Kızlar testlerimi yorumlar mısın lütfennn !!!

amed_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
27
25
3
30
IMG_6133.webp

Transfer sonrası 7.gün mü hafif çizgi belirmiş inşallah bebeğin seninledir güzel pozitif haberlerin Alırsın inşallah Amin 🤲🏻
Bugün 8.gün yine test yaptım ama çok silik çizgi var yine ne yapacağımı şaşırdım açıkçası eşimde kan testine götürmüyor bekle diyor bekliyorum

Bugün 8.gün yine test yaptım ama çok silik çizgi var yine ne yapacağımı şaşırdım açıkçası eşimde kan testine götürmüyor bekle diyor bekliyorum

Teste aldanma canım bazen testlerin hassasiyeti farklı oluyor bazı testler çok betayı algılar ondan silik çıkıyordur en güzeli kan test sonucu moralini yüksek tut dilerim Rabbimden güzel bir değerle öğrenirsin inşallah Amin 🤲🏻☺️
Kan test günün ne zaman canım

İnşaAllah dayanırım eşimi ikna edebilirsem bugün acilde test vermeyi düşünüyorum ama korkuyorumda

İnşaAllah dayanırım eşimi ikna edebilirsem bugün acilde test vermeyi düşünüyorum ama korkuyorumda

Hiç korkma canım gönlünü ferah tut Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🤲🏻🥰

Hiç korkma canım gönlünü ferah tut Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🤲🏻🥰
Canım 8.gün akşam saat 20.30 test yaptım sonucum 44.98 çıktı .

İki gün sonra 48 saat dolmadan farklı bi hastanede yaptım sonuç =53.61

Aynı gün 48 saat dolduktan sonra ilk testi yaptığım hastanede ikinci test sonucum =84.47
Yani iki katı artmıştı . Sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim . Doktorum iyi dedi üzülecek bir şey yok 4.gün sonra test vermemi istedi . Niye 4.gün dedi bilmiyorum

Canım 8.gün akşam saat 20.30 test yaptım sonucum 44.98 çıktı .

İki gün sonra 48 saat dolmadan farklı bi hastanede yaptım sonuç =53.61

Aynı gün 48 saat dolduktan sonra ilk testi yaptığım hastanede ikinci test sonucum =84.47
Yani iki katı artmıştı . Sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim . Doktorum iyi dedi üzülecek bir şey yok 4.gün sonra test vermemi istedi . Niye 4.gün dedi bilmiyorum

hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim 🤲🏻

Belki doğru sonuç vermedi ikinci çıkan doğrudur sen stres yapma inşallah güzel devam eder 4 gün sonra vermesinin sebebi sonuçtan emin olmak istemiştir bugün mü verdin ikinci testini canım diğeri hangi gün olacak 🥰
Benim doktorum ilk tutan tüp bebekte ikinci kanı bir hafta sonra vermemi söyledi öyle yapmıştım çünkü o zaman net sonuç alınıyor güzel düşün güzel olsun inşallah Amin 🙏♥️

Back
X