Kızlar transferimin 9. Günü idrar negatif

belis_14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
22
6
1
26
2. Tüp bebek denemem 5aa 2 âdet embriyo transferi yapıldı 5. Gün embriyosu dondurulmuş 9. Günü akşam 6 da idrar testi ywptım ve negatif çıktı 12. Günü test günüm böyle idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören oldu mu çok istiyorum 4 yıldız uğraşıyorum

2. Tüp bebek denemem 5aa 2 âdet embriyo transferi yapıldı 5. Gün embriyosu dondurulmuş 9. Günü akşam 6 da idrar testi ywptım ve negatif çıktı 12. Günü test günüm böyle idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören oldu mu çok istiyorum 4 yıldız uğraşıyorum
Evet cnm bir arkadaşım sekizinci günü idrarda negatif gördü kan değerleri de pozitif çıktı inşallah sende de öyle çıkar cnm şimdi 7 aylık hamile 🤰 darısı sana hepimize de olsun inşallah

Evet cnm bir arkadaşım sekizinci günü idrarda negatif gördü kan değerleri de pozitif çıktı inşallah sende de öyle çıkar cnm şimdi 7 aylık hamile 🤰 darısı sana hepimize de olsun inşallah
Ay inşallah canım benim ya rabbim bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün

Bence testlere güvenmeyin bu kadar kendinizi yıpratmayın.

9.gün idrarda cıkmaması cok normal kı anca kanda cıkar ben 9. Gun kan vermiştim erken verdim yani cıkmıstı

Sizi üzmek istemem ama ben prodoctor marka test ile 9.gün negatif gördüm sonra kan verdim sağlık ocağında hcg 0.77 gelmişti. Kişiden kişiye değişir tabii. Siz gününüzü bekleyin.

Nisan ayında 1. Transferimi oldum. O zaman 5ba kalitede 1 embriyo transfer edilmişti. Dün 2. Transferi mi oldum. Bu sefer 3. Gün yapıldı.
Canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın Rabbim yüzünü güldürsün
Benimde bu 2. Denememdi artık bir daha ne zaman denerim bilmiyorum yoruldum 1-2 yıl ara vermek istiyorum

Canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın Rabbim yüzünü güldürsün
Benimde bu 2. Denememdi artık bir daha ne zaman denerim bilmiyorum yoruldum 1-2 yıl ara vermek istiyorum
Amin 🙏 rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün. Ben arka arkaya 2 kez oldum tedavi. Hep baştan başladık. Embriyom olmadığı için. Bu da olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Yaş 30 çok ara vermekte istemiyorum.

Back
X