Kızlar toplanın dertleşelim hamilelik

pelikanjj

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
184
80
18
23
Merhaba kızlar canım çok sıkılıyor hamilemiyim değil miyim çok dua ediyorum Perşembe günü ögrenicem inşallah vardır dua edelim birbirimize sizde durumlar nasıl rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu dualarimdasiniz kızlar hepiniz Rabbim kucağımıza hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤️🙏

Eşim varikosel ameliyatı oldu, 3. Ayımız, bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik, dün adet olmam gerekiyordu olmadım, bugün de hala gelmedi, birkaç gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum, böyle beklemek çok zor

Merhaba kızlar canım çok sıkılıyor hamilemiyim değil miyim çok dua ediyorum Perşembe günü ögrenicem inşallah vardır dua edelim birbirimize sizde durumlar nasıl rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu dualarimdasiniz kızlar hepiniz Rabbim kucağımıza hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤️🙏
Merhaba canım 🤍 umarım hamilesindir 🙏🏻 rabbim kimsenin ama kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın 🙏🏻 28 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum.. 1 seneden fazladır bekliyoruz mucizemizi🧚🏻‍♀️Bu ay ovülasyon takibi yapıyorum bu aydan umutluyum 🤲🏻🤍

Merhaba canım 🤍 umarım hamilesindir 🙏🏻 rabbim kimsenin ama kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın 🙏🏻 28 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum.. 1 seneden fazladır bekliyoruz mucizemizi🧚🏻‍♀️Bu ay ovülasyon takibi yapıyorum bu aydan umutluyum 🤲🏻🤍
Hadi inşallah rabbim kucağınızı boş birakmasin isteyen herkese nasip etsin ❤️

29 haftalik hamileyim ve riskli bir gebelik gecirdim.suan hep gece oluoyor bebegin hareletlerinden dolayi kasik agrilarim oluo ama yarim saat 45 dk aralikli aralikli ama bebek pozisyon degistirdiginde agri kesilio.basincmi yapio acaba bebek rahime.

29 haftalik hamileyim ve riskli bir gebelik gecirdim.suan hep gece oluoyor bebegin hareletlerinden dolayi kasik agrilarim oluo ama yarim saat 45 dk aralikli aralikli ama bebek pozisyon degistirdiginde agri kesilio.basincmi yapio acaba bebek rahime.
Olabilir dinlen sürekli

Merhabalar
Bende 1.5 yıllk evliyim 1 Yıldır çocuk istiyoruz.
3 hafta önce doktora gittim ve 2,5 cm kistim olduğunu öğrendim. Bu yüzden gebelik zor olabilir dedi doktor. 6 aralık adet tarihimdi fakat hala olmadım. 28 kasımda ovülasyon testinde pik çıktı ve değerlendirdik. Şu an adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Dün test yaptım negatif çıktı. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi ?

Back
X