- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
selam kızlar küçük bir mutfağım ve mütakibinde ufak bi tezgahım var.. mecburi koymam gereken şeyler var..kaldırıyorum elim ayağıma dolaşıyor koyuyorum tezgahım daralıyor anlayamadım gitti napsam..tezgah üzerini sadeleştiremedim gitti.. mesela tezgahın solunda ocağın dibinde duran iki kavanozum var tuz ve çay kavanozu..hemen dibinde yağdanlık var.. bunları üst dolaba kaldırsam her an alıp koyması baya mesele oluyor..aşağı koysam oğlum ufak döküp saçıyo kurcalıyo dolapları devamlı bi yer bulamadım.. en sağ tarafta bulaşıklık çöp kovası ve deterjan var.. gayet sade ama ne bileyim ayarlayamadım gitti..sizler neler koyuyor veya koymuyorsunuz fikir veren varmı bana..
KUZUM VALLA TEZGAH KÜÇÜK OLUNCA ZOR ANNEMİN DE ÖYLE LAVABO VE OCAK ARASINDA 1 METRE Bİ YER YA VAR YA YOK HAMUR İŞİDİR FALAN YAPARKEN YA DA KALABALIK MİSAFİR GELİNCE ÇIKAN TABAK ÇANAĞI KOYACAK YER BULAMIYO ...Bİ DE KOLAY OLMASI AÇISINDAN ÇAYDI ŞEKERDİ YAĞ FALAN DERKEN OFF DAHA DA DARALIYO ANNEM DE ÇÖZÜM OLARAK BU KOÇTAŞTA FALAN SATILAN DUVARA MONTE EDİLEN
BU ŞEYLERDEN ALDI ŞİŞELERE KOYUP YAĞI ORAYA KOYUYA ÇAYI DA ÖYLE UFAK KAVANOZLARA BÖLÜP KOYUYO BİTTİKCE EKLİYO ANCAK ÖYLE RAHATLADI TEZGAH..DÜŞÜNEBİLİRSİN BUNLARDAN HEM ŞIK DA DURUYO...AMA BAZEN DE BAKIYORUM KOSKOCA TEZGAH ÜZERİ BOMBOŞ KOYACAK BOL DOLAP VARSA NE ALA ZEVK MESELESİ DE AMA KULLANILAN HEMEN ELİN ALTINDA OLMASI GEREKEN EŞYALAR OLUYO ONLARI DA KOYMAYACAKSAM NİYE Bİ DÜNYA PARAYA KOCA TEZGAH YATIRIYORUM DEMİ...BENİM ŞÜKÜR TEZGAHTAN YANA SIKINTIM YOK AMA BANA DA ÇOK DOLU DİYE YORUMLAR GELİYO BAZEN..
selam kızlar küçük bir mutfağım ve mütakibinde ufak bi tezgahım var.. mecburi koymam gereken şeyler var..kaldırıyorum elim ayağıma dolaşıyor koyuyorum tezgahım daralıyor anlayamadım gitti napsam..tezgah üzerini sadeleştiremedim gitti.. mesela tezgahın solunda ocağın dibinde duran iki kavanozum var tuz ve çay kavanozu..hemen dibinde yağdanlık var.. bunları üst dolaba kaldırsam her an alıp koyması baya mesele oluyor..aşağı koysam oğlum ufak döküp saçıyo kurcalıyo dolapları devamlı bi yer bulamadım.. en sağ tarafta bulaşıklık çöp kovası ve deterjan var.. gayet sade ama ne bileyim ayarlayamadım gitti..sizler neler koyuyor veya koymuyorsunuz fikir veren varmı bana..
şu duvara motne edilen sıvı sabunluklar vrya onlardan alın bence içine doldurursun bulaşık deterjanını bir de duvara asmalı yine böyle bulaşık süngeri koymak için teller vr paslanmazçelik hem sünger hava alarak çabuk kuru hemde tezgahın üzerinden kalkmış olur. birde bence çöp kovasını tezgah üzerinden kaldırın oldum olası hiç alışamadım tezgah üzerinde çöp kovasına birşey yapacağım zaman ben küçük bir poşet açıyorum poşetlikten tezgahın üzerine işim bitnce de toplayıp atıyorum.bahsettiğim süngerlik ve sabunluk bu tarz canım
Eki Görüntüle 366091 Eki Görüntüle 366092
esracım süngerlik çok hoşmuş gerçekten haklısın hem çabuk kurur sünger.. ama ben çöpsüz yapamam canım bi ara denedim kaldırdım inan elim ayağıma dolandı..her seferinde eğilip tezgahın altına atması zoruma gitti.. her seferindede poşet açıp biriktirip sonra toplayıp atması baya mesele gibi geliyo bana..çöpten vazgeçemem ama bu süngerlik işi baya iyi fikir.. kavanozlar için de buradan bi arkadaştan aldığım tavsiyeyi uygulamayı düşünüyorum.. aynen bu süngerlik gibi asılıyo duvara telden..baya toparlar tezgahı dimi..
canım çöp kovanı ve deterjanlarını lavabonun altına koy ben oyle yapıyorum. Ocagının yanına da yagdanlıklarını koy. çöp kovasının lavabo altında olması daha ıyı bence. Bırde oyle dene. çay kavanozlarını ust dolaba koy her zaman rahat uzanabılecegın yere. Yoksa yığım yığım oluyor bango.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?