere saatler geçti baktım silik bir çizgi oluşmuş. Sonra inanamadım yine yaptım aynı gün içinde oda saatler sonra belirdi. Bu sabah yine test yaptım saatler sonra yine bir çizgi belirdi hani beyaz çizgi de değiller . Göğüslerim de hassasiyet var bu arada birde ayaklarım hep üşüyor başka belirtim yok Lh yaptım oda biraz koyu çıktı ancak pik değil. Sizce ihtimal varmıdır ? Yoksa paronayamı yapıyorum kendimce Eki Görüntüle 2621969
Bende öyle biliyorum ancak normalde başıma Hç böyle bşey gelmedi. Birde bir hemşre kadının gebeliğini öğrendiği videoyu izledim . Saatler sonra silik çizgi belirmiş ondan sonra hep negatif Çıkmış kan vermiş betası yüksekti umutlanmıyor değilim hani %20 var diyorum %80 yok diyorum allah büyük bakalımİnşallah hamilesinizdir benim bildiğim 15 dk dan geç beliren sonuçlar dikkate alınmıyor
Bende beta 70 ken lh testi yaptım oda aynı böyle çıkmıştı bence hamilesin ama erken gebelik testlerinden al beta düşükse o yüzden geç çıkıyordur kuruyunca anliyorsunAdetim 10 gün geçti ancak ne zaman yumurtladm bilmiyorum. Bu sıralar arada adet gecikmesi yaşıyorum . Dün sabah test yaptım pek bşey anlayamadım gölge gibi bşey vardı . Sonra koydum bir yere saatler geçti baktım silik bir çizgi oluşmuş. Sonra inanamadım yine yaptım aynı gün içinde oda saatler sonra belirdi. Bu sabah yine test yaptım saatler sonra yine bir çizgi belirdi hani beyaz çizgi de değiller . Göğüslerim de hassasiyet var bu arada birde ayaklarım hep üşüyor başka belirtim yok Lh yaptım oda biraz koyu çıktı ancak pik değil. Sizce ihtimal varmıdır ? Yoksa paronayamı yapıyorum kendimce Eki Görüntüle 2621969
İki gün sonra yapsam çıkmazmı ozaman varsaBende beta 70 ken lh testi yaptım oda aynı böyle çıkmıştı bence hamilesin ama erken gebelik testlerinden al beta düşükse o yüzden geç çıkıyordur kuruyunca anliyorsun
Varsa çıkar canm beta yükselir ve anında çıkarİki gün sonra yapsam çıkmazmı ozaman varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?