- 26 Ağustos 2025
- 11
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi calikusucum
-
Annem ve kardeşlerimden başka hiçkimseyi kendimden daha çok sevmiyorum.Canından parça değilse kimseyi bu kadar sevmez.Bi de aynı anda iki kişiyle mi iletişim halindesiniz anlamadım.Sizi sevenle mi sevdiğinizle mi bir yuva kurmak istersiniz. Şöyle mesela birisi var sizi kendinden dahi çok seviyor ama siz onu tutkuyla değil arkadaşça bir sevgiyle seviyorsunuz. Ama diğer tarafta deli gibi aşık olduğunuz birisi var, o da sizi çok seviyor arada tutku var. Ama bir araya geldiğinizde kavga edip birbirinizi acımadan kırıp parçalayabiliyorsunuz. Zaman geçtikçe kırdığını anlıyor bu da tabi insanı yıpratıyor. Konforlu bir sevgi mi yoksa tutkuyla parça parça olmak mı..
İkisi de değil. Niye ya aşktan ya mutluluktan vazgeçmek zorunda kalayım ki? Dünyada erkek kıtlığı mı var?Sizi sevenle mi sevdiğinizle mi bir yuva kurmak istersiniz. Şöyle mesela birisi var sizi kendinden dahi çok seviyor ama siz onu tutkuyla değil arkadaşça bir sevgiyle seviyorsunuz. Ama diğer tarafta deli gibi aşık olduğunuz birisi var, o da sizi çok seviyor arada tutku var. Ama bir araya geldiğinizde kavga edip birbirinizi acımadan kırıp parçalayabiliyorsunuz. Zaman geçtikçe kırdığını anlıyor bu da tabi insanı yıpratıyor. Konforlu bir sevgi mi yoksa tutkuyla parça parça olmak mı..
Gecmiste basima geldi. Cok yakinen sevdigim arkadasim. Ayni zamanda esiminde arkadasiydi. Ama esimle beraber oldugumu bilmiyordu zamanla soyleyecektik.hoop ilk o cocuk açıldı.o kadar guzel seyler paylamistikki onunla. Sahile gidip cekirdek yedigimde bir simiti bolustugumde yol paramiz olmadiginda resmen bir ilceyi yuruyerek eve kahkahalarla gulerek gittigimizde herseyde mutluymusum meger.cok sevdi beni. Kabul etmedim. O donem esim (ayrildm)kendisine soylemisti biz beraberiz diye. Cocuk giderken benim kadar asla sevmeyecek seni dedi gitti son gorusum oldu. Seneler gecti kopek gibi pisman oldum.bu manyakla evlendim.oda evlendi. O karisinida mutlu ediyor hala ayni cocuk.yani kendisi bir kere mutlu insan olunca herkesi mutlu ediyor. Tabi ben ruh hastasiyim ruh hastasini buldum yetmedi ailesinin salakliklariyla ugrastim senelerce. İyi dusun iyi karar ver. Herseyi paylasabilicegij biri olsun. Zaten iyi insani zamanla aşklada seviyosun. Ama kotu birine aşkla baslarsan beddua kufur hakaretle sonlandiriyosun. Buyukler dogru diuor seni seveni alacaksin.Sizi sevenle mi sevdiğinizle mi bir yuva kurmak istersiniz. Şöyle mesela birisi var sizi kendinden dahi çok seviyor ama siz onu tutkuyla değil arkadaşça bir sevgiyle seviyorsunuz. Ama diğer tarafta deli gibi aşık olduğunuz birisi var, o da sizi çok seviyor arada tutku var. Ama bir araya geldiğinizde kavga edip birbirinizi acımadan kırıp parçalayabiliyorsunuz. Zaman geçtikçe kırdığını anlıyor bu da tabi insanı yıpratıyor. Konforlu bir sevgi mi yoksa tutkuyla parça parça olmak mı..
Ask falan degil valalhi. Sevgi bana gore kotu gunde yaninda olma hali. İyi gundede degilSevgi neydi?
Bu saatten sonra beni kıracak değersiz hissetirecek birisi olsun istemem. Beni sevenle olurum yani sevdiğimle evlenip huzurusuz olmaktan çok daha iyidirSizi sevenle mi sevdiğinizle mi bir yuva kurmak istersiniz. Şöyle mesela birisi var sizi kendinden dahi çok seviyor ama siz onu tutkuyla değil arkadaşça bir sevgiyle seviyorsunuz. Ama diğer tarafta deli gibi aşık olduğunuz birisi var, o da sizi çok seviyor arada tutku var. Ama bir araya geldiğinizde kavga edip birbirinizi acımadan kırıp parçalayabiliyorsunuz. Zaman geçtikçe kırdığını anlıyor bu da tabi insanı yıpratıyor. Konforlu bir sevgi mi yoksa tutkuyla parça parça olmak mı..
SevdiğinleSizi sevenle mi sevdiğinizle mi bir yuva kurmak istersiniz. Şöyle mesela birisi var sizi kendinden dahi çok seviyor ama siz onu tutkuyla değil arkadaşça bir sevgiyle seviyorsunuz. Ama diğer tarafta deli gibi aşık olduğunuz birisi var, o da sizi çok seviyor arada tutku var. Ama bir araya geldiğinizde kavga edip birbirinizi acımadan kırıp parçalayabiliyorsunuz. Zaman geçtikçe kırdığını anlıyor bu da tabi insanı yıpratıyor. Konforlu bir sevgi mi yoksa tutkuyla parça parça olmak mı..
acelem ne menapoza girmeme ramak kaldi da doktorum "bir an once üre" mi dedi?Sizi sevenle mi sevdiğinizle mi bir yuva kurmak istersiniz. Şöyle mesela birisi var sizi kendinden dahi çok seviyor ama siz onu tutkuyla değil arkadaşça bir sevgiyle seviyorsunuz. Ama diğer tarafta deli gibi aşık olduğunuz birisi var, o da sizi çok seviyor arada tutku var. Ama bir araya geldiğinizde kavga edip birbirinizi acımadan kırıp parçalayabiliyorsunuz. Zaman geçtikçe kırdığını anlıyor bu da tabi insanı yıpratıyor. Konforlu bir sevgi mi yoksa tutkuyla parça parça olmak mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?