Kızlar toplanmamız lazım

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
398
137
103
31
Kızlar merhaba pko belasından muzdaribimm hormonlar için doğum kontrol hapı alıyordum ama bıraktım , bıraktıktan sonra bir kaç gün kanamam oldu. Şuan adet günüm 3 gün geçti adetim geçmeden yapışkan uzayan bir akıntı , bel ağrısı , sırt ağrısı , midem ise çok acayip ağrımıyor acımıyor ama tuhaf bir hali var özellikle ayağa kalktığım zaman batıyor gibi. Birde aşırı alttan üstten gaz çıkarıyorum. Ayrıca geceleri öyle bir sıcak basıyor ki terliyorum. Gündüz sıcak basmıyor hatta ayaklarım ısınmıyor. Midem bulanıyor diyemem ama tuhaf bir hali var özellikle gaz ve sırt ağrısı benim içime umut ekti sizce?

Test?

Muhtemelen stresten korunmayı bırakınca hamilelik belirtileri bende yaşamıştım inşaallah gönlümüzdeki olur da hamilesinizdir her ihtimale karşı test verin ona göre aklınızda soru kalmasın

Doğum kontrol haplarından sonra düzensizlik tekrar olabiliyor. Sizin belirttiğiniz akıntı şekli yumurtlama akıntısına benziyor. Yinede bi test yapın ve içiniz rahatlasın. Birde sık idrar için hemüz erken
Testiniz negatif çıkarsa eğer ovülasyon testleri ile yumurtlama takibi yapın

Merhabalar son durumunuz nedir acaba ben de su an sizinle benzer belirtileri yasıyorum.

Aynı belirtiler bende de var ama benim adete 3 gün var cok sık idrara cıkıyorum ben normalde aktif mesaneye sahibim enfeksiyon da cok sık gecırırım o zamanlarda ciddi yanma yapıyor anlarsınız bu yasadıklarımız adet belirtisi de olabilir 2 gun sonra test yapın bende gecikme olursa yapacagım.

Merhabalar son durumunuz nedir acaba ben de su an sizinle benzer belirtileri yasıyorum.
Bende doğum kontrol hapını bırakalı 2 ay oluyor ama bu yumurtlama dönemi çok ağrılı geçti alt karnım aşırı şiş, sağ yumurtalık tarafıma dokunamiyorum bile, 2 gündür ağzımda ne yesem geçmeyen bir tat var, bel ağrısını hiç saymıyorum hap kullana kullana yumurtlama nedir unutmuşum ya da yaş 30 u geçince mi belirtiler böyle oluyor acaba

Canım valla olabilir ben de 35 im aynen yumurtlamada tavuk gibi bağırmadıgım kaldı bi O zamandan beri de artıp azalan bir agrım var sol kasıkta batma hic geçmedi, kaçak da bir ilişki oldu acaba diyorum hamile miyim yoksa :) ya benim ateşim de normale göre düşük, yani 36 larda değil de 35 lerdeyim, gün gün artıyor. , hormonların dengesizliği daha neleri etkileyeck acaba çok merak ediyorum. Döngümün 26. günündeyim her an adet olacakmış gibiyim , göğüslerde sıfır belirti, yasmini bıraktıgımdan beri baş agrım da gitti, mineral desteği de alıyorum. hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…