Kızlar Tsh düşürmek için ne yaptınız

Sabah aç karnına içilir hiç bir ilaç ile karıştırılmadan tek başına içilir. En iyi sonuç için 1 saat beklenir öyle kahvaltı yapılır. Sabah namazına kalkıyorsunuz o zaman için sabah da direk kahvaltı yaparsınız. Bana böyle kolay geliyor.

Dahiliyeye git 25 mgni. Etki etmediğini şöyle dozunu arttırırlar hemen dusurtuyor ilacsurekli takip et troidi transfer sonrası da yukselebiliyor gebelikte hep takio etmen gerekicek çünkü bende senin gibiyim sürekli takip ediyorum

yaklaşık 1,5 yıl savaştım ve son durak Prof yeşim Erbil hocaya gittim. Kliniğinde yaptırdığım glutatyon serum ve radyofrekans seansı artık ilaç kullanmıyorum. Sizi çok iyi bilgilendiriyor anlatıyor.

Hayırlı günler arkadaşlar benim bugün kadindogumda randevum vardı kan verdim tsh/1.353
Prolaktin/8.92
Beta/0.38
Tsh yuksekmi acaba doktorum birşey demedi normal dedi ama bana çok yüksek geldi çocukta istiyoruz.Cevaplayqn olursa sevinirim

Kızlarr euthyrox 0,25mg dan 1,5 adet içerek işe yaradı. Geçen hafta Reglin 2.günü tsh 1,33 çıktı. Tüp bebek doktorum estrofem, prednol, Azax, redostim gibi ilaç ve vitaminler vererek sürece devam ettik.dondurulmuş embriyo Transferim haftaya olacak inşallah. Yarın kontrolüm var ama bugünkü testte tsh 2,48. Prg 0.40. E2 235 çıktı. Sizce değerler nasıl. Kullandığım ilaçlar tsh değerimi yükseltmiş olabilir mi açıkçası euthyrox ilacını 1,5dan 2 taneye çıkarmaya düşünüyorum

Tsh bitkisel urunle şunla bunla düzelmiyor. Dahiliye ye gidip ilaç kullanmak ve düzenli olarak ilaç düşürüyor mu artma var mı diye kontrol ettirmek gerekiyor maalesef.
İlaç dozuyla aylık oynama yapılabiliyor. Düzenli olarak kontrol edilmesi şart.

TSH normal 2.5 altı isteniyor ama sifirlanma istemiyorlar. Benim 4.04 du mesela. İlac başladı 27 haftalık hamileyim aylık kan verip kontrol ediliyor. Geçen ay tekrar 3. 6 olmuş 15 günde kan verip dozlama yapıldı.
Tsh iyi yanı ilaçla düşme sağlanıyor kolaylıkla kötü yanı sık kan verip kontrol altında tutmak gerekiyor

Anladım cnm euthyroxun dozunu biraz artırarak 5-6günde tsh 2nin altına düşer mi. Tecrübe eden var mıdır

Tsh değeriniz 2.5 i geçmedikçe sorun yok

Anladım cnm euthyroxun dozunu biraz artırarak 5-6günde tsh 2nin altına düşer mi. Tecrübe eden var mıdır
Altında yatan sebepte önemli . Hipotiroid türü çok fazla bazılarında hasimato var, bazıları nodulden dolayi
Ama çoğu düşüyor çabuk . Benim ailemde her türü var maalesef.
Sıkıntı şurda oluyor. Doz fazla arttırılirsa bir anda sıfıra düşme durumuda oluyor.

Endokrinoloji doktoruma pzt gideceğim cnm gidene kadar 25mgden 2adet içmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…