Kızlar transfer sonrası hapşırmak zarar verir mi acaba ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar hasassiz ne kadar dikkatliyiz ve korkuyoruz... geçenlerde bi düğüne gittim arkadaşım yeni hamile bir hopluyor bir oynuyor.. içimden dedimki kolay elde edince umrunda bile değil Ben transferden sonra sanki elimde değerli bir parça taşıyormuş gibi yürüyordum... ama malesef negatif ile sonuçlandı.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. 3. Tedavime 21 ekim başlıyoruz hayırlısı olsun inşallah... inşallah güzel sonuçlanır tedavilerimiz..
İnan bunun kolay elde etmekle ilgisi yok. Saglikli bir gebelikte bebegin dusmesi mumkun degil. Drlarin hepsi bunda hemfikir. Normal hayatta ne yapilabiliyorsa yapabilirsin. Zaten bebek buyudukce hareketlerin kisitlaniyor. Doga yonlendiriyor bir sekilde.

Ne kadar hasassiz ne kadar dikkatliyiz ve korkuyoruz... geçenlerde bi düğüne gittim arkadaşım yeni hamile bir hopluyor bir oynuyor.. içimden dedimki kolay elde edince umrunda bile değil Ben transferden sonra sanki elimde değerli bir parça taşıyormuş gibi yürüyordum... ama malesef negatif ile sonuçlandı.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. 3. Tedavime 21 ekim başlıyoruz hayırlısı olsun inşallah... inşallah güzel sonuçlanır tedavilerimiz..

Canım benim ne kadar doğru bir tespit 👍 İnan bende öyleydim iki gün önce bir görsen elim karnımda yavaş adımlarla transferden sonra arabaya bir oturuşum var yavaş yavaş koltuğu yatırdım sonuna kadar neler neler birde kolay elde edilenlere bakıyorum dediğin gibi okadar rahatlar ki 🤐 Allah’ın izniyle bu sefer olacak canım 🤲 olmama sebebi bellimi ?

Canım benim ne kadar doğru bir tespit 👍 İnan bende öyleydim iki gün önce bir görsen elim karnımda yavaş adımlarla transferden sonra arabaya bir oturuşum var yavaş yavaş koltuğu yatırdım sonuna kadar neler neler birde kolay elde edilenlere bakıyorum dediğin gibi okadar rahatlar ki 🤐 Allah’ın izniyle bu sefer olacak canım 🤲 olmama sebebi bellimi ?

Ilk tüp bebek tedavisinde hidrosalpenks vardı gecen yıl Eylül de ameliyat oldum.. artık hiç bir engel kalmadı ama 2. Tüp bebek de tutmadı...nasip değilmiş.. Napalim bizde olana kadar devam edeceğiz dua edeceğiz.. vardır rabbimin bir bildiği hayırlısı olsun inşallah...

Evet canım benimkinde dondurulmuş 3.gün tek tektede tutma olasılığı olur mu canım ben çift istemiştim biri tutmazsa biri tutsun diye doktor yaştan ötürü yasak dye koymadı İnşAllah Tekte tutar canım ya 🙄 hipo hipo neydi canım bide beni rahim en son 8mm falandı transferden 3,4gn öncesi sonra kaç oldu bilmiom seninki kaçtı canım
Canım zaten en kalitelisini transfer ediyorlar oda tutuyor ben de garanti olsun diye çift istedim ama doktor bilmiyordu tamamen kendi kendine bir yol çizdi bana işinde iyi bir doktor en azından benim hastalığım hakkında bilgili. Hipo hipo dogustaan adet olamayan ilaçla adet olan yumurtalar var fakat büyüyüp catlamiyor beyinden sinyal gitmiyor diyelim 😅 ama tüp bebekte kullandığımız iğneler sayesinde yumurtalarim büyüyüp olgunlaştı şükürler olsun ☺️ benim de en son 8mm beni de 6 gün sonra çağırdı transfere. Canım doktorunun bir bildiği vardır stres yapma

Canım sakin ol stres yapma hapşırmak etkilemez ama stres etkiler sen dikkatli ol yeter gerisini Allah a bırak

İlk denemem 2tane 5.gun negatif oldu.
2.denemem 2tane 3.gun hamile kaldim ama 21.haftada ölü doğum yaptım.
3.denemen 3 tane embriyo vardı 3.gün doktor 2 tanesini transfer etti. Bir Oğlum oldu. Kalan 1 tanesini 5.gun olarak donduruldu.
2. Denemendeki neden kalbi durdu söylendi mi. Ngs yapilmismiydi

2. Denemendeki neden kalbi durdu söylendi mi. Ngs yapilmismiydi

Kemik yapısında bozukluk çıktı. Gelişmesine engeldi. Büyük Ultrason a girmemistim daha ama ondan önce yapılan bütün testleri yaptırmıştım. Sorun. Yoktu. Ölü doğumdan sonra araştırılması için verdik. Sebeb oydu diye yazıyordu

Canım zaten en kalitelisini transfer ediyorlar oda tutuyor ben de garanti olsun diye çift istedim ama doktor bilmiyordu tamamen kendi kendine bir yol çizdi bana işinde iyi bir doktor en azından benim hastalığım hakkında bilgili. Hipo hipo dogustaan adet olamayan ilaçla adet olan yumurtalar var fakat büyüyüp catlamiyor beyinden sinyal gitmiyor diyelim 😅 ama tüp bebekte kullandığımız iğneler sayesinde yumurtalarim büyüyüp olgunlaştı şükürler olsun ☺ benim de en son 8mm beni de 6 gün sonra çağırdı transfere. Canım doktorunun bir bildiği vardır stres yapma

Anladım canım benim tüp bebek iyi gelmiş senin hastalığına şükür 🙏 🥰 benim doktorumda iyi bilgili birisi güveniyorum baklım sonuç da olumlu olur inşAllah canım 🥰 ben 3.gün embriyosu dye korktum ilk 5.daha çok bölünmüş dye acaba şuan napıyır içerde bölünüyormuşuz canım bugün 3.gün.🙄🙊

Kemik yapısında bozukluk çıktı. Gelişmesine engeldi. Büyük Ultrason a girmemistim daha ama ondan önce yapılan bütün testleri yaptırmıştım. Sorun. Yoktu. Ölü doğumdan sonra araştırılması için verdik. Sebeb oydu diye yazıyordu
Transferden önce yumurtalar genetik araştırmaya gonderilmedi mi.

Herşeyin başı stres canım bugün daha iyiyim fazla takmıyorum kafaya olacağı varsa olacak zaten 🥰

Ilk tüp bebek tedavisinde hidrosalpenks vardı gecen yıl Eylül de ameliyat oldum.. artık hiç bir engel kalmadı ama 2. Tüp bebek de tutmadı...nasip değilmiş.. Napalim bizde olana kadar devam edeceğiz dua edeceğiz.. vardır rabbimin bir bildiği hayırlısı olsun inşallah...

Back
X