kizlar tup bebek tedavisinden sonraki adetleriniz kac ay duzensizdi?

seninki kac gun gecikti canim kac aydir gecikiyor....
canım biz seninle birlikte aynı zamanlarda yaşamiştık o acı günleri........
neyseki geçti çok şükür.......
benimde aynen senin gibi adetim o zamandan beri geçikiyor.bugün 3-4 gün geçti işte anlamıyorum niçin olmuyor geçen ay 12 gün geçmişti bu ay bakalım nolcek:1no2::1no2:senağlama...

canım biz seninle birlikte aynı zamanlarda yaşamiştık o acı günleri........
neyseki geçti çok şükür.......
benimde aynen senin gibi adetim o zamandan beri geçikiyor.bugün 3-4 gün geçti işte anlamıyorum niçin olmuyor geçen ay 12 gün geçmişti bu ay bakalım nolcek:1no2::1no2:senağlama...

sorma canim insanin morali bozuluyor gercektende yeniden tedaviyede baslayamam boyle olunca:çok üzgünüm:

kızlar benim 10. günüm hala adet olamadım test yapsammı yarında olmazsam. hamiş olcağımıda sanmıyorum gerçi çünkü tüpten sonraki ay hamiş olmam imkansız gibi önceki adetlerimde olduğu kadar belirtide yok napmalıyım kafayı yedim valla
canim 10. gun madem yaptir testi varsa cikar hatta idrarda bile cikar varsa....

selam arkadaşlar ben de mikrodan sonraki ilk adetimi bekliyorum ama hala bişey yok..bugün 5.gün gecikeli..2 gün önce 1 damla geldi fakat ondan sonra kesildi..ara ara da çook açık sütlü kahve bir iki kere akıntım oldu ama çamaşırıma geçecek kadar değil..bunun anlamı medir anlamadım..sökülemedi bir türlü..

selam arkadaşlar ben de mikrodan sonraki ilk adetimi bekliyorum ama hala bişey yok..bugün 5.gün gecikeli..2 gün önce 1 damla geldi fakat ondan sonra kesildi..ara ara da çook açık sütlü kahve bir iki kere akıntım oldu ama çamaşırıma geçecek kadar değil..bunun anlamı medir anlamadım..sökülemedi bir türlü..

sizde de böyle akıntı olmuşmuydu yani kahvemsi ???

canim sen test yaptinmi peki??
bende tedaviye tekrar başlamak istiyorum eger hafta başına adet olursam....
yoksa bi dahaki ay inşaallah....a.sa.s
bende baslamak istiyorum ama duzensizlik surerse biraz zor...
sonunda adet oldum malesef 10 gün geçti 11. gün oldum azda olsa ümitlenmiştim

insan umitleniyor tabi normalde hic bu kadar gecikmedigi icin umitlenmemek elde degilki canim..ben almayacagim dedigim halde yine kac test alip cope attim bos bosuna :((

kızlar merhaba bende geçen ay negatif sonuç aldım 23 günü hiç şaşmayan adetim gelmedi 3 gün geçti benim merak ettiğim adetiniz gecikirken adet belirtilerini yaşadınızmı benim belirtimde yok doktorum 1 hafta geçince gel dedi transfere hazırlık yapacaktık ama böyle olunca olmaz herhalde

rüya meleğim sen zaten negatif sonuç aldım diyosun nasıl transfer olcaktı yine anlamadım doğrusu benimde 11 gün geçti tüpten sonraki ay ama önceki adet belirtilerinide yaşamadım son 1 günde az ağrım oldu ertesi gün adet oldum. umarım hamilesindirde ondan olmamıştır.

canım benim dondurulmuş bir tane blastokistim var onu deneyeceğiz kasımda 4 embryo transfer edildi olmadı ilaçları bırakınca adet oldum bu ay olmuyor gecikti

bende kasimin 20 SINDE negatif sonuc aldim hemen adet oldum ama bu ay 2 gun gecikti bende anlamadim benimde hic gecikme olmazdi simdi kizlar boyle niye oluyor bilen varmi ya

ahhh ahhhhh bir senedir hic düzene girmedim ki ilk denememi gecen sene aralik ayinda yaptirmistim negatif sonuc tabii ki ondan sonra bir kere oldum sonra hep bir ay geciyor 3 ay geciyor 2,5 aydir gene yk bir gelse 4. denememi basliyacagim donmuslarla ama 2 aydir bekliyom yok ...ya kafama su takiliyor dr gidiyorum yumurtan catlamis diyor bir hafta sonra gelir diyor gene yok gene yok nereye gidiyor bu catlamis yumurta.....

sonunda bugün regl oldum ben sanırım kendimce gecikmeyi çözdüm benim regl döngüm 23 günde olur
ben 5 kasım da transfer oldum 7 kasım regl tarihimdi ilaçlarla geciktirildiği için tabiki olmadı negatif sonuç alıpta ilaçlar kesilince biriken kan geliyor 29 kasımda olmama gerekirken 23 kasımda oldu ilaçlar kesildiği için e tabiki 29 kasımda tekrar olmadı şimdi 7 kasım 29 kasım olarak hesapladığımzaman tam regl tarihimde oldu bence sizde geriye dönük hesaplama yapmayı deneyin umarım anlatabilmiimdir :)

Back
X