kizlar tup bebekte negatiften sonra adeti geciken oldumu

esma_kavak1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
1.494
874
198
35
arkadaslar yardimci olurmusunuz bana gecen nisan ayinda negatifi gordum adetim nisanin 25 de azicik gelmeye baslamisti 26 nisandada az gelmisti 27 niisanda bayagi sokulmustum ama bugun ayin 29 oldu adet olamadim gecikmezdim hic ilk defa uzun oldu adet agrilarim kacgun onceden oldum ama olmadim boyle olan varmi

evet ben varım bir denememde bir hafta gecikmişti yoğun olmuştu,sonraki denememde erkenden olmuştu ve normaldi ,sonraki aylardada bahsettiğin dengesizlikler vardı.her denememde farklı şeyler oldu bende senin gibi korkmuştum ama şükür hiç bir sorunum yokmuş hastanede bütün tahliller ultrasonlar yapıldı normalmiş.bu tedavilerde böyle olması normalmiş olmazsa esas kork demişti doktor.4 deneme yaptım şimdiye kadar.tedavilerden önce günü hiç şaşmazdı tedavilerden birkaç ay sonra normale döndü yine.

ben varım arkadaşım bende geçen sene şubat ayında tüp bebek tedavisinden sonra o ay erkenden geldi ama sonra 40 gün adet olmadım doktora
gittim söktürücü verdi oldum ama 3 ay ilaçlarla oldum sonra hipertiroid hastası oldum adetim kendiliğnden gelmeyince tiroid bezlerim çok çalıışmış
ben bayağı yıprandım seni korkutmak istemem ama iyi doktora gidip iyice muayene ol bütün tahlillerini yaptır yani kontrol amaçlı en azından sonradan bir sorun çıkmasın

cevaplarınız için teşekkür ederim pazara kadar duruyum olmazsam pazartesi giderim doktora insanda hem umut oluyor acaba hamilemiyim diye hemde korku birsorun mu var diye gününüz geldiğinde adet ağrılarınız olmuşmuydu benim adet tarihimde oldu ağrılarım adet tarihini geçince geçtiler sizdede böylemiydi

evet arkadaşım bütün adet belirtilerini yaşadım ağrıları sivilceleri karın şişliği hepsini yaşadım ama bir türlü adet olmadım bende senin gibi düşündüm acaba hamilemiyim diye ama bizim eşimden kaynaklı olduğu için düşük ihtimalde olsa aklıma geldi ama maalesef başka rahatsızlığım ortaya çıktı inşallah sen böyle bir şey yaşamazsın aeollllllllll.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…