Kızlar transfer sonrası hapşırmak zarar verir mi acaba ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben baya hapsirdim vücudum da sarsıldı baya ama sonucumu dün öğrendim olumlu 🙏🏼 canım takılma fazla nasibinde varsa Allahin izniyle olumlu olur ☺
Canım benim çok sağol alerjik bünyem var hapşırıyorum arada korktum birden ya 🙊 canım birde birşey daha sorcam adetinden kaçıncı günde olmuştu transferin 🙄🥰

Canım benim çok sağol alerjik bünyem var hapşırıyorum arada korktum birden ya 🙊 canım birde birşey daha sorcam adetinden kaçıncı günde olmuştu transferin 🙄🥰
Kuzum adetin dördüncü günü tedaviyle başladım 13 gün sonra da transfer oldum

17.gün oluyor heralde canım benimde 15.günde oldu bunun etkisi nedir ki canım acaba

17.gün oluyor heralde canım benimde 15.günde oldu bunun etkisi nedir ki canım acaba
tam.bilmiyorum kuzum ama rahim kalınlığı rahim durumu doktor her hastada farklı şeyler uyguluyor ben hipo hipo hastasıyım yumurtalarim tedaviye geç yanıt verdi ama bu rahim gelistirme dönemi kısa sürdü senin de dondurulmuş embriyo mu canım

tam.bilmiyorum kuzum ama rahim kalınlığı rahim durumu doktor her hastada farklı şeyler uyguluyor ben hipo hipo hastasıyım yumurtalarim tedaviye geç yanıt verdi ama bu rahim gelistirme dönemi kısa sürdü senin de dondurulmuş embriyo mu canım

Evet canım benimkinde dondurulmuş 3.gün tek tektede tutma olasılığı olur mu canım ben çift istemiştim biri tutmazsa biri tutsun diye doktor yaştan ötürü yasak dye koymadı İnşAllah Tekte tutar canım ya 🙄 hipo hipo neydi canım bide beni rahim en son 8mm falandı transferden 3,4gn öncesi sonra kaç oldu bilmiom seninki kaçtı canım

Kizlar bend transfer donemindeyim merak ediyorum..
Hangi ilaclari kulandiniz transfer icin

Canım estrofem imom protulex oksapar progestan fitilprednol ecoprin bide bi troid hapı kullanıyorum

Canım estrofem imom protulex oksapar progestan fitilprednol ecoprin bide bi troid hapı kullanıyorum
Abo ne cok hap saydin. Ben transfere hazirlaniorim adetin 3ncu gunu progynova yuttum gunde 3 sefer tek bunu verdiler. Transfere yakkn altan konulan ilac kulanacam

O ne hapıymış onu bilmiyorum 🤷‍♀️

Konuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama ben de dikkat ettim hapşırınca rahimde kasılma hissediyorum..

Transferden bir kaç gün önce iğneye başladım protulex estrofem de öyle sadece oksaparı transferden sonra aldım diğer haplarımda transferden önce başladım bilmiyorum herkeste farklı oluyor heralde

Back
X