Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baya hapsirdim vücudum da sarsıldı baya ama sonucumu dün öğrendim olumlu??????
Canım benim çok sağol alerjik bünyem var hapşırıyorum arada korktum birden yaBen baya hapsirdim vücudum da sarsıldı baya ama sonucumu dün öğrendim olumlucanım takılma fazla nasibinde varsa Allahin izniyle olumlu olur ☺
Kuzum adetin dördüncü günü tedaviyle başladım 13 gün sonra da transfer oldumCanım benim çok sağol alerjik bünyem var hapşırıyorum arada korktum birden yacanım birde birşey daha sorcam adetinden kaçıncı günde olmuştu transferin
![]()
Kuzum adetin dördüncü günü tedaviyle başladım 13 gün sonra da transfer oldum
tam.bilmiyorum kuzum ama rahim kalınlığı rahim durumu doktor her hastada farklı şeyler uyguluyor ben hipo hipo hastasıyım yumurtalarim tedaviye geç yanıt verdi ama bu rahim gelistirme dönemi kısa sürdü senin de dondurulmuş embriyo mu canım17.gün oluyor heralde canım benimde 15.günde oldu bunun etkisi nedir ki canım acaba
tam.bilmiyorum kuzum ama rahim kalınlığı rahim durumu doktor her hastada farklı şeyler uyguluyor ben hipo hipo hastasıyım yumurtalarim tedaviye geç yanıt verdi ama bu rahim gelistirme dönemi kısa sürdü senin de dondurulmuş embriyo mu canım
Kizlar bend transfer donemindeyim merak ediyorum..
Hangi ilaclari kulandiniz transfer icin
Abo ne cok hap saydin. Ben transfere hazirlaniorim adetin 3ncu gunu progynova yuttum gunde 3 sefer tek bunu verdiler. Transfere yakkn altan konulan ilac kulanacamCanım estrofem imom protulex oksapar progestan fitilprednol ecoprin bide bi troid hapı kullanıyorum
Abo ne cok hap saydin. Ben transfere hazirlaniorim adetin 3ncu gunu progynova yuttum gunde 3 sefer tek bunu verdiler. Transfere yakkn altan konulan ilac kulanacam
Kalinlasmasi icin ostrojen hormonu. Tek onu yutuorum suan. Sen birsuru saydin acaba normalmiO ne hapıymış onu bilmiyorum![]()
Kalinlasmasi icin ostrojen hormonu. Tek onu yutuorum suan. Sen birsuru saydin acaba normalmi
Konuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama ben de dikkat ettim hapşırınca rahimde kasılma hissediyorum..