Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yaşadım oğlum ateşli havale geçirdi kalbi solunumu durdu bir hafta hastanede yattık bebeğim tutundu ama 8+3'de kalbi durdu. Ama bu duruma bende pıhtılaşma varmış o yüzden olduğu düşünülüyor. Bunu da bu transfer öncesi genetik doktorum bi bakalım dedi de öyle öğrendik. Aklına kötü şeyler getirme. Allah'a emanet et işini. Olacak inşallah.Kizlar transfer sonrasi ani korku yasayan varmi tutunmaya engel olabilir mi?
Ay insallah tutunur. Bu ikinci denemem ilkinde negativ sonuc almistim o yuzden her seyi kafama takiyorum. Ben uyurken esim tabagi yere dusurdu kirildi oyle korktumki nefesim kesildi resmenBen de yaşadım oğlum ateşli havale geçirdi kalbi solunumu durdu bir hafta hastanede yattık bebeğim tutundu ama 8+3'de kalbi durdu. Ama bu duruma bende pıhtılaşma varmış o yüzden olduğu düşünülüyor. Bunu da bu transfer öncesi genetik doktorum bi bakalım dedi de öyle öğrendik. Aklına kötü şeyler getirme. Allah'a emanet et işini. Olacak inşallah.
Sag ol canim. Hepimize Allahim bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsinBen yaşadım. Tutundu ama kimyasal gebelik oldu.
Canim oncelikle gecmis olsun. Senin adina cok sevindim tutunmus bebisinBende 2 defa yaşadım olmadı , evde 6 cı gunu transferın nerdıvende duşdum ayak adelem kopsu yatakda yatdım yuruyenesım ama şukur hamlyım Allah ol derse olur
InshAllah canımCanim oncelikle gecmis olsun. Senin adina cok sevindim tutunmus bebisininsallah bende pozitifi gorurum
![]()
ben çizgiyi gördüm bence pozitif hayırlı olsunKizlar pozifimii?
Sag ol canimben çizgiyi gördüm bence pozitif hayırlı olsun![]()