Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım var gıbı duruyor ama kan versen daha iyi
Bugün 8.gün yine test yaptım ama çok silik çizgi var yine ne yapacağımı şaşırdım açıkçası eşimde kan testine götürmüyor bekle diyor bekliyorumTransfer sonrası 7.gün mü hafif çizgi belirmiş inşallah bebeğin seninledir güzel pozitif haberlerin Alırsın inşallah Amin![]()
Bugün 8.gün yine test yaptım ama çok silik çizgi var yine ne yapacağımı şaşırdım açıkçası eşimde kan testine götürmüyor bekle diyor bekliyorum
Perşembe günü canım 2 gün sonra yani
İnşaAllah dayanırım eşimi ikna edebilirsem bugün acilde test vermeyi düşünüyorum ama korkuyorumda
Canım 8.gün akşam saat 20.30 test yaptım sonucum 44.98 çıktı .Hiç korkma canım gönlünü ferah tut Rabbim yüzünü güldürsün inşallah![]()
Canım 8.gün akşam saat 20.30 test yaptım sonucum 44.98 çıktı .
İki gün sonra 48 saat dolmadan farklı bi hastanede yaptım sonuç =53.61
Aynı gün 48 saat dolduktan sonra ilk testi yaptığım hastanede ikinci test sonucum =84.47
Yani iki katı artmıştı . Sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim . Doktorum iyi dedi üzülecek bir şey yok 4.gün sonra test vermemi istedi . Niye 4.gün dedi bilmiyorum