Kızlar vajina genişliği darlığını nasıl anlarsınız?

Bu bendede oluyor ozellikle adet bitukten snra yururken ama ses cikmiyir oyle oldugundada cok tuhafima gidiyo en yakin arkadasima dedim amaaaa bendede oluyo demisti yani hemen hemen herkeste oluyo bu bunun genislikle zarla alakasi yok hava cikiyo kati bisey degilki en dar yerden bile cikar yani:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence hic dert etmeyin. Dogumunuz kolay olur. Benim gibi dogumunuz zor olmaz.

Ona RAHİM YELİ derler.:26:
Üşütmek ile alakalıdır birde pamuklu değilde sentetik iç çamaşırı giyildiğinde oluyor.
Genişlik darlık iç kısımla alakalıdır dışarıdan belli olmaz.

Ona RAHİM YELİ derler.:26:
Üşütmek ile alakalıdır birde pamuklu değilde sentetik iç çamaşırı giyildiğinde oluyor.
Genişlik darlık iç kısımla alakalıdır dışarıdan belli olmaz.

yani benim bu yaptığım hareketlerden vajinamın fazla açıldığını hissetmem,genişlik belirtisi değil o zaman.
rahimden gaz çıkması sağlık açısından sorun değildir heralde..

vajinadan hava çıkmasına fortlama diyorlar
gayet normal bişey herkeste olabilir
kafana takma

yani bunu anlamanın bi yolu yok.benim yaşadığım vajina genişliğini göstermez değilmi.bunu ancakk doktorlarmı anlıyor

Kime göre neye göre geniş? Bunu bilmek lazım önce. Sporla anlaşılmaz.

Arkadaşım başka derdin mi kalmadı... Dert ettiğin şeye bakar mısın? Geniş mi dar mı? Oha yani...

Arkadaşım başka derdin mi kalmadı... Dert ettiğin şeye bakar mısın? Geniş mi dar mı? Oha yani...

dert değil sadece merak..burası sonuçta paylaşım soru sorma amaçlıda kullanılabiliyor sanırım....değilmi??
spor yaparken sorun oluyor evet rahatsızım bu durumdan.

ay kızlar bazen bende de oluyo bende sandım ki bi tek bende oluyo
hatta doktora bile gitmeyi düşünmüştüm bi anormallik mi var diye

Basa gelmeden konuşmayı n lutfen ah bu önyargı yok mu!!! Bu agrı duyduran bi sorun olmasada psikolojik bir sorun olabiliyor canım. Aynı zamanda. Arastırmadıgımız için saglık olarqk da vardır bi açıklaaması ama sizin açıkladığınız küçümsediğiniz biçimde değildir !!

Son düzenleme:
bi tek bende olmuyomuş yuppii
hatta bazen peşpeşe oluyo resmn acıyo artık o bölge sinirlerim bozuluyo bi de arka tarf gbi de değil insan kontrol edemiyo çok fenaa

bunu ancak birlikte olduğun kişi söyleyebilir sen herhangi bir şekilde anlayamazsın. sıkılaştırmak için kegel egzersizleri deneyebilirsin ama. ben ayrıntı vermeyim googledan araştır. hem sıkılaştırır hem menopoz sonrası idrar tutamama sorunu yaşamazsın.

Evet tuvaletinizi yaparken belirli aralıklarla tutun bırakınZaten hangi kaslar çalışıyo anlıyosunuz kızlar.
O kasları öğrenmeniz iyi olur ilerisi için de

Yok canım anlaşılmaz. İçeri dolan hava elbetteki dışarı çıkacak.
Ben de spor yapıyorum başıma gelmedi gerçi :S

Onu basa gelen alnlar ancak tabıkı cıddı rakamalrda paralar verıyorsun maddı ve posıkolojık olarak koly bı amelıyat degıl bakkaladan meyve almıyorsun herseyın en ıyı seklde olmasını beklemek sormak ırdelemek en dogal sey

yani burda söylenenlerden benim kurduğum bağlantı yanlış sanırım..ancak evlendikten sonra bunu anlayabilirim..
Bende doktorun anlayacağı bişeydir diye düşünmüştüm.evliliğin ilk yıllarında öncesinde bekar olduğu halde bu durumdan muzdarip insanları okuyunca ilerde böyle bişeyi yaşamak istemediğimden sizlerle paylaştım.
ama görüyorumki şuan bunu anlamam mümkün değil ve yaşadığım şey normal..

bana da oluyor. hatta bazen denemek için ard arda havayı içeri dışarı almışlığım var, istediğim kadar yapabiliyorum

Ben de spor yapıyorum ama henüz böyle bişey yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…