- Konu Sahibi despina2000
kızlar ya zamane erkekleri anlamyorum hem ıyı aile kızı arıyorlar hem de bulunca başka ısteklerı oluyor hep buluşalım gezelim her saat arayım erkekler mı değiştı anlamyorum ilgi göstersen yetmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaman geçtikçe insanlık değiştikçe isteklerde çoğalıyor eskiden okulun bahçesinde iki tur atmak bile heyecandan tirtir titremene sebep olurken şimdi 24saat yannda olsa tık yok ben çok lisede olupta 2 3 eve gelmeler arkadaşımdayım diyip eve gelmemmeler erk. arkla gezmeler duydum ne oluyor erkeklerde böyle alışıyor biride ben gelemem edemem vs.diyince sıkılıyo hemen amaaan türk erkeği değil mi kendi gezer tozar kendi kızına yada kardeşine adım attırmazz
zaman geçtikçe insanlık değiştikçe isteklerde çoğalıyor eskiden okulun bahçesinde iki tur atmak bile heyecandan tirtir titremene sebep olurken şimdi 24saat yannda olsa tık yok ben çok lisede olupta 2 3 eve gelmeler arkadaşımdayım diyip eve gelmemmeler erk. arkla gezmeler duydum ne oluyor erkeklerde böyle alışıyor biride ben gelemem edemem vs.diyince sıkılıyo hemen amaaan türk erkeği değil mi kendi gezer tozar kendi kızına yada kardeşine adım attırmazz
kızlar ya zamane erkekleri anlamyorum hem ıyı aile kızı arıyorlar hem de bulunca başka ısteklerı oluyor hep buluşalım gezelim her saat arayım erkekler mı değiştı anlamyorum ilgi göstersen yetmıyor
Canım bir kere iyi aile kızı sözünü anlayamadım sevgilisiyle sürekli gezen dolaşan zaman ayırabilen elini tutan sarılan kızlar iyi aile kızı değiller mi. Aşk bu yani yaşanacak seviyorsanız elele de tutuşacaksınız sarılacaksnız gezeceksn güzel anılarınız olacak hem de bu arada birbirinizi tanıyacaksınız. Çalışmııyor mu erkek arkadaşın çalışıyorsa zaten her akşam görüşemez haftasonları ancak ama okuyorsanız yaşınız küçükse bilemiyorum herkes sevgilisi ilgili olsun görüşmek istesin ister sende tam tersi yani ilgisiz olsa bu sefer çok ilgisiz diye konu açarsınız. En doğal hakkı seni sürekli görmek istemesi bence.
aynen oyle kuzum şartları zorluyorum bu sefer daha fazla daha fazlası ıstenıyor yapamyınca yapan bulurum muduna giriyorlar bilmiyorum artık ne doğru ne yanlış
Bulusmak istiyolar hayir dedigin zaman'da
yanlis anliyolar.. ve hic bir mazaret kabul.etmiyolar
gece cikamayinca sen kac yasindasin felan diyolar
Yani anlayis kalmamis gercekten zamane erkeklerinde:))
zamane erkekleri ve iyi aile kızı kavramlarını anlamadım öncelikle bunlara neye göre karar veriliyor
hem zamane erkekleri böyle diyerek nasıl bir tanı koyuyorsunuz sanki tüm zamanın erkekleriyle ilişki yaşamışta bu zamandakileri beğenmiyor gibi
dışarı çıkmak ,telefonla konuşma,mesajlaşmak,bakışmak flört etmek yada bunların hiçbirini yapmamak aile baskısından dolayı yapamamk bunlar sorun değil eğer karşınızdaki adam sizi gerçekten seviyor ve hayatını sizinle geçirmek istiyorsa sizin dışarı çıkamayışınız bile onun için yıkım değil heyecan olur zamana göre değilde bunlara göre karar verin bence