• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ve akıl verın.. ehliyet alıyorum.

elif38000

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
76
2
6
35
Kayseri
mrb arkadaşlar ben ehlıyete yazıldım. yenı sıstem dedıklerı cok zormuş direksıyon sınavı yanı. aranızda gırıpte geçemeyen varmı. yada gecen. yanı dıyecegım dıreksıyon sınavı nasıl zormu nooolurr yardımcı olun..

mrb arkadaşlar ben ehlıyete yazıldım. yenı sıstem dedıklerı cok zormuş direksıyon sınavı yanı. aranızda gırıpte geçemeyen varmı. yada gecen. yanı dıyecegım dıreksıyon sınavı nasıl zormu nooolurr yardımcı olun..

Canım yanlış yere konu acmıssın.Ehliyet almak cok kolay yaparsın,heyecan problemin yoksa.

seni kim korkuttu bilmiyorum ama ben geçen yaz yeni sistem yeni çıktığı zamanlar ehliyete gitmeyi düşünüyodum. bi ehliyet kursunda ki hocayla konuştum. bana motor dersinin kalktığını ve direksiyon sınavına da ek olarak iki araba ortasına park yapılıcağını söylemişti

korkulcak bir durum yok..araba kullanmayı biliyo musunuz bilmiyorum ama bilmesenizde kursun verdiği eğitimle rahatlıkla sınavdan geçebilrisiniz..4 ay önce aldım ve kursa gidene kadar direksiyona elimi sürmemiştim..yani kendinizi zor diye şartlamayın..çünkü korku ve panik nedeniyle ancak sınavın kötü geçebiliceğini düşünüyorum.

Back
X