Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok şükür bugün gebeliğimi usg de gördük ama o an heyecandan doktora soramadım orda kanca gibi bişey var o ne sizce ?? Gerçi doktor sorun görünmüyor dedi ama .. sizin usglerdede garip şekiller varmıydı..Bide kaç haftalık sizceb:)
Çok şükür bugün gebeliğimi usg de gördük ama o an heyecandan doktora soramadım orda kanca gibi bişey var o ne sizce ?? Gerçi doktor sorun görünmüyor dedi ama .. sizin usglerdede garip şekiller var bilmıydı..Bide kaç haftalık sizceb:)
Bilemedim canım ikinci gebeliğim benim ama Dr sor birdaha ki gittiğinde. Ben spraille hamile kaldim ve yarısı kırılır Rahimde kaldı ama yinede ultrasonda öyle garip bi şekil görünmedi.
Bilemedim canım ikinci gebeliğim benim ama Dr sor birdaha ki gittiğinde. Ben spraille hamile kaldim ve yarısı kırılır Rahimde kaldı ama yinede ultrasonda öyle garip bi şekil görünmedi.
İlla ki oluyor ultrasonda batın bölgesinde değişiklikler onlar önemli olmayan vücutta bulunan bazı şeylerin görüntüleri kist vs olmuş olsa bir tuhaflık olmuş olsa doktor mutlaka söylerdi
İlla ki oluyor ultrasonda batın bölgesinde değişiklikler onlar önemli olmayan vücutta bulunan bazı şeylerin görüntüleri kist vs olmuş olsa bir tuhaflık olmuş olsa doktor mutlaka söylerdi
Rica ederim canım sen yine sor doktora sorun olmaz . Görümcemin usg de öyle bir çıkmıştı ki sanki ikiz gibi doktora sorduk hatta o ne öyle ikiz mi diye değil demişti tek oldu tabi sonuç