kızlar uykusuzluktan delirmek üzereyim yardım

dondom

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
89
18
298
Edirne
selam kızlar oğlum 4 aylık ve sadece anne sütü besliyorum.geceleri çok sık uyanıyor en geç 2 saatte bir ayaktayız.ne yapmam lazım ne zaman bitecek bu kabus yardım edin lütfen:43:

benim oğlumda 4 ay 20 günlük doğduğundan beri geceleri çok sık uyanır hatta bazı geceler yarım saatte bir.Ben mama ile besliyorum.Ne yaptıysam uyanmasına çare bulamadım bende alıştım artık sanırım uzun bir süre böyle devam edecek.

aç olduğu için mi uyanıyor diye düşünüyordum.ama senin bebek mama alıyormuş.mama uzun süre tok tutar diye biliyorum.ama bi çare bulan vardır herhalde

aç olduğu için mi uyanıyor diye düşünüyordum.ama senin bebek mama alıyormuş.mama uzun süre tok tutar diye biliyorum.ama bi çare bulan vardır herhalde

bunun bir çaresi yok bence.denemediğim şey kalmadı.Başak burcu bebekleri uykuyu sevmezmiş.bende artık olayı buna bağlıyorum.Bebişinin uyuduğu oda muhakkak karanlık olsun çünkü karanlıkta melatonin hormonu salgılanıyormuş.Bu da bebeklerde 4.aydan sonra başlıyormuş ve melatonin hormonu uykuyu düzenliyormuş.bende öyle yapmaya başladım bakalım bir faydası olacak mı :50:

hiç heveslenmeyin hanımlar:27:
benim kızım da 11,5 aylık ve hala gecede en az 3-4 kere kalkar bazen daha da fazla:5::43:
ben hala bi çözüm bulamadım gündüz de 1 saat uyutmaya çalışırım 20 dk anca uyur
çok huysuz bir bebek uykuya dalma problemimiz hat safada çok zor uykuya dalıyor:19:
ben alıştım artık zombi gibi dolaşmaya:37:
hala bekliyorum ne zaman düzelecek diye:4:

hiç heveslenmeyin hanımlar:27:
benim kızım da 11,5 aylık ve hala gecede en az 3-4 kere kalkar bazen daha da fazla:5::43:
ben hala bi çözüm bulamadım gündüz de 1 saat uyutmaya çalışırım 20 dk anca uyur
çok huysuz bir bebek uykuya dalma problemimiz hat safada çok zor uykuya dalıyor:19:
ben alıştım artık zombi gibi dolaşmaya:37:
hala bekliyorum ne zaman düzelecek diye:4:

eyvaaahhhh beni çok korkuttunuz bende zannediyorum 6.aya kadar düzelir diye.sizinki nerdeyse 1 yaşında olmuş hala geceleri sık uyanıyor.kesin benim oğlumda öyle olur.bu ara ishal oldu huyu değişti sürekli mızmız gece saatlerce sallıyorum uykuya dalması için tam daldı derken 5 dakka sonra yine uyanıyor.Allahtan eşim şuan 15 tatilde gündüz o bakıyor bende uyuyorum. :46:

valla kızlar benim kızım cok uykucu. aksam 8de banyosunu yaptırıp 9 gibi yaıtıyorum. sabah 6ya kadar yatıyo. simdi.5 ayın içindeyiz. bu 1.5 aydır boyle. uyuturken kundaga sarıp yatırıyorum. bazen emerek uyuyo. bazen de fön makinasının sesiyle uyuyo. cok sukur. banyo ozellikle cok rahatlatıyo deneyin bence.

valla kızlar benim kızım cok uykucu. aksam 8de banyosunu yaptırıp 9 gibi yaıtıyorum. sabah 6ya kadar yatıyo. simdi.5 ayın içindeyiz. bu 1.5 aydır boyle. uyuturken kundaga sarıp yatırıyorum. bazen emerek uyuyo. bazen de fön makinasının sesiyle uyuyo. cok sukur. banyo ozellikle cok rahatlatıyo deneyin bence.

her yolu denedim uykuya dalıyor 45 dk bir uyanıyo sallıyorum 45 dk sonra bidaha.Ferber yöntemini denemek istedim gece uyandığında kendi kendine uykuya dalsın diye ama fıtığı var ağlayınca çok fena şişiyor ağlatmamaya çalışıyoruz.Zaten ağlatmadığımız için şımarık olmaya başladı.neyse ki birkaç gün içinde cerrah muayene edicek hayırlısıyla bakalım ne zaman ameliyat olacak.

ben 40 gun uykusuzluk cektim sonra annem besik yolladi ve anlatamam size nasil rahat ettim simdi saat 10 da bir yatiriyorum sabah 6 ya kadar ben geceleri kalkip mamasini veriyorum belki snein cocuk doymuyor olabilir bide sadece gece mama vermeyi denen uykusunda yap bide memeni biraktigin zaman kesinlikle emzik ver emzigi ceke ceke uyuyor benimki iki ihlasin salliyorum hemen susuyor gerci acikmayinca uyanmiyor bide gunduz cok uyutma gunduz uyursa gece uyumaz benimki gunduzleri 1 saat yada yarim saatlik uykulari var ara ara ama gece bolunmeden uyurdana 4ay yeni bittti ama besik gelelei boyleyiz

ben 40 gun uykusuzluk cektim sonra annem besik yolladi ve anlatamam size nasil rahat ettim simdi saat 10 da bir yatiriyorum sabah 6 ya kadar ben geceleri kalkip mamasini veriyorum belki snein cocuk doymuyor olabilir bide sadece gece mama vermeyi denen uykusunda yap bide memeni biraktigin zaman kesinlikle emzik ver emzigi ceke ceke uyuyor benimki iki ihlasin salliyorum hemen susuyor gerci acikmayinca uyanmiyor bide gunduz cok uyutma gunduz uyursa gece uyumaz benimki gunduzleri 1 saat yada yarim saatlik uykulari var ara ara ama gece bolunmeden uyurdana 4ay yeni bittti ama besik gelelei boyleyiz

canım bence seninki 40 tan sonra değişen bebeklerden.bende hep 40 tan sonra değişir diye beklemiştim ama nafile. :43: doğduğundan beri böyle. :55: beşiktede sallıyorum emziğini veriyorum yine uyanıyor.bide son 3 gündür sürekli beşikte sallamamı istiyo ben beşikte sallıcam beyefendi öyle uyuyacak sallamayı bırakıyom başlıyo ağlamaya.napayım artık katlanmaya çalışıyorum hasta olmasında buna da razıyım.

Bende 6 aydan sonra düzelir diye bekliyorum herkes öyle söylüyo çünkü 1 ay kalmıştı siz öyle deyince o umudum gitti valla 1 yaşına gelmiş hala 3 4 kere uyanıyosa biz yandık kızlar

Back
X