- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Su perisi86
kaynanası daha hıç arayıp sormadı gelmedıde aıle buyuklerı eşiyle konuştu ayrı eve çıkmam benım evım var kardeşlerımede bakmak zorundayım diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynanası daha hıç arayıp sormadı gelmedıde aıle buyuklerı eşiyle konuştu ayrı eve çıkmam benım evım var kardeşlerımede bakmak zorundayım diyor
canım aynen öyle bırı evlenıp boşanmış dıgerıde30 yaşında ben bıle şaşiyorum nasıl bır eş dıye hayat işte herşeyi yaşatıyor hayat bizlere oda bılmezdı boyle olacagını
canım aynen öyle bırı evlenıp boşanmış dıgerıde30 yaşında ben bıle şaşiyorum nasıl bır eş dıye hayat işte herşeyi yaşatıyor hayat bizlere oda bılmezdı boyle olacagını
canım evlenıp boşana tekrar evlenmeyı duşunuyor evlenecek yanı digerı ise ben babamın evınden başka bır yerde kalmam dıyor tam bır cıns görumceeee küçükte değillermiş niye bakmak zorunda ben hala anlayamadım...fisfisfis
canım gelişmelerden sizi haberdar etcem dıyorum ya damat bey aılesının agzıyla konuşuyor bugun hiç gelmemiş aramamış bıle hangı akla hızmet edıyor anlamıyoruz