Kızlar vajina genişliği darlığını nasıl anlarsınız?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Kızlar kısa bi süredir spor yapmaya başladım kendimce.ancak farkettiğim bişeyi sormak istiyorum.bacak hareketlerinde sanki çokmu açılıyor orası boşluk hisseder gibi oluyorum.ve bekarım.bunun bazı bayanlarda olduğunu duydum ama bilemiyorum.bi kaç kezde mesela belimi yukarı kaldırıyorum gaz kaçırma problemi istemsiz.çok garipsedim tövbe tövbe diyorum ama burayı okuyunca gördümki tek ben değilim.
tüm bunlardan çıkardığım sonuç acaba benim vajinam genişmi?
şimdi bekarkende gidip bi doktora bunu sormak çok saçma.sanırım ilişki sırasındada problem oluyormuş.
24 yaşındayım ve evlensem ilerde bunun sorun olmasını istemiyorum.
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.yanılıyormuyum acaba..:26::26::26:

Bende de oluyor o bacaklarimi acinca ufaktan gaz kaciyor.
Vajina genisligiyle alakasi mi varmis ?

herkeste olan bişey.dolan hava hareketle birlikte çıkabilir.genişlikle darlıkla bi ilgisi yok.

herkeste olan bişey.dolan hava hareketle birlikte çıkabilir.genişlikle darlıkla bi ilgisi yok.

ayy inşallah öyledir canım...sanki o spor hareketlerinde fazla açılıyor dediğim gibi çocukken böyle hissetmiyordum yada hiç farkında bile değildim..
bilmiyorum artık

ayy inşallah öyledir canım...sanki o spor hareketlerinde fazla açılıyor dediğim gibi çocukken böyle hissetmiyordum yada hiç farkında bile değildim..
bilmiyorum artık

bende de olur bazen değişik hareketler yaparken.hava girip çıkıyo bi sorun yoktur yani.çok fazla düşünmemek lazım bunları :)

Bir kere vajina esnek bir yapı, öyle içerden birbirine yapışık falan değil, yoksa nasıl regl kanaması çıkar dışarı.

Spor yaparken bazı hareketler oradaki kasları da çalıştırdığından, anlık esnemeler olabilir. Normaldir.

Aslında oradaki kasları çalıştırmak da cinsel sağlık açısından önemli ya konu bu değil

yani sporun bi zararı olmaz..

Burda okumuştum. Hatta cinsel birleşmede bile öyle şeyler yaşıyanlar vardı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…