- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Mervemn123
-
Is ev tutmakla bitmiyor ki. Esyalari nasil dizeceksiniz A'dan Z'ye.. Ki cocuk yolda. Onun masraflarini tek maas ile nasil karsilayacaksiniz?Bu sene zor ama zorlamayıda düşünüyorum gerekirse en iğrenç evde oturayım diyorum ama bilmiyorum
Bende bazen böyle düşünüyorum daha iyi olur falan diye ama bunaldım malesefkaynananla baska derdin yoksa bence önce konusmayi dene... belki düsünemiyordur... eskiden kadinlar bahcede dogruyomus sonra devam calisiyormus hikayeleri bitmiyor... ondan durumunu izah et. sinirlarini belirle.
simdi cocuk olunca ayri eve ciksaniz belki daha zorlancaksiniz. sonucta onada bir sürü para lazim olcak. hem kaynanan sana ilk baslarda belki yardim eder bi kac saat uyu diye...
ben sahsen böyle bir duruma karsiyim oglumla sadece esim ben ilgilendik ama belki sen rahat edersin
Kaynanalar kanser
görümceler ülser
gelinler başkomiser.
Kaynanalar yılan her söyledikleri yalan,
gelinler çiçek, her söyledikleri gerçek
Aklıma bu geldi ben bekarımda başka yorum yapmak istemedim
Kaynana görümce görünce aklıma direk bu geliyor
erteleme ve cik derim ben olan sana olir soylesendr anlamaz yine odana girer bence ev isini bir sekilde ayarlayip cikmaniz lazimBende bazen böyle düşünüyorum daha iyi olur falan diye ama bunaldım malesef
Kv ike ayni evde oturulmaz
Kv ile ayni apartmanda oturulmaz
Kv ile ayni sokakta oturulmaz
Kv ile ayni mahallede oturulmaz
Kv ile ayni ilce de oturulmaz
Mumkunse kv ile ayni kitada da oturmaya karsiyim ben ..
Hayır tabiki öyle düşünmedimm mesleğim zaten var mezun olana kadar oturur rahat ederim diye düşündüm malesef ben elti den değerli olayım yok beni çok sevsinler diye düşünen biri değilim asla bebeğime acımakta size düşmediTabi harika fikirdi. Hem çalişmak zorunda kalmayacaktin, hem bu neden ile eltinden daha değerli olacaktin. Hali ile kv'den sana çok iyi bakacakti ve adeta armut ağzima piş hayati yaşayacaktin.
O elti'ye gösterecektin gelin nasil olunur diye. Eminim o'da şimdi çok gülüyordur.
Tek o bebeğe acidim. Annesi yipranmis, evde hep gerilmiş bir ortamda büyüyecek. Artik yapilcak birşey yok. Işe girmediğin süreçte birşey değişemez.
Ben kizim olmadan önce o kadar düşündüm maddi manevi şartlari. Herşey yerindeyken bile korkuyordum. Diyorum ki millette ne cesaret var. Kv'de iki oda ilerdeyken sevişip bebek yapiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?