kızlar transferim yapıldı 3 subatta

emine nisa kız yapsana bende merak ettim seninile aynı gün teransfer ben kanda baktırdm 19 çıkmıştı 6.gün dünde 2 tane idrar testi yaptım çok hafif silik 2 çizgi belliydi acaba sendede belli olucak mı bide mide bulantın var mı sabah benim midem çok bulandı ACıL CEVAP :))))

benimde 6 günde çok çok silik çıkmışltı

YA BEN 6 GÜNDE kan testi yaptırdım 19 çıktı bugün 8 günüm idrarda çok silikte olsa çıktı
aldığım testin üstünde 20 ve üstü bhcg ölçer yazıyor acaba 20 civarıda o yüzden mi silik çıktı

yoksa 2 gün geçmesine rağmaen hala yükselmedi mi

perfinyacım şimdi dayanamayım yaptım bekleyemedim yarını ama tek çizgi cıktı bu7 testi sabah aç karnına yapın demişlerdi ben şimdi yaptım acaba idrarda negatif olupta kanda pozitif cıkarmı ben ilk tüp bek denmemdede bole cıkmıştı idrarda negatif kanda 70 lerin uzerindeydi ama biyo kimyasal gebelik olmuştu benimki eşim kızdı nie yapıp moralini bozuyon die artık pazrtesi gunu baktırcam baklım hakkımızda hayırlısı

kıslar merhaba benımde bugun 6.gunumdu ıdrar testı yaptım ne yazıkkı negatıf moralım bozuldu sizin kaçcıncı gun transferıydı

normal olarak idrar testi 15-20 gün sonra çıkar ve bündeyeden bünyeye göre değişir,

transferden 14 gün sonra eğer tutarsa hamileliğin 1. günü olarak kabul ediliyor.

teknik olarak çıkması çok zor, ben tek çizgi görmek için cumartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla, pazartesi kan testi yapılacak, idrarda çıkmayacak biliyorum ama, genede bir umut işte :)))

gıtaro cum bende ole duşunuyodum sonra idrar testini alınca bugun yarını bile bekleyemdim hemn yaptım ve negatif cıktı daha bugun 8 . gunum benimde pazrtesi test sonucum eşim kızdı nie yapıyosun moralını bozuyosun die aynen bi umut işte die inş pazartesi guzel sonuçlarla doneriz

kızlare benim ayaklarım cok uşuyo yaa anlayamadım bide bazen midem bulanır gibi oluyoo bazende cok hafif agrılarım oluyo ben anlayamdım yaa bu belirtiler nedir

kızlare benim ayaklarım cok uşuyo yaa anlayamadım bide bazen midem bulanır gibi oluyoo bazende cok hafif agrılarım oluyo ben anlayamdım yaa bu belirtiler nedir

benim de öyle bazen ateş basıyor en gece sürekli midem ekşidi şu an bel ağrısı,göğüste hafif ağrı midemde bulantı ekşime gibi bir problem var kasıklarımdaki ağrı sıklıkla değil ama geçen günlerde çok sıktı

merhaba arkadaşlar bende siteye biraz önce kayıt oldum. aynı duyguları yaşadığımız için bende sizinle paylaşmak istedim. Bende tüp bebek tedavisindeyim transfer yapılalı 9 gün geçti bugün dayanamayıp idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama sanki 2. çizgide var la yok arası bu testtte daha önce böyle dikkat etmediğim için halüsinasyon gördüğümü düşünüyorum.. Ama günler geçmiyor.

arkadaşlar test yaptım... Kan testi bugün 10. gün 63.22 çıktı .. Allah hepimize nasip etsin...

serapcım, öncelikle hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin

benimde dün ( 10.gün ) idrar testinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. ama transferden sonra 5. gün ovitrelli vurulmuştum, bu idrar testinde yanlış çıkartabiliyormuş

sen 4. veya 5. gün tekrar iğne vurulmuşmuydun, ben kan testi sonucuna yarın baktıracağım

serapcım, öncelikle hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin

benimde dün ( 10.gün ) idrar testinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. ama transferden sonra 5. gün ovitrelli vurulmuştum, bu idrar testinde yanlış çıkartabiliyormuş

sen 4. veya 5. gün tekrar iğne vurulmuşmuydun, ben kan testi sonucuna yarın baktıracağım

yok canım benim öyle bir iğne vurulmadım. Zaten doktor pazartesi tekrar yenile dedi testini. çünkü artış olması gerekiyor. İnşallah sende iyi haberler alırsın heyecanla bekliyorum...

arkadaslar bugun benim 5. gunum en erken nezaman test yapabilirim

canım bence en erken 9. günü yap bende 9. günü çıkmıştı ama degerim yüksek olduğu için sanırım erken çıkmış... yani çıkmazsada üzülme herkese göre değişiyor çünki... inşallah rabbim yüzünü güldürsün canım...:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X