- 10 Mart 2016
- 398
- 137
- 103
- 31
- Konu Sahibi Denizhifam
-
Test?Kızlar merhaba pko belasından muzdaribimm hormonlar için doğum kontrol hapı alıyordum ama bıraktım , bıraktıktan sonra bir kaç gün kanamam oldu. Şuan adet günüm 3 gün geçti adetim geçmeden yapışkan uzayan bir akıntı , bel ağrısı , sırt ağrısı , midem ise çok acayip ağrımıyor acımıyor ama tuhaf bir hali var özellikle ayağa kalktığım zaman batıyor gibi. Birde aşırı alttan üstten gaz çıkarıyorum. Ayrıca geceleri öyle bir sıcak basıyor ki terliyorum. Gündüz sıcak basmıyor hatta ayaklarım ısınmıyor. Midem bulanıyor diyemem ama tuhaf bir hali var özellikle gaz ve sırt ağrısı benim içime umut ekti sizce?
Korkuyorum yapmaya
Enfeksiyon varHe birde kızlar sık idrar çıkıp sıkışmış gibi hissedip çok az idrar geliyor
Ama böyle stres yapmak size zarar.Korkuyorum yapmaya
Enfeksiyon olsa kokulu ve koyu renkli idrar olmaz mı?Enfeksiyon var
Belkide sadece ortak belirtileri olan ve sonucu pozitif ya da negatif olanlarla paylşmak istedimAma böyle stres yapmak size zarar.
Her zaman olmazEnfeksiyon olsa kokulu ve koyu renkli idrar olmaz mı?
Peki teşekkürlerHer zaman olmaz
Diğer belirtiler için bi şey diyemem ama bu yazdığın idrar yolu enfeksiyonunda oluyor.He birde kızlar sık idrar çıkıp sıkışmış gibi hissedip çok az idrar geliyor
Teşekkür ederimDiğer belirtiler için bi şey diyemem ama bu yazdığın idrar yolu enfeksiyonunda oluyor.
Amin inşallahMuhtemelen stresten korunmayı bırakınca hamilelik belirtileri bende yaşamıştım inşaallah gönlümüzdeki olur da hamilesinizdir her ihtimale karşı test verin ona göre aklınızda soru kalmasın
Bende çok daha fazla belirti vardı ama şuan adetimBelkide sadece ortak belirtileri olan ve sonucu pozitif ya da negatif olanlarla paylşmak istedim
Doğum kontrol haplarından sonra düzensizlik tekrar olabiliyor. Sizin belirttiğiniz akıntı şekli yumurtlama akıntısına benziyor. Yinede bi test yapın ve içiniz rahatlasın. Birde sık idrar için hemüz erkenKızlar merhaba pko belasından muzdaribimm hormonlar için doğum kontrol hapı alıyordum ama bıraktım , bıraktıktan sonra bir kaç gün kanamam oldu. Şuan adet günüm 3 gün geçti adetim geçmeden yapışkan uzayan bir akıntı , bel ağrısı , sırt ağrısı , midem ise çok acayip ağrımıyor acımıyor ama tuhaf bir hali var özellikle ayağa kalktığım zaman batıyor gibi. Birde aşırı alttan üstten gaz çıkarıyorum. Ayrıca geceleri öyle bir sıcak basıyor ki terliyorum. Gündüz sıcak basmıyor hatta ayaklarım ısınmıyor. Midem bulanıyor diyemem ama tuhaf bir hali var özellikle gaz ve sırt ağrısı benim içime umut ekti sizce?
Kızlar merhaba pko belasından muzdaribimm hormonlar için doğum kontrol hapı alıyordum ama bıraktım , bıraktıktan sonra bir kaç gün kanamam oldu. Şuan adet günüm 3 gün geçti adetim geçmeden yapışkan uzayan bir akıntı , bel ağrısı , sırt ağrısı , midem ise çok acayip ağrımıyor acımıyor ama tuhaf bir hali var özellikle ayağa kalktığım zaman batıyor gibi. Birde aşırı alttan üstten gaz çıkarıyorum. Ayrıca geceleri öyle bir sıcak basıyor ki terliyorum. Gündüz sıcak basmıyor hatta ayaklarım ısınmıyor. Midem bulanıyor diyemem ama tuhaf bir hali var özellikle gaz ve sırt ağrısı benim içime umut ekti sizce?
Aynı belirtiler bende de var ama benim adete 3 gün var cok sık idrara cıkıyorum ben normalde aktif mesaneye sahibim enfeksiyon da cok sık gecırırım o zamanlarda ciddi yanma yapıyor anlarsınız bu yasadıklarımız adet belirtisi de olabilir 2 gun sonra test yapın bende gecikme olursa yapacagım.Kızlar merhaba pko belasından muzdaribimm hormonlar için doğum kontrol hapı alıyordum ama bıraktım , bıraktıktan sonra bir kaç gün kanamam oldu. Şuan adet günüm 3 gün geçti adetim geçmeden yapışkan uzayan bir akıntı , bel ağrısı , sırt ağrısı , midem ise çok acayip ağrımıyor acımıyor ama tuhaf bir hali var özellikle ayağa kalktığım zaman batıyor gibi. Birde aşırı alttan üstten gaz çıkarıyorum. Ayrıca geceleri öyle bir sıcak basıyor ki terliyorum. Gündüz sıcak basmıyor hatta ayaklarım ısınmıyor. Midem bulanıyor diyemem ama tuhaf bir hali var özellikle gaz ve sırt ağrısı benim içime umut ekti sizce?
Bende doğum kontrol hapını bırakalı 2 ay oluyor ama bu yumurtlama dönemi çok ağrılı geçti alt karnım aşırı şiş, sağ yumurtalık tarafıma dokunamiyorum bile, 2 gündür ağzımda ne yesem geçmeyen bir tat var, bel ağrısını hiç saymıyorumMerhabalar son durumunuz nedir acaba ben de su an sizinle benzer belirtileri yasıyorum.
Bende doğum kontrol hapını bırakalı 2 ay oluyor ama bu yumurtlama dönemi çok ağrılı geçti alt karnım aşırı şiş, sağ yumurtalık tarafıma dokunamiyorum bile, 2 gündür ağzımda ne yesem geçmeyen bir tat var, bel ağrısını hiç saymıyorumhap kullana kullana yumurtlama nedir unutmuşum ya da yaş 30 u geçince mi belirtiler böyle oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?