- 19 Nisan 2018
- 42
- 34
- 88
- Konu Sahibi throynnefas
-
Yabancı diliniz var mı, varsa iyi mi?Merhaba güzellerim uzun zamandır maddi sıkıntılar çekiyorum hiçbir başvuruda olumlu bir dönüş almadım artık market veya Gratis tarzı herhangi bir yere girmeyi düşünüyorum bir fikriniz var mı maaşlar nasıl ne kadar ve aramızda çalışanlar var mı bu tarz yerlerde market mi daha iyi olur Migros Macrocenter veya file gibi ya da Gratis Watsons gibi bir yer mi daha iyi olur tamamen maaş odaklıyım çalışan güzellerim lütfen bana fikir verebilir mi
Ben evlenmeden önce gratiste çalıştım. Asgari ücret maaşı ve yemek kartı var. Ben yemeği evden götürüp kartla market alışverişi yapıyodum.Merhaba güzellerim uzun zamandır maddi sıkıntılar çekiyorum hiçbir başvuruda olumlu bir dönüş almadım artık market veya Gratis tarzı herhangi bir yere girmeyi düşünüyorum bir fikriniz var mı maaşlar nasıl ne kadar ve aramızda çalışanlar var mı bu tarz yerlerde market mi daha iyi olur Migros Macrocenter veya file gibi ya da Gratis Watsons gibi bir yer mi daha iyi olur tamamen maaş odaklıyım çalışan güzellerim lütfen bana fikir verebilir mi
Ya etrafta 40.000 falan diyorlar ben de bir heveslendim ne yalan söyliyim ama işte doğruluğu var mı emin değilim bu yüzden araştırıyorumBen evlenmeden önce gratiste çalıştım. Asgari ücret maaşı ve yemek kartı var. Ben yemeği evden götürüp kartla market alışverişi yapıyodum.
Eğer verilen aylık hedefleri tutturursanız güzel prim veriyolar ama o da çok nadir oluyo.
Mağazada her branştan ürün olduğu için biraz biraz bilginiz olması lazım. İşe girdikten sonra verilen eğitimlerle öğrenebilirsiniz. Akşam çıkmadan yer süpürülüp paspas atılıyor. Kısaca her işi yapıyosunuz
Migrosta 27 otuzdu sanırım BİMde 32 33 bu yıl mıSaydıklarınızı tam bilmesem de file için bimden fazla veriyor diyorlardı, bim de 32-33.
Yabancı dilim var ama A2 seviyesinde yazım konusunda iyiyim konuşma konusunda sanmıyorum maalesefYabancı diliniz var mı, varsa iyi mi?
Daha önce çok zor işlerde çalıştım muhtemelen bunu da kaldırabilirim, zaten çok takıntılı çok düşünen biriyim bedensel yorgunluğum ne kadar fazlaysa uykum o kadar rahat olacak gibi geliyor. Migros sendikalı diyorlardı maaşı ne kadar acaba, her kaynaktan ayrı ses çıkıyorMarket sektöründe en iyi Migros veriyordu 2 sene önceye kadar. Şuanda aynı mıdır bilemedim ama hem bedensel hem zihinsel çok çok yorulduklarını ve psikolojik olarak çok yıprandıklarını biliyorum.
Evet sendikalı. 2 sene öncesini biliyorum eski eşim orada çalışıyordu ama şuankini bilemiyorum MalesefDaha önce çok zor işlerde çalıştım muhtemelen bunu da kaldırabilirim, zaten çok takıntılı çok düşünen biriyim bedensel yorgunluğum ne kadar fazlaysa uykum o kadar rahat olacak gibi geliyor. Migros sendikalı diyorlardı maaşı ne kadar acaba, her kaynaktan ayrı ses çıkıyor
Çalışma şartları nasıldı eşiniz memnun muydu ve maaş konusundaEvet sendikalı. 2 sene öncesini biliyorum eski eşim orada çalışıyordu ama şuankini bilemiyorum Malesef
Bazen 08.00-16.00 bazen de 13.30- 21.00 olarak çalışıyordu. Bazı günler sayım oluyordu gece 1 gibi geliyordu . Bazen de aç- kapa yapıyorlardı. Sabahtan akşama ama ekstra çalıştıkları parayı hep alıyorlardı. Artı olarak market fişleri ve yemek oluyordu. Maaş konusunda memnundu ( ne kadar olduğunu tam hatırlamıyorum ama o döneme göre iyiydi) ama psikolojik olarak çok zorlanıyordu. İnsanlarla çok fazla uğraştığını ve çok sinirlendiğini söylüyordu. Sonra dayanamayıp istifa edip kuryeliğe başlamıştı hattaÇalışma şartları nasıldı eşiniz memnun muydu ve maaş konusunda
Çok teşekkür ederim o zaman bim A101 gibi marketlere göre çok çok iyi, önceliğim maaş benim deBazen 08.00-16.00 bazen de 13.30- 21.00 olarak çalışıyordu. Bazı günler sayım oluyordu gece 1 gibi geliyordu . Bazen de aç- kapa yapıyorlardı. Sabahtan akşama ama ekstra çalıştıkları parayı hep alıyorlardı. Artı olarak market fişleri ve yemek oluyordu. Maaş konusunda memnundu ( ne kadar olduğunu tam hatırlamıyorum ama o döneme göre iyiydi) ama psikolojik olarak çok zorlanıyordu. İnsanlarla çok fazla uğraştığını ve çok sinirlendiğini söylüyordu. Sonra dayanamayıp istifa edip kuryeliğe başlamıştı hatta
Evet oralarda çalışan arkadaşlarıyla arasında hep fark oluyordu ama hala aynı mıdır bilemiyorum tabiÇok teşekkür ederim o zaman bim A101 gibi marketlere göre çok çok iyi, önceliğim maaş benim de
Şu an bilmiyorum ben 3 sene önce çalıştım o zaman asgari ücret artı primdi.Ya etrafta 40.000 falan diyorlar ben de bir heveslendim ne yalan söyliyim ama işte doğruluğu var mı emin değilim bu yüzden araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?