• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar tup bebekte kac yumurtaniz toplandi ve kaci dollendi?

Merhaba, benim yumurtalarım dün toplandı. Bugün aradılar, 25 tane toplamışlar. 11 tanesi gerekli büyüklükteymiş, 5 tanesi döllenmiş. Pazartesi transferim gerçekleşecek. Çok heyecanlıyım, dualarınıza ihtiyacım var. İnşallah bebişlerim bana sıkı sıkı tutunurlar. Şuan da benden ayrı olsalarda, 5 tane bebişim olduğunu bilmek bile beni mutluluktan uçuruyor. Yüce Rabbim bu mübarek günlerde isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin. Kimselerin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

canim neden kaybettin 5.5 ayda cok uzuldum inan bilmiyordum...:teselli:

malesef cnm oğlum ve kızımı 5.5 ayda erken doğumla kaybettim yoksa ikiside sağlıklı ve haftasından önde gelişiyodu kasılmalarımı anlamadım dr.açılmayı anlamdım ben farkedip gittiğimde iş işten geçmişti yavrum gelmeye başlamıştı benim ilk tüp bebek denemem tutmuştu arkdaşlar iki embriyoyla ikizlere hamile kalmıştım. inşallah ikinci denememde bu kadar şanslı olurum.... sİzE BAŞARILAR.........

Benim ilk denememde 28 yumurtam toplandı,25 ini kullandılar, 13 tane döllendi transfer günü 8 tane kaldı 4 ü transfer edildi sonuç negatifti. İkinci denemede 25 yumurta toplandı 22 si kullanıldı, 11 i döllendi Bu sefer genetik test yapalım dediler 4 tanesi sağlıklı çıktı ama onlar da kötü kaliteymiş. Hiç ümit vermediler ama yine de transfer ettiler. 5. gün umut dünyası işte yine de bekliyoruzzz. Benim durumum da olup da hamiş olan var mı aranızda lütfen yardımcı olur musunuz?????

ben 22 yasındayım 7 yumurtam cıktı doktorum az dedı 3 u dollendı bu yorumu yazarken yasınızınızı yazarsanız sevınırım

sarol canım 31 yasındayım 4 tane yumurtam oldu 3 u dollendı 2 tane transfer edıldı ama olmadı kasımda yıne deneyecegım ama sayıdan cok kalıtelı olması onemlı bence sıkma canını en fazla 3 tane transfer edılıyo zaten

sarol canım 31 yasındayım 4 tane yumurtam oldu 3 u dollendı 2 tane transfer edıldı ama olmadı kasımda yıne deneyecegım ama sayıdan cok kalıtelı olması onemlı bence sıkma canını en fazla 3 tane transfer edılıyo zaten

bencede kalıtelı olması daha onemlı benım 5 ı kalıtelıymıs ama doktor dondurucuyada koyabılırız dıye daha fazla cıkarmak ıstıyo bende bayramdan sonra denıyecegım gene ınsallah hepımızın ıstedıgı gıbı olur ve bu sefer son olur ınsallahşutarafagitti

Benim ilk tüpbebek denememdi 4 tane sağlikli embriyo gelişti

hepsi 8 hücreli idi
1 tane 1. Kalite 2 tane 2.kalite transfer oldu(YAPAY RAHİM UYGULANDI, MİKROENJEKSİYON İLE YAPILDI)

sonuç: 2 adet bebek rahim içi tutundu biri kanallardan rahim arkasinda tutundu(diş gebelik)

bu nedenle kanama ile ikisi düştü
diş gebelikte iğne ile sonlandirildi

Son düzenleme:
Benim ilk tüpbebek denememdi 4 tane sağlikli embriyo gelişti

hepsi 8 hücreli idi
1 tane 1. Kalite 2 tane 2.kalite transfer oldu(YAPAY RAHİM UYGULANDI, MİKROENJEKSİYON İLE YAPILDI)

sonuç: 2 adet bebek rahim içi tutundu biri kanallardan rahim arkasinda tutundu(diş gebelik)

bu nedenle kanama ile ikisi düştü
diş gebelikte iğne ile sonlandirildi

benim de ilk mikro enjeksiyon denemem ve yapay rahim uygulanıcak..hayırlısı inşallah...:Saruboceq:

benim de 21 yumurtam toplanmıştı.19u işlem gördü ama 13,ü döllendi.3.gün transferi oldu ve 13 ü de duruyordu.en kaliteli 2 tanesi transfer edildi 8 ve 7 hücreli diye billiyorum.o gün hastanede 2 saat ve evdede bir hafta yattım.sadece tuvalete ve 3 gün sonrasında az az gezinmeye kalktım.
sonuç pozitifti.değerim 40 dı.az oluşundan tek olduğunu anladım.3 gün sonra 118 di.evet evet tekti biliyordum.2hafta sonra kese görmeye gittik.tek kese vardı ama sanki az küçük gibiydi.ben öyle anladım drun halinden.ama o olumlu konuştu.
ama ben o gün öyle bir sıkıntı hissettimki içimde dr bile kızdı bana.seni hiç gülerken göremiycek miyim dedi.neyse kendimi düzelttim.2 hafta sonnra kalp atışları için çağırdılar.gittik kese büyümüştü ama kalp atışı yoktu....o an öldüm sanki...dr a kalsa oracıkta bitti bu iş,hemen al desem alcak.1 hafta dah süre verdi.bu cumartesi kontrol var.ah rabbim,neolur duyayım bebişimi...işte kızlar her aşama gerçekten kendince ayrı bir stres...tek yardımcımız rabbimiz...hepimize allahım sağlıklı hayırlı bebişler versin ...amin....

canım inş duyarsın benimde 2 sefer kalp atışı duylmadı bilirim acını nerde yaptırdın canım

benim de 21 yumurtam toplanmıştı.19u işlem gördü ama 13,ü döllendi.3.gün transferi oldu ve 13 ü de duruyordu.en kaliteli 2 tanesi transfer edildi 8 ve 7 hücreli diye billiyorum.o gün hastanede 2 saat ve evdede bir hafta yattım.sadece tuvalete ve 3 gün sonrasında az az gezinmeye kalktım.
sonuç pozitifti.değerim 40 dı.az oluşundan tek olduğunu anladım.3 gün sonra 118 di.evet evet tekti biliyordum.2hafta sonra kese görmeye gittik.tek kese vardı ama sanki az küçük gibiydi.ben öyle anladım drun halinden.ama o olumlu konuştu.
ama ben o gün öyle bir sıkıntı hissettimki içimde dr bile kızdı bana.seni hiç gülerken göremiycek miyim dedi.neyse kendimi düzelttim.2 hafta sonnra kalp atışları için çağırdılar.gittik kese büyümüştü ama kalp atışı yoktu....o an öldüm sanki...dr a kalsa oracıkta bitti bu iş,hemen al desem alcak.1 hafta dah süre verdi.bu cumartesi kontrol var.ah rabbim,neolur duyayım bebişimi...işte kızlar her aşama gerçekten kendince ayrı bir stres...tek yardımcımız rabbimiz...hepimize allahım sağlıklı hayırlı bebişler versin ...amin....
canim ins duyarsin kalp atisini benim eltimdehamileydi dr ultrasona koymadan su icirirdiki kalp atislari duyulsun zaten drda solemisti bol bol su icmesii sana tafsiyem bol bol su tuket

inşallah bebişinin sesini duyarsın canım Aminnnnnnnnnn

canım rabbim yardımcınız olsun inşaallah o sesi nasılsa artık rabbim sanada işittirsin hayırlısıyla...

canim kese bosmuydu yoksa bebegi kesede gorup kalp atisinimi duymadiniz sadece bos gebelik olabilir...

merhaba ,
benim de 15 yumurtam toplandı 9 tanesi döllendi. ama ben de kromzom translokasyonu olduğu için 9 tane embriyoma pgt yapıldı ve 2 tanesi normal çıktı. 2 tane transfer edildi şimdi bekiyorum 7 kasımda sonuç alıcam. şimdi istirahatteyim. umarım hepimizin hakkımızda hayırlısı olur

benden 17 yumış toplandı 15ıne ışlem yapıldı
12 tane dollendı 3tane en ıyı kalıtede olan lar bu pazt transfer edıldı :) umarımkı tutar allahım ınşallah
kalan 9 taneden 4tanesı beşıncı gun embrıyosu olarak dun donduruldu ...

Back
X