- 2 Kasım 2018
- 199
- 94
- 18
- 34
- Konu Sahibi Neseli----___-----
Her yag bezesi kotu huylumudur kizlar cildircam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde kizimn bacaginda ust bolgesinde var cildiyeye gosterdim plastik cerrah gorsun dedi onlarda parca alirlarmis cocuguda korkutmak istemiyorum bi sikayetide yokKizlar kizimin bacaginda var gecmiyor .. ic deride bu yuzden artik kafama takmaktan cildircam
Ayni sekilde sizinki ne zamndir var ve deri altindamiBenmde kizimn bacaginda ust bolgesinde var cildiyeye gosterdim plastik cerrah gorsun dedi onlarda parca alirlarmis cocuguda korkutmak istemiyorum bi sikayetide yok
2,3 yildr var bi sikayetmzde yok.cocugu kurcalatmak istemiyorum ama bilemiyorum kararsizimAyni sekilde sizinki ne zamndir var ve deri altindami
Zaten gidiyoruz kan aldilar temz cikti ..ama insan evladi olunca korkuyor. Tekrar ultrasyona gtcz
Kanda aldilarKandan çıkmaz ki usg den çıkar
Inanin dusunmekten piskolojim bozuldu.netde okuduklarim zaten debgemi bozduYa lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin.36 yaşındayım çenemin iki yanında azı dişlerimin altına gelen yerde derinin altında dokunulduğunda ele gelen dışardan belli olmayan yağ bezelerim var.eşimin bacaklarında sırtında belki onlarca var.hiçbirşeyi yok inşallah evladınızın evham yapmayın
Başımda vardıKizlar kizimin bacaginda var gecmiyor .. ic deride bu yuzden artik kafama takmaktan cildircam
Neti asla okumayın. Grip oldum ne tavsiyeler var acaba diye bakıyorsunuz,öyle senaryolar oluyor ki nerdeyse ambulans çağıracak duruma geliyorsunuzInanin dusunmekten piskolojim bozuldu.netde okuduklarim zaten debgemi bozdu
Buyume yok allaha sukur .. ama dediginiz gibi geecmiyorBaşımda vardı
Plastik cerraha gidip aldırdım
Devlet hastanelerinde yapılıyor.
Geçmesini beklemeyin geçmiyor
Bazen büyüyebiliyorlar
Aynen katiliyorum. Piskolojim alt ust olduNeti asla okumayın. Grip oldum ne tavsiyeler var acaba diye bakıyorsunuz,öyle senaryolar oluyor ki nerdeyse ambulans çağıracak duruma geliyorsunuz