- 16 Haziran 2020
- 4.699
- 10.574
- 158
- 28
- Konu Sahibi _anneadayi
-
Yok 25 lik hatta onu da yarım yapıp kullanirdim50"lik ilaçtan mı kullandınız
Sabah aç karnına içilir hiç bir ilaç ile karıştırılmadan tek başına içilir. En iyi sonuç için 1 saat beklenir öyle kahvaltı yapılır. Sabah namazına kalkıyorsunuz o zaman için sabah da direk kahvaltı yaparsınız. Bana böyle kolay geliyor.Merhaba kızlar tsh değerim 2.5in üstünde çıktığı için embriyo transferini bir ay erteledik. Bu süreçte tsh değerimi düşürmem gerek. 2.gün tsh 3.19 çıktı. Üçüncü gün ise 3.73 çıktı. Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var
İlacın dozu yetersiz gelmiş olabilir ve dengeli doğru kullanımda ilacın etki etmemesi söz konusu olamaz.İlginç gelecek ama bende 25lik ilaçtan kullandım tsh değerim yükseldi. İlaç etki etmedi nedense
Dahiliyeye git 25 mgni. Etki etmediğini şöyle dozunu arttırırlar hemen dusurtuyor ilacsurekli takip et troidi transfer sonrası da yukselebiliyor gebelikte hep takio etmen gerekicek çünkü bende senin gibiyim sürekli takip ediyorumMerhaba kızlar tsh değerim 2.5in üstünde çıktığı için embriyo transferini bir ay erteledik. Bu süreçte tsh değerimi düşürmem gerek. 2.gün tsh 3.19 çıktı. Üçüncü gün ise 3.73 çıktı. Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var
yaklaşık 1,5 yıl savaştım ve son durak Prof yeşim Erbil hocaya gittim. Kliniğinde yaptırdığım glutatyon serum ve radyofrekans seansı artık ilaç kullanmıyorum. Sizi çok iyi bilgilendiriyor anlatıyor.Merhaba kızlar tsh değerim 2.5in üstünde çıktığı için embriyo transferini bir ay erteledik. Bu süreçte tsh değerimi düşürmem gerek. 2.gün tsh 3.19 çıktı. Üçüncü gün ise 3.73 çıktı. Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var
Hayırlı günler arkadaşlar benim bugün kadindogumda randevum vardı kan verdim tsh/1.353
Prolaktin/8.92
Beta/0.38
Tsh yuksekmi acaba doktorum birşey demedi normal dedi ama bana çok yüksek geldi çocukta istiyoruz.Cevaplayqn olursa sevinirim
Anladım cnm euthyroxun dozunu biraz artırarak 5-6günde tsh 2nin altına düşer mi. Tecrübe eden var mıdırTsh bitkisel urunle şunla bunla düzelmiyor. Dahiliye ye gidip ilaç kullanmak ve düzenli olarak ilaç düşürüyor mu artma var mı diye kontrol ettirmek gerekiyor maalesef.
İlaç dozuyla aylık oynama yapılabiliyor. Düzenli olarak kontrol edilmesi şart.
Tsh değeriniz 2.5 i geçmedikçe sorun yokHayırlı günler arkadaşlar benim bugün kadindogumda randevum vardı kan verdim tsh/1.353
Prolaktin/8.92
Beta/0.38
Tsh yuksekmi acaba doktorum birşey demedi normal dedi ama bana çok yüksek geldi çocukta istiyoruz.Cevaplayqn olursa sevinirim
Altında yatan sebepte önemli . Hipotiroid türü çok fazla bazılarında hasimato var, bazıları nodulden dolayiAnladım cnm euthyroxun dozunu biraz artırarak 5-6günde tsh 2nin altına düşer mi. Tecrübe eden var mıdır
Endokrinoloji doktoruma pzt gideceğim cnm gidene kadar 25mgden 2adet içmeyi düşünüyorumAltında yatan sebepte önemli . Hipotiroid türü çok fazla bazılarında hasimato var, bazıları nodulden dolayi
Ama çoğu düşüyor çabuk . Benim ailemde her türü var maalesef.
Sıkıntı şurda oluyor. Doz fazla arttırılirsa bir anda sıfıra düşme durumuda oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?