Pozitif gibi duruyor canim reglin gecikmis miydi testin markasi güvenilir bu aradaEki Görüntüle 3568837 Eki Görüntüle 3568839 Birincisi iki gün önce ikincisi de bugün ama fotoğraf yüklerken bozuluyor onu anlamadım elimde daha net
Geç döllenme olmuş olabilir bariz çizgi gözüküyorPcoslıyum canım hesap edemiyorum ama adetim takvime göre 5 gün gecikti
Koyulaşma var mı sence gerçi akşam yaptım iki saat öncesinden sıvı da aldım illa etkilemiştir bugün yaptığım sabah tekrarlayım testi en iyisiGeç döllenme olmuş olabilir bariz çizgi gözüküyor
Bence koyulasma degil canım ama iyi düşünmüşsün sabah idrarı ile de yapman kesim sonuc verebilir yaparsan burayada haber et canim merak ettim simdi
Hayirli olsun canım çizgin daha da belirgin cikmis bu sefer rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinEki Görüntüle 3569095
Çok şükür canım hemen çıktı rabbim bin şükür çok bekledim bu günü hemen kan verebilirim
Amin canım benim teşekkür ederimHayirli olsun canım çizgin daha da belirgin cikmis bu sefer rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canım benim teşekkür ederim
Yumurtlama da olabilir gebelikte bence bi test yap belli olur zatenMerhaba kızlar adetime 4 gün var ve ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik mi yoksa ikinci bir yumurtlama olabilir Mİ pcosluyum o yüzden de olabilir Mi yorumlar mısınızEki Görüntüle 3569542
Eki Görüntüle 3569584
Bişey göremedim benKizlar benin testime de bakar misiniz ben mi goruom sadece silk cizhi
Geçikme bekliyorum test yapmak için canımYumurtlama da olabilir gebelikte bence bi test yap belli olur zaten
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındaGeçikme bekliyorum test yapmak için canım
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun umutlanıp umudumun kırılmasından korkuyorum o yüzden de test yapmaktan bile korkuyorumAnladım canım hayırlısı olsun hakkında
Kan verdinizmi sonucunuz ne olduuAnladım canım hayırlısı olsun hakkında
Cuma günü canım şuan köydeyim çıkamadım hastane uzakKan verdinizmi sonucunuz ne olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?