Kizlar transfer sonrasi ani korku yasayan varmi tutunmaya engel olabilir mi?

cicek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
13
1
36
30

Ben de yaşadım oğlum ateşli havale geçirdi kalbi solunumu durdu bir hafta hastanede yattık bebeğim tutundu ama 8+3'de kalbi durdu. Ama bu duruma bende pıhtılaşma varmış o yüzden olduğu düşünülüyor. Bunu da bu transfer öncesi genetik doktorum bi bakalım dedi de öyle öğrendik. Aklına kötü şeyler getirme. Allah'a emanet et işini. Olacak inşallah.

Ben de yaşadım oğlum ateşli havale geçirdi kalbi solunumu durdu bir hafta hastanede yattık bebeğim tutundu ama 8+3'de kalbi durdu. Ama bu duruma bende pıhtılaşma varmış o yüzden olduğu düşünülüyor. Bunu da bu transfer öncesi genetik doktorum bi bakalım dedi de öyle öğrendik. Aklına kötü şeyler getirme. Allah'a emanet et işini. Olacak inşallah.
Ay insallah tutunur. Bu ikinci denemem ilkinde negativ sonuc almistim o yuzden her seyi kafama takiyorum. Ben uyurken esim tabagi yere dusurdu kirildi oyle korktumki nefesim kesildi resmen

Korkmayla tutunmanın bi alakası yok. Normal hayatta olağan şeyler bunlar. Korktum düşük yapar mıyım korktum bebeğim tutunmaz mı diye şeyler düşünmeyin öyle olsa dünyanın yarısı inzivaya çekilirdi hamileyken. Yazılanları okuyup aklınızı bulandırmayın.

Bende 2 defa yaşadım olmadı , evde 6 cı gunu transferın nerdıvende duşdum ayak adelem kopsu yatakda yatdım yuruyenesım ama şukur hamlyım Allah ol derse olur

Bende 2 defa yaşadım olmadı , evde 6 cı gunu transferın nerdıvende duşdum ayak adelem kopsu yatakda yatdım yuruyenesım ama şukur hamlyım Allah ol derse olur
Canim oncelikle gecmis olsun. Senin adina cok sevindim tutunmus bebisin😍 insallah bende pozitifi gorurum☺️

Merhaba, ben de korkmanın düşük ile ilgili bir bağlantasını pek yapamadım böyle bir çalışma bulamadım da. Ben 2 ay önceki istanbul depreminde evde tektim, çok korktum. Ama gebeliğim şu an devam ediyor. 9 ay boyunca hiç korku yaşamadan geçen bir gebelik olamazki. Sadece her yerde olduğu gibi stres ve kaygı gebelikte de zararlı. Normal gebelik dışı yaşamda da. Yukarıda ki üyenin de dediği gibi böyle şeylerle pek kafanızı bulundurmayın derim.

camphoto_1804928587.webp

Back
X