Kızlar toplaşın da bi taktik verin aklım ermedi

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Kızlardan birinin konusunda gördüm hatta yazdım. Ama hem konusunu dağıtmamak hem de bana odaklanmanız için kendim konu açayım dedim. Şimdi durum şöyle aynen kopyalıyorum:

Bizim sürekli gittiğimiz bi yer var erkek arkadaşımla son derece elit ve kurumsal bi yer. Kadın 30lu yaşlarda erkek arkadaşım da 27 falan. Kadın yani annesi yaşında falan olsa neyse.. Canım demeler, istediğimiz bişey olmayınca ben size yapıym evde getiriym demeler, ama benle canjmlı konuşmuyo sadece ona samimi. Mesela biz kombin giyiniyoruz ben önündeydim onu diğer uca çağırıp ona soruyo nerden aldınız bilmem ne diye. E ben önündeyim aynısını giymişim bana sorsana neden onu diğer uca çağırıyosun?? Benle konuşmuyo sürekli onla ve canım da dedi tepem attı.Beni dışlıyo kızlar abartmıyorum ciddiyim. Çocuk da farkında ama maşallah yani gayet nazik o da kadına karşı. Haklısın aşkm falan dedi de sert bi tavır sergilemedi hiç ona.

abla ayağına yatıyo kaba tabirle. güya canım falan demesi ama o kadar fark yok anası yaşında olsa neyse dicem. Beni cidden fena halde dışlıyo. ve çok eminim ki itici biri değilim herkes çok güzel davranıyo olması gerektiği gibi orda bana onun dışında garsonları vs çok hürmetkar çok nazik. Gıcık olmuş olamaz. Mesela bişey ikram ettiriyodu al canım dedi bizimkine sonra da kıza HANFENDİYE DE VER dedi hiç yüzüme bakmadan bişey demeden. Erkek arkadaşım da "aşkım alır mısın" dedi kendindekini bana tattırdı sonra da.

Bu arada kadına belli etmiyorum. Bi iyi günler diyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim ona sırıta sırıta ama ben ne kadar güzel davranırsam davranıym bana aşırı mesafeli ona düşüyo dibine. Sadece onu muhattap alıyo.

Bir daha olursa nasıl davranayım?? (2-3 kez karşılaştık hep ona yakın davranıyor. Kadını daha önceden tanımıyoruz bu arada)

iş icinmi gidiyorsunuz kurumsal bir yer demişsinizde onu anlayamadım
Yok hani nasıl denir isim de vermek istemedim iyice açık etmemek için.. Bilinen her yerde şubesi olan kurumsallaşmış bi yer. Yani öyle köşedeki pastane tarzı değil. Kurumsallaşmış denmez mi ona yanlış biliyorum sanırım

yok caım onu demedim ben surekli gittigmiz yer dedin ya hani işle alakalımı gidiyorsunuz demek istedim heralde bende dogru ifade edemedim:)) neyse ben ona gore yorum yapıyım kadının belliki size karsı kıskanclıgı var fazla guzel geliyorsundur ona yediremiyordur erkek arkadasına iş duser burda samimi olmasın o canımlı konussa bile soguk konussun belki anlar

Canim gitmeyi o zaman. Erkek arkadasin mesafe koymak zorunda yani
Bayılıyoruz oraya ama ya

Gitmezsem bizimki de havaya girer. Ben nasıl bi yol izlesem..

Erkek arkadaşım aşkım haklısın boşver benim gözüm görmüyo başkasını falan diye yumuşatmaya çalışıyo onun yanında aşkm alır mısın diye bana uzatılanı işaret ettti kendindekini de bana tattırdı vs.
Onun dışında ben kendim yemem mesela erkek arkadaşım yediriyo çatalıyla baya ilgileniyo orda ya da diğer yerlerde. Hani yüz vermiyo kadına ilgi hep bende, ama azarlamıyo da. Gerçi ne denmesi gerektiğini ben de bilmiyorum

Gitmeyin efenim zorunda mısınız?

Ben bizi güzel buluyorum da kendi ilişkim diyedir heralde yakışıyosunuz diyolar da ne bileyim yani dışlancak kadar naptım kaynanam gibi davranıyo abartısız ya sen kimsin de ben size yaparım diyosun siz dediği ikimiz bu arada hatun bizimkiyle senli benli konuşuyo. Bana gelince hanfendi. Yani mesafeli olması gerektiğinin farkında

"ben kendim yemem erkek arkadaşım yediriyor" da ne demek bebek misiniz siz.. birbirinize yedirmeniz gayet normal de "ben yemem" nedir

senle samimi olması gerekirmiş halbuki ama gercektende boyle kadınlar var ama bunun tek acıklaması kıskanclık sevgiliniz tavır alcak baska yolu ..canımlı cicimli konustugunda sevgiliniz ona x hanım diye hitap etsin salak degilse anlar

"ben kendim yemem erkek arkadaşım yediriyor" da ne demek bebek misiniz siz.. birbirinize yedirmeniz gayet normal de "ben yemem" nedir
Ahahahhaahha işte öyle demek istedim kusura bakmayun ya dersten kalktm beynim bulanmış hani nasıl desem ilgilenir yani millete prim vermez demeye çalıştım benim tabak onun midede onun tabak benim midededir anlamında cilveleşiyoruz demeye çalıştm

Ah canım be kaynanamın adını bilsek deriz de biz muhattap değiliz o bize sarıyo annesi gib davranıyo bahşiş için özel teşekkürler bilmem neler 3-4 liralık bişey kalıyomuş bizimki de bırakmış çıkmış "bu arada teşekkür ederim görmedim bırakmışsınız" bilmem ne

Gel diyo ağzımı terlik gibi giy

ahaha 3-4 liralık bahsis icinmi dedi ozaman fena sarmıs erkek arkadasına bence siz oraya gitmeyin bosverin yolu gozluyordur

ahaha 3-4 liralık bahsis icinmi dedi ozaman fena sarmıs erkek arkadasına bence siz oraya gitmeyin bosverin yolu gozluyordur
Bizimkine de noldu diyorum onun yanında kasadayken yok bişey diyo hesap için falan demiyo masaya geçtik tekrar sordum ora kalabalıktı bende bıraktm hesabı çıktık ya hani üstü kaldı onu diyo dedi aynen ya üstümüzdekileri ben bişey sorcam diyip ona sordu taaa kasanın öbür ucuna geçip onu da çağırıp(öyle diyince bizimki gitti)

Aynısı bende de vardı. Çok afedersin sap gibi bırakıyo beni yüzüme bile bakmıyo konuşurken

25 yaş 30 osbbeşş kırkk yaş ( ) büyük benden ammmaa kumalığıma ya da kızına almaya niyetli herhall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…