Kızlar yaaa :(

btlkrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
59
0
86
40
Burdur
Bilgisayarın başında ömür geçirebilecek bir kocam var.Sinirden sıkıntıdan patlamak üzereyim.
Bir gün fırlatıp atıcam bilgisayarı o olacak.:(
Monotonlaştık zaten.Yaptıgımız birşey yok.Hoş bu beşinci yılımız.Monotonlaşmak kaçınılmaz galiba ama yetmiyo bana ilgisi sevgisi ya daha çok istiyorum.Onu bilgisayar başında görmekten nefret ediyorum.Ne yaptıgını bilmeme ragmen deli oluyorum pc de olmasına :( Napsam ya surat astım olmuyo,söyledim olmuyo
Ne yapmalıyım sizce ?:çok üzgünüm:
Ayrıca sigara içmesi önceden sorun değildi benim için ama şimdi inanılmaz rahatsız oluyorum ama zevk aldıgı şeyleri yapmaktan keyif alıyo değiştiremiyorum napcam yaa?

cnm ya..
konuşmayı dene,ilgisini üzerine çekmeye çalış.
internet geldi mertlik bozuldu valla..

:çok üzgünüm: ayy canım yaa kötu bi durumm tatlımm ama yinede öözum aramaya çalışş .. ama hayat böle geçermi dimee ... gerekirse neti kestirr .. bilgisayar dursun ama inernete giremesinn.. inş en kısa zamanda bu sorun çözulurr :teselli:

canm biakşam aynısını sen yap butun gun bilgisayar basında otur eşini oturtma ilgi gösterme hatta ogun yemek bile yapma belki senn hissettiklerini eşinde hisseder.. misilleme yani

İyide saatlerce oturacak ne buluyoki :uhm:
İş ile ilgili seylerlemi uğrasıyo yoksa öylesine mi geziniyo ????
Kestir neti gitsin be canım bizim komşu öyle yaptı valla
Hatta kocasıda itiraf etti interneti kapatınca gerçek bi aile olduğumuzu anladım çocukların yüzünü görmediğimi farkettim demişti.
Yada ilgisini çek bilgisayarı bırakıp seninle ilgilensin.Şeniz

Bilgisayarın başında ömür geçirebilecek bir kocam var.Sinirden sıkıntıdan patlamak üzereyim.
Bir gün fırlatıp atıcam bilgisayarı o olacak.:(
Monotonlaştık zaten.Yaptıgımız birşey yok.Hoş bu beşinci yılımız.Monotonlaşmak kaçınılmaz galiba ama yetmiyo bana ilgisi sevgisi ya daha çok istiyorum.Onu bilgisayar başında görmekten nefret ediyorum.Ne yaptıgını bilmeme ragmen deli oluyorum pc de olmasına :( Napsam ya surat astım olmuyo,söyledim olmuyo
Ne yapmalıyım sizce ?:çok üzgünüm:
Ayrıca sigara içmesi önceden sorun değildi benim için ama şimdi inanılmaz rahatsız oluyorum ama zevk aldıgı şeyleri yapmaktan keyif alıyo değiştiremiyorum napcam yaa?

konuşmayı denee, pc iliskleri bozan bir şey haline geldi, bu teknoloji lehimize mi aleyhimize mi anlayamadım henüzz :kızgın: ciddi ciddi konuş, evliyim kocamla beraber olmak istiyorum ama aramıza pc girdi bu nasıl iş, ben böyle hayat istemiyorum evli oldugumuzu hatırlatırım sen artık bekar diilsin vs falan dee

iş içinse tabi insan yine göz yumabilir ama öylesine takılıyosa olmaz yani mesela ben benimki biraz fazla takıldığı zaman bilgisayarın önüne geçip gözünün içine baktmmı kapatıveriyo.:jeyyar:

iş içinse tabi insan yine göz yumabilir ama öylesine takılıyosa olmaz yani mesela ben benimki biraz fazla takıldığı zaman bilgisayarın önüne geçip gözünün içine baktmmı kapatıveriyo.:jeyyar:

sırnaşık şeysırnaşık şey helal

valla benimki de pc ye çok düşkün ama şart koştum evlendiğimiz zaman kankini unut diyee :sm_cool:

bizimkide öle düşünüyodu ama evlenirken ancak gelin ayakkabısını alabildi ordan gelenkaydirigubbakcemile3 parayla

canm biakşam aynısını sen yap butun gun bilgisayar basında otur eşini oturtma ilgi gösterme hatta ogun yemek bile yapma belki senn hissettiklerini eşinde hisseder.. misilleme yani

iyi fikir valla hehe
annemde yapti bikere öyle, fareyi aldi eline, hanimmm napiyorsun sen orda dedi babam, senin yaptigini yapiyom dedi annem :) babam sinirlendi :) yaaa görüyormusun nasilllmisss dedi annemde :)
ama halen ayni durumumuz :) annem alisti, babam eskisi gibi yapismiyor ama pc ye

Monotonluğun bir formülü yok mu acaba ...

Keşke olsa da herkes uygulasa... Ben de 5 yıllık olduktan sonra hala dinamik bi evliliğim olursa vallahi

buraya yazıcam nasıl gerçekleştiğini... Söz...

Çok sagolun kızlar ilginiz için.Ama hakkaten bağımlı yani bilgisayara.Evet işleri var bilgisayardan devam eden ama insan sabah kalkar gözünü açar pc nin başına geçer mi? Benim ki geçiyo.Dikkatini daha nasıl çekeceğim bilmiyorum.Evde bakımlı bakımlı seksi seksi geziyorum.Ne kendimi ne onu ihmal etmiyorum.
Daha ne yapayım anlamadım.Bu bilgisayardan kurtulmam gerek ama nasıl :(
Canımsınız valla ilginiz için teşekkürler

Back
X