- 23 Aralık 2017
- 11
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mervemn123
-
Ben dokmem icimi kaynana derdim yok :))Evleneli 2 sene oldu kaynanamla yaşıyorum başta iyi fikir olduğunu düşündüm çünkü çalışmıyorum kocam tek maaş ve yalnız kadın günah dedim demez olaydım iyiliğine iyi okey gerçekten iyi ama aşırı düşüncesiz odamıza dan diye girmelere başladı kapı çalmadan tek özel alanım beni bir sal yahu sırf oda değil hafta sonları eşim izinli illa o gün eve birini çağrıyo ya da kendini biryere götürmek istiyor evde sürekli misafir var bıktım ulan hastayım ve hamileyim eve misafir çağrıyor valla gittim yattım hiç takmadım ayrıca sürekli bana eltimi övüyor onunla oturmayı kabul etmemiş eltimi allahım hep mi böyle olucak ayrı ev istiyorum artık kocama nasıl açıyım konuyu öyle bir kavgamız tartışmamız yok ama düşüncesizliği beni bitiriyor öldüresim var ya
Malesef öyle yeni gelinim 30 senelik koltukta oturuyorum gık demedim salaklık işteKendi hatan kusura bakma. Ev üstüne ev olmuyor işte. Misafir de çağırır herşey yapar çünkü ona göre kendi evi.
Bu sene değil malesef okuyorum seneye mezunum inşallah ama kocam annnesi yalnız diye istemiyorBen dokmem icimi kaynana derdim yok :))
Bedava ev kolay gecim isteyip baskasinin duzenine dahil olunca boyle olur tabi.
Ayri evin maddi sorumlulugunu alabilecekmisiniz.
Hangi devirde yaşıyoruz artık neden aynı evde oturmayı kabul ediyorsunuz ki. Kaynana ne kadar iyi olursa olsun aynı evde olmuyor malesef. Umarım en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın yoksa sende psikoloji falan kalmaz yakın zamanda.Evleneli 2 sene oldu kaynanamla yaşıyorum başta iyi fikir olduğunu düşündüm çünkü çalışmıyorum kocam tek maaş ve yalnız kadın günah dedim demez olaydım iyiliğine iyi okey gerçekten iyi ama aşırı düşüncesiz odamıza dan diye girmelere başladı kapı çalmadan tek özel alanım beni bir sal yahu sırf oda değil hafta sonları eşim izinli illa o gün eve birini çağrıyo ya da kendini biryere götürmek istiyor evde sürekli misafir var bıktım ulan hastayım ve hamileyim eve misafir çağrıyor valla gittim yattım hiç takmadım ayrıca sürekli bana eltimi övüyor onunla oturmayı kabul etmemiş eltimi allahım hep mi böyle olucak ayrı ev istiyorum artık kocama nasıl açıyım konuyu öyle bir kavgamız tartışmamız yok ama düşüncesizliği beni bitiriyor öldüresim var ya
O çocuk olduktan sonra böyle konuşulması bana gereksiz geliyor zaten okuyan bir insanım 1 sene sonra okuşum bitiyor ben mezun olunca çocuk düşünüyordum süpriz oldu ordan konuşmak kolay sizeÇalışsaydınız, kendinize bakacak düzeyde olup öyle evleneydiniz , durumunuz yokken hemen hamile kalmasaydınız bunlar olmazdı gecmis olsun...
Ikinci konu X anne odamıza pat diye girme lütfen rahatsız oluyorum diyebilirsiniz .
Hafta sonu olmadan bu hafta su planımız var diye o kendini ortalara atmadan haber verin..
Aynen öyle şimdiden sinir krizi geçiriyorum kendi kendimeHangi devirde yaşıyoruz artık neden aynı evde oturmayı kabul ediyorsunuz ki. Kaynana ne kadar iyi olursa olsun aynı evde olmuyor malesef. Umarım en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın yoksa sende psikoloji falan kalmaz yakın zamanda.
O zaman annesine sınır cizsin yatak odasina girmesin en azindan.Bu sene değil malesef okuyorum seneye mezunum inşallah ama kocam annnesi yalnız diye istemiyor
Kaynanalar kanser
görümceler ülser
gelinler başkomiser.
Kaynanalar yılan her söyledikleri yalan,
gelinler çiçek, her söyledikleri gerçek
Aklıma bu geldi ben bekarımda başka yorum yapmak istemedim
O çocuk olduktan sonra böyle konuşulması bana gereksiz geliyor zaten okuyan bir insanım 1 sene sonra okuşum bitiyor ben mezun olunca çocuk düşünüyordum süpriz oldu ordan konuşmak kolay size
Bu sene zor ama zorlamayıda düşünüyorum gerekirse en iğrenç evde oturayım diyorum ama bilmiyorumkonu sahibi ayrı eve çıkma şansınız yok mu?
Doğru söylüyorsun valla o kadar pişmanım kiElitini över tabiki. Çünkü eltin dik başlı. Malesef böyle olunca yaranırsınız. Kadın gayet güzel karar vermiş kv ile oturmayı kabul etmemiş, şimdi de çok seviliyor
Aynen öyle deniycemŞansını dene 1 oda olsun sana ait olsun M Mervemn123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?