Ona RAHİM YELİ derler.:26:
Üşütmek ile alakalıdır birde pamuklu değilde sentetik iç çamaşırı giyildiğinde oluyor.
Genişlik darlık iç kısımla alakalıdır dışarıdan belli olmaz.
yani bunu anlamanın bi yolu yok.benim yaşadığım vajina genişliğini göstermez değilmi.bunu ancakk doktorlarmı anlıyor
Arkadaşım başka derdin mi kalmadı...Dert ettiğin şeye bakar mısın? Geniş mi dar mı? Oha yani...
Arkadaşım başka derdin mi kalmadı...Dert ettiğin şeye bakar mısın? Geniş mi dar mı? Oha yani...
bilmiyorum canım ama acaba öylemidir diye merak ediyorum.insan kendi anlarmı bu hareketlerden...bilemedim:26::26:
bunu ancak birlikte olduğun kişi söyleyebilir sen herhangi bir şekilde anlayamazsın. sıkılaştırmak için kegel egzersizleri deneyebilirsin ama. ben ayrıntı vermeyim googledan araştır. hem sıkılaştırır hem menopoz sonrası idrar tutamama sorunu yaşamazsın.
Basa gelmeden konuşmayı n lutfen ah bu önyargı yok mu!!! Bu agrı duyduran bi sorun olmasada psikolojik bir sorun olabiliyor canım. Aynı zamanda. Arastırmadıgımız için saglık olarqk da vardır bi açıklaaması ama sizin açıkladığınız küçümsediğiniz biçimde değildir!!
Onu basa gelen alnlar ancak tabıkı cıddı rakamalrda paralar verıyorsun maddı ve posıkolojık olarak koly bı amelıyat degıl bakkaladan meyve almıyorsun herseyın en ıyı seklde olmasını beklemek sormak ırdelemek en dogal sey
Bende de oluyor o bacaklarimi acinca ufaktan gaz kaciyor.
Vajina genisligiyle alakasi mi varmis ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?