Kızlar testlerime bakarmısınız?

Biraz daha pencereye yakın yerde ceksen şu sonuncunun fotoğrafını

Daha önce hiç böyle olmadıysa hamile olma olasığınız var tabi ki. Benim de tek belirtim göğüs hassasiyetiydi bide arada regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı . :)
Arada oluyor ama yani pek emin de olamıyorum inşallah vardır 2 gebeliğimin sonlandı bu mucize olur inşallah

B Babygirl16 canım umutlandırmak gibi olmasın ama bence hamilesin. Geç döllenme olabilir. Burda biri bişey diyordu şu buharlaşma çizgisi olup olmadığını anlamak için teste su damlatıyolamı suya mı tutup yıkıyorlar öyle bişeydi. Buharlaşma çizgisiyse kayboluyor eğer gebelikse kalıyor çizgi. Araştırıp bi dene istersen. Merak ettim çok

Yaptım onu ben dün hemde bolca suya tuttum ama tabi hala test bozuk mu degilmi kendi çizgisimi oluştu anlamadım valla . Salı günü görücez ne var ne yok inşallah vardır ne diyeyim bu ayda tam eşim ilaç kullanıyordu doktorumuz vermişti acaba onunla etkisi olup oldu mu diye düşünmeden edemiyorum adet olmamamda cabası

Olma canım olup napcan bence var ya. Hele de iyice yıkamışsın kaybolmamış. Ortadaki hcg en son test mi? O diğerlerine göre daha koyu. Ben ona dayanarak hamilesin diyorum

Saatler sonra beliren çizgiler maalesef yanıltıcı olabiliyor. Yarın sabah iyi bir testle tekrar edin derim..

Olma canım olup napcan bence var ya. Hele de iyice yıkamışsın kaybolmamış. Ortadaki hcg en son test mi? O diğerlerine göre daha koyu. Ben ona dayanarak hamilesin diyorum
Yok malesef ilk yaptıgım o . 2 günlük durdu kendi kendi bir haller aldı oda of kafayı yicem zaten az kaldı

İnşallah hamilesinizdir benim bildiğim 15 dk dan geç beliren sonuçlar dikkate alınmıyor

İnşallah hamilesinizdir benim bildiğim 15 dk dan geç beliren sonuçlar dikkate alınmıyor
Bende öyle biliyorum ancak normalde başıma Hç böyle bşey gelmedi. Birde bir hemşre kadının gebeliğini öğrendiği videoyu izledim . Saatler sonra silik çizgi belirmiş ondan sonra hep negatif Çıkmış kan vermiş betası yüksekti umutlanmıyor değilim hani %20 var diyorum %80 yok diyorum allah büyük bakalım

Bende beta 70 ken lh testi yaptım oda aynı böyle çıkmıştı bence hamilesin ama erken gebelik testlerinden al beta düşükse o yüzden geç çıkıyordur kuruyunca anliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…