Kızlar transfer +12 de Beta değerim çok yüksek bakar mısınız

Embriyo bölündümü kii inşallah öyledir istiyorsan ama yüksek de cikabiliyor tekkken iki iken düşük olabiliyor keseyle belli olur anca

Kızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
Canım ikizin veya değeriyle ilgisi tok diyorlar bazen böyle yüksek çıkabiliyor güzel tutunmuş demek 🥰 hayırlı olsun

Kızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻 ikizin beta değeriyle alakası olmuyor. Benim de yüksek çıkmıştı ve tek kese oluşmuştu.

Benim ikizdi , 11. Gün 2.160 idi değerim. Ama onunla bir ilgisi yok deniyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, tek de olsa ikiz de olsa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Benim ikizdi , 11. Gün 2.160 idi değerim. Ama onunla bir ilgisi yok deniyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, tek de olsa ikiz de olsa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Evet en önemlisi yeter ki sağlıklı olsun çok sağolun Allah razı olsun 🤲😊

Merhaba ben de 10. Gün 765 13. Gün 2726 çıktı iki embriyo koyulmuştu dedim herhalde ikiz çünkü değer gayet iyi burada okuduklarıma göre de yüksek. Ama malesef tek embriyo tutunmuştu hiç değerle anlaşılmıyor yani vücutla alakalı bir durum bu

Merhaba ben de 10. Gün 765 13. Gün 2726 çıktı iki embriyo koyulmuştu dedim herhalde ikiz çünkü değer gayet iyi burada okuduklarıma göre de yüksek. Ama malesef tek embriyo tutunmuştu hiç değerle anlaşılmıyor yani vücutla alakalı bir durum bu
Değerim normal o zaman erken tutunmuş olabilir. Çok teşekkür ederim gayet iyi anladım😊

Hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın ☺️

Back
X