Kızlar toplanın birlikte karar veriyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşık olduğumu ; sonu yoktu, mutlu olamazdım biliyordum vazgeçtim.Beni çok sevene aşık değildim ama öyle güzel sevdi ki kıyamadım şans verdim.25 sene 2 evlat.Hala el üstünde tutan sevgisini cömertçe sunan bir gün bile kararımdan pişman etmeyen.Aşık olmadım ama zamanla sevdim, saydım, değer gördüm, değer verdim.Bence sevene bir şans ver.

sevdiğin insanı kırıp parçalamazsın o kırılırsa sen de kırılırsın siz bir bütünsünüz. sende ve karşıdakinde yanlış bağlanma örüntüleri var. örüntüleriniz birbiriyle eşleşiyor onu aşk sanıyorsun. psikolojik sıkıntılar var ya da bu farkındalığın vakti daha gelmemiş diyelim
emek vermeye açık sağduyulu anlaşmaya gönlü olan birini hayli fazlasıyla sevebileceğinin farkında değilsin. beni seviyor dediğinle olsan bile muhtemelen öbürüne dönmeye çalışırsın ya da onunla sakin huzurlu olacağın için yetinemezsin kaos istersin. o yüzden neyi arıyorsan ona varacaksın zaten kim ne dese boş başka türlü öğrenemezsin
insanın kaldırabilecekleri sınırlı. o sınır dolunca iyi insanların ve iyi hissetmenin kıymetini gerçek manada anlıyorsun. kendindeki sorunu fark ediyorsun. bu aile, arkadaşlık, iş, aşk hepsinde böyle. vicdan - gönül - kafa rahatlığını aramak kaosa bağımlılıktan kurtulmak hayatta ne istediğini bilmek iyileşmek ya da olgunlaşmak bu oluyor. mesele adamlar değil senin ne aradığınla ilgili amaan uzattım yaav
yüzü güzele kırk günde doyarsın da huyu güzele kırk yıl doyamazsın

Eninde sonunda ikisininde sevgisi bitecek seninde bitecek. Yani herhalukarda mutsuz olacaksın. Onun için hangisi daha zenginse onunla evlen. Hem fakir hem mutsuz çekilmiyor. Zengin ama mutsuz ol kavga edip edip kendini kuaförlere masaj salonlarına at

aynı anda iki kişiyle ilişkisi olan insandan korkarım, umarım senii çoookkk seven adam akıllanır da senden uzaklaşır. Adamın başını yakma.

ben sevmediğim biriyle bir ömrü bırakın 1 günü zor geçirirm

Nişanlınızdan ayrıldınız mı? Tutkuyla sevdiğiniz ama bir arada yapamadığınız kişi nişanlınız olan mı?

Bu ikisinden başka bir seçenek yokmu? Yani arkadaş olmak tutkusuz olmaz hem zaten evlenince o arkadaşlık yada onun sevgisi azalırsa ne olacak hadi onun sevgi götürüyordu işi sizde sevgi yok ne yapacaksınız kanka modunda diğerinde uyum yok tutku dediğin anlaşamadığın anda yerde düşmana döndürür iki kişiyi .İkiside hayır

İkisi de değil sevdiğim ve anlaşabildiğim biriyle, arkadaş gibi sevdiğim biriyle nasıl yatcam nasıl yatakta mutlu olcam iğrenç diğeri de üç beş güne o aşk bitince o kavgalar o kırgınlıklar zehir eder hayatı

Sevdiğim biriyle birbirimizi iyi anladığımız, kırıp dökmediğimiz güven ve sadakat dolu bir ilişkiyi tercih ederim .

Ya tutkuyla kavga etmek hiç eğlenceli değil insan bir müddet sonra soğur. Sevmediğim biriyle ilişki çok daha zor. İkiside olmaz bence.

Ben konforlu sevgiden yanayım, huzur ve güven ortamı uzun vadede çok ama çok daha değerli. Tutku , fırtınalı aşklar güzel ama sürekli kırılmak, yıpratıyor, incitiyor. Bir kez geldik dünyaya sürekli incinmek olmaz ki ama :/

Benim sevdiğimden bir hayır görmediğim için beni sevenden tarafım artık

Genetik yapısını incelerdim kel kalmayacak gobeklenmeyecek fazla cokmeyecek olani yani :) kavgali toksik ilişki evlendikten sonra durulabilir ilk iki yılda birbirinizi bicaklamazsaniz. Seni seven de senden sıkılabilir veya seni sevene de baglilik hissedebilirsin. Ama cinsel çekim basta yoksa sonradan gelmesi cok zor. Kisacasi genleri iyi olani ve her koşulda sevismekten gocunmayacagini al. Her evlilikte kavga olur zaten.

İkiside bir opsiyon değil ama ille sececeksem beni seveni seçerdim çünkü ben bana ilgi alaka gosterildikce bağlanan birisiyim beni önemsemeyen kalbimdeki aşktan nemalanan sevgimi carcur eden birine aşkımı surduremem. Bana ilgi alaka aşk verdikçe bende baglanirim. Bence hemen hemen tüm kadınlar öyle. Etrafımda dönmeyen erkeğe ilgi besleyemiyorum benimki biraz pragmatist bir durum .

Son düzenleme:
Kız harika yazmışsınnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…