Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar peki transfer sonrasi embryon ne kadar surede tutunuyormus yani butun gun yatmak sartmi ilk kac saatte tutunursa tutunuyor embryo?????
5 yumurtam oluştu 4 ü döllendi, 4 ü de transfer edildi,
ben hastanede 1 saat evde 5 gün kadar yattım sonra yola gittim,
ama benimle transferi olan bir bayan 15 dakika yattı ve kalktı gitti,
o da hamile,
merhaba herkese...
bende aranıza yeni katıldım.yazılanları okudum benim 9 yumurtam toplandı 5 döllendi ama kaliteleri çok iyi degil dediler yarın transfer günü inşallah. biraz korkuyorum ama ALLAHA sıgınıyorum o ol demezse olmaz.bana dua eder misiniz yarın öglen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Benim 13 yumurta toplandı,11 döllendi,4 adet 1. kalite 8 hücreli kondu ama olmadı.Sanırım tutması kalitesine bağlı değil,bazılarına 1. ve 2 . kalite aynı anda konuluyor ve tutuyor.Kalitesi düşük olan diğerine yardımcı oluyormuş anladığım kadarıyla....Ama herşey kısmet...Bol şans...
merhaba hanımlar benimde 18 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi 1 emriyo transfer edldi sonuç negatif.2.tedavi aşamasındayım haftaya muhtemelen yumişlerim toplanacak inşallah sorunsuz bu zzamanı atlatırım güzel sonuçlarla karşılaşırım.
merhaba hanımlar benimde 18 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi 1 emriyo transfer edldi sonuç negatif.2.tedavi aşamasındayım haftaya muhtemelen yumişlerim toplanacak inşallah sorunsuz bu zzamanı atlatırım güzel sonuçlarla karşılaşırım.
benimde 16 tane toplandı 14 ü döllendi ve hepsi 1.sınıf 2 tanesi transfer edildi 2.de tuttu fakat 5.5 ayda kaybettim bi dahaki deneme için 1 yıl ara vereceğim..
benim ilk denememde 10 yumurta toplandı.4 ü döllendi.3 ü transfer edildi sonuç negatif.
ikinci denememde 8 yumurta toplandı.8 ide döllendi.3 tane transfer edildi.5 tanesi donduruldu.
çok şükür hamileyim.
inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım.