- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Oku heleee okuuu bana da nası davranmam gerektiğini söyle gitmeyelim dersem bizimkinin totişko havalara çıkarYapma ya bak şimdi oldu mu bu
Acıktım zati
Yorumları okumadım çok ama kizlar bu işi halledeceklerdir
Bu kadın ne ayak
Oku heleee okuuu bana da nası davranmam gerektiğini söyle gitmeyelim dersem bizimkinin totişko
Sevgilinizden sizi kıskanıyor var böyle tipler
Daha çok iş sevgilinize düşer
Tavrını net koyacakkibar davrandikca olmaz
Ayyy ne gıcık insanlar var
Siz müşterisiniz orda
Okudum okudum anlamadım
Bu kadın orda neci ?
Ayrıca madem rahatsız oldun "mendile erkek arkadaşıma bi daha canım dersen canını çıkartırım ona göre !"
Bidaha diyo mu :)
Ya nası denir garson değil de kasiyerimsi bi kadın. Müdürleri gibi bişey sanki. Ona belli edersem keyfolur. Etmeden halletmem lazm
Trip yapmıycam ama elini eteğini çek mesajı vericem işte bu noktada sizin taktiklere ihtiyaç var:)Ona belli etmeden mi? O nası anlıycak ozaman ?
Tavşan dağ hikayesine döner :)
Söylyemem artıkAyrıca burası neresi çok merak ettim.
Trip yapmıycam ama elini eteğini çek mesajı vericem işte bu noktada sizin taktiklere ihtiyaç var:)
Ay yoksa bişey ikram ettiğinde o benim elimden yer anca ABLASI diyip pis pis sırıtsam mı
Söylyemem artıkpastanemsi bi yer işte son derece elit bi yer öyle mahalle şeysi de değil canımmış hey allah bak yine sinirlendim
Evet valla gıcık. Ve terbiyesiz. Ben bi daha olursa bizimkine suratı asıp konuşmamayı düşünüyorum. Çünkü misilleme yaparsam kendi değerimi düşürürüm yani kismeyle samimi olamam o da gıcık olsun diye dimi kızlar haklıyım yani?
Surat assın bakalım bidaha der mibana bile yeri gelince doğrıycak gibi bakıyo ona da baksın öyle tavır koysun öyle aşkım demeyle beni pohpohlamayla almıyo kadın mesajı
Acizane kul
Bebeğim kadına belli etmicem diyip nası sçyliym ya tanıdık çıkarsaBeyaz fırın mı ?
Reklam yapmıyosun ki kötülüyosun bişey olmaz :d
Çok haklısın
Almiyorsa aldığı yerden vereceksiniz
Nahos bir durum
sana da canım dese anlayacaz
daha olmadı patronu bulun
yoksa da terk-i diyar eylesin
daha ne deyim sabahın yedisinde
Bebeğim kadına belli etmicem diyip nası sçyliym ya tanıdık çıkarsa
Bu arada genel müdürlük fikri harika ya
Yaaaa sizin yanınızda kaynanaevinde gibi hissediyorum ya maşallah valla herkese böyle ilgili misiniz oğlunuz gibi oldu valla bizimki mi desem
Bana dilenciye verir gibi ikram ettirdi ağız ucuyla
Kovarsa derken :)Haha genel müdürlüğü dene üstünede aşkımda oğlunuz gibi oldu hiç yabancılık çekmiyoruz de.
Kovarsa bilemem :)
Hangi:))Sen bu sevdadan vazgeç
Kovarsa derken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?