Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla cnm inş tutmuştur bende bu hafta cuma günü asılama yaptırdım ve sürekli kendimi dinliorum acaba bi deişiklik varmı die ALLAH yardımcımız olsun.sen nerde yaptırdn asılamayı
cnm bende aşıla yaptırmadım ama hamile kaldığım ay 1 hafta öncesi başlamıştı belim kasıklarım karnım resimen adetimi bekliyordum . ve adetim geçtiğinde hala adet sancısı çekiyordum ama bi baktım ki hamileyim ve nerdeyse bu ağrıları 12 haftalık olana kadar hep çektim. sen kendini kötüye şartlama. hamile kalındığı dönemde adet sancısı çekilebiliyor. sen rabbime bol bol dua et. rabbimde inş gönlüne göre versin.
uyumcum ilk denemenmi canım...bende sıcak basması oluo arasıra sıcaklardandır diyorum ama hiç bölede olmamıştım...?belkide ilaç ve ignelerdendir.ama bilgisi olan warsa paylasırsa sewinirim.
Evet canım ilk denemem..Ya benim adetime yakın her seferinde o sıcak basması oluyo..Benim de tam tersine o sıcak basması yok bu ay ama bütün adet belirtilerim var. Azönce tuvalette bulanık bi akıntı gördüm..Sanırım tutmadı...senağlama...İnşallah sen bi sonuç alırsın..
merhabalar hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta kadar önce benimde belimde kasıklarımda ağrı olmuştu göğüslerimde dolgunlaşmıştı ve akıntı vardı inşallah hamilesindir