• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar tüp bebekte hareketsiz sperm

Doktorum ısrarla hareket olmasına gerek yok çünkü biz onu yumurtanın içine koyuyoruz diyor ama benim mantığıma yatmıyor hareketsiz sperm nasıl yumurta ile oluşur ilerler
Merhaba, iki basarisiz tup si sonrasi esim de ileri hiz icin tedaviye basladi. Doktorlar ilk deneme icin problem olmaz demislerdi ama oluyor galiba.
Spermi yumurtaya enjekte edip embriyoyu olusturuyorlar. Embriyonun oluşumu ve sonraki bir kac gun yumurtanin kalitesiyle ilgili. Enerji yumurtadan geliyor. O birkac gunden sonra sperm kalitesi devreye giriyor benim anladigim.
Hasarli spermle embriyolar olussa da tutunmuyor, tutunsa da kimyasal ve ya dusukle sonuclanabiliyor.
Doktorumun anlattigini dogru anlayabildiysem durum bu. Sperm etkisi yok saymak yanlis olur,

Merhaba, iki basarisiz tup si sonrasi esim de ileri hiz icin tedaviye basladi. Doktorlar ilk deneme icin problem olmaz demislerdi ama oluyor galiba.
Spermi yumurtaya enjekte edip embriyoyu olusturuyorlar. Embriyonun oluşumu ve sonraki bir kac gun yumurtanin kalitesiyle ilgili. Enerji yumurtadan geliyor. O birkac gunden sonra sperm kalitesi devreye giriyor benim anladigim.
Hasarli spermle embriyolar olussa da tutunmuyor, tutunsa da kimyasal ve ya dusukle sonuclanabiliyor.
Doktorumun anlattigini dogru anlayabildiysem durum bu. Sperm etkisi yok saymak yanlis olur,
Çok doğru anlamışsınız ve çok doğru anlatmış hoca

Ama yumurta sperm hasarlıysa onaramaz gücü yok yani o kadar

Henüz arastirma icerisindeyim fakat istanbul tüp bebek merkezi var orayi düsünüyorum
Aret kamera gidenleri çok duydum ben bir tanıdığım 3 gün embyosu ile gebe kaldı biri de 3 başarısız deneme yaptı orda

Back
X