Kızlar vitamin ve demir ilaclari kilo mu yapiyor?

Rmyslym351

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
17
3
1
29
İstanbul
Kuşlar öncelikle ben gebelikte 4 buçuk ay hic kilo almadim üzerine 6-7 kilo verdim yalniz son 3 haftada bir anda 2 buçuk kilo aldim şok geçirdim 3 haftadir bu ilaclari kullaniyorum bunlar kilo mu yapiyor acaba ve asiri derecede midem yaniyor lütfen bana kizmayin fazla kilo almak istemiyorum yemekten kismiyorum ama düzgün beslenmeye calisiyorum sonuçta aldigin kiloyla baglantili değil bebegin kilo bazi kadınlar 20 kilo alir çocuğu 2 buçuk kilo doğar bazi kadınlar 7 kilo amir çocuğu 4 kilo dogar

Kuşlar öncelikle ben gebelikte 4 buçuk ay hic kilo almadim üzerine 6-7 kilo verdim yalniz son 3 haftada bir anda 2 buçuk kilo aldim şok geçirdim 3 haftadir bu ilaclari kullaniyorum bunlar kilo mu yapiyor acaba ve asiri derecede midem yaniyor lütfen bana kizmayin fazla kilo almak istemiyorum yemekten kismiyorum ama düzgün beslenmeye calisiyorum sonuçta aldigin kiloyla baglantili değil bebegin kilo bazi kadınlar 20 kilo alir çocuğu 2 buçuk kilo doğar bazi kadınlar 7 kilo amir çocuğu 4 kilo dogar
Bende kullanıyorum bırakacağım midemi çok rahatsız etti ve hemşire arkadaşım kilo aldırır kullanma Dedi

vitamin ve demir haplari kafaniza gore birakmayin, demiriniz eger dusukse mecbur alinmasi gerekiyor bende mecbur 2 tablet kullaniyorum gunde asiri derece midemi rahatsiz ediyor ama kullanmak zorundayim.

Kilo aldırmıyor bence 1 aydır kullanıyorum hemen hemen kilomu düzenli takip eden biri olarak hiç fark görmedim hatta 100 gr vermişim

Bende yapmadi. 4. Aydan beri kullaniyorum. Hatta son bir aydir demir hapini gunde iki kez kullaniyorum. Bir de imom iciyorum her gun. Normalden fazla kilo almadim. Kilo yapsaydi da icerdim, ozellike demir hapi cok onemli.

Back
X