Kızlar toplaşın da bi taktik verin aklım ermedi

Okudum okudum anlamadım
Bu kadın orda neci ?

Ayrıca madem rahatsız oldun "mendile erkek arkadaşıma bi daha canım dersen canını çıkartırım ona göre !"

Bidaha diyo mu :)

Ya nası denir garson değil de kasiyerimsi bi kadın. Müdürleri gibi bişey sanki. Ona belli edersem keyfolur. Etmeden halletmem lazm

Evet valla gıcık. Ve terbiyesiz. Ben bi daha olursa bizimkine suratı asıp konuşmamayı düşünüyorum. Çünkü misilleme yaparsam kendi değerimi düşürürüm yani kismeyle samimi olamam o da gıcık olsun diye dimi kızlar haklıyım yani?

Surat assın bakalım bidaha der mi bana bile yeri gelince doğrıycak gibi bakıyo ona da baksın öyle tavır koysun öyle aşkım demeyle beni pohpohlamayla almıyo kadın mesajı

Acizane kul

Ona belli etmeden mi? O nası anlıycak ozaman ?
Tavşan dağ hikayesine döner :)
Trip yapmıycam ama elini eteğini çek mesajı vericem işte bu noktada sizin taktiklere ihtiyaç var:)

Ay yoksa bişey ikram ettiğinde o benim elimden yer anca ABLASI diyip pis pis sırıtsam mı

Trip yapmıycam ama elini eteğini çek mesajı vericem işte bu noktada sizin taktiklere ihtiyaç var:)

Ay yoksa bişey ikram ettiğinde o benim elimden yer anca ABLASI diyip pis pis sırıtsam mı

Kuzucuk 30lardaysa abla diyebilirsin.
Aşkım ablada ne ilgili yada
Ismini sor ...abla müşteri ilişkilerinde harika diye genel müdürlüğünüzü arıycaz de

Çok haklısın

Almiyorsa aldığı yerden vereceksiniz
Nahos bir durum
sana da canım dese anlayacaz
daha olmadı patronu bulun
yoksa da terk-i diyar eyleyin
daha ne deyim sabahın yedisinde

Beyaz fırın mı ?
Reklam yapmıyosun ki kötülüyosun bişey olmaz :d
Bebeğim kadına belli etmicem diyip nası sçyliym ya tanıdık çıkarsa

Bu arada genel müdürlük fikri harika ya

Yaaaa sizin yanınızda kaynanaevinde gibi hissediyorum ya maşallah valla herkese böyle ilgili misiniz oğlunuz gibi oldu valla bizimki mi desem

Kızlar en azından benim gibi düşündüğünüzü gördüm. Abartmıyodum orası kesin ama acaba normal karşılayan çıkar mı diye de düşünmedim değil.

Çok rahat hissediliyo muamelede ayrım olduğu. Oysaki el üstünde tuttuğu adam benim ağzımın içine bakıyo. Kimsin sen ya kimsin yani.

Haha genel müdürlüğü dene üstünede aşkımda oğlunuz gibi oldu hiç yabancılık çekmiyoruz de.

Kovarsa bilemem :)

Kovarsa derken :)

Sinirde n kovabilir anlamında söyledim.
Eşim yıllar önce barmenlik yapıyordu patronuda kadın 10yaş vardı aralarında bildiğin ağzının suları akıyodu.

Bana sen bu çocuğu bırak daha iyilerine layıksın eşime sen bu kızı bırak sana yaramaz. Ayırmak için demediği kalmadı

İzinliyken geceyarısı aramalar bigün Nur teyze süt içtin mi diye mi arıyosun çocuğun olsa Bukadar ilgilenmezsin dedim . Kadın barı devretti :)

30larda kadonlar ablaya teyzeye dayanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…