Kızlar yalnış anlaşılmadan nasıl halledebilirim bu sorunu?

nişanlınla yüzyüze konuşmalısın bu durumu ... evet hassas bir durum... telefonda filan söyleme... yanlış anlaşılırsan en azından yüz ifadesinden anlayabilirsin...

ve nişanlına anlatırken de onun ailesiyle konuşmasının daha uygun olduğunu çünkü seni yanlış anlamalarından korktuğunu söyle... erkekler bu konularda genelde pek düşünceli davrnamazlar... gider biz nişanlımla konuştuk böyle istiyoruz der... uyarmak lazım ...

sen uygun dille anlatırsın canım filan diye alttan alttan uyar...
hatta babasının olduğu bir zaman konuşsun mutlaka annesiyle... yanına yandaş olur...

nişanlınla yüzyüze konuşmalısın bu durumu ... evet hassas bir durum... telefonda filan söyleme... yanlış anlaşılırsan en azından yüz ifadesinden anlayabilirsin...

ve nişanlına anlatırken de onun ailesiyle konuşmasının daha uygun olduğunu çünkü seni yanlış anlamalarından korktuğunu söyle... erkekler bu konularda genelde pek düşünceli davrnamazlar... gider biz nişanlımla konuştuk böyle istiyoruz der... uyarmak lazım ...

hatta babasının olduğu bir zaman konuşsun mutlaka annesiyle... yanına yandaş olur...

ewet cnm benmde korkularım bunlar zaten yalnış anlaşılmak ..ewet telde konuşmak olmaz en iyisi yüzyüze konuşmak zaten kayınvalidemi seviyorum ben kötü biri değil ama annemde hiç yanılmaz sana çeketireceğe benziyor diyor kafamı karıştırıyor :çok üzgünüm:

cnm ev seçme konusunda sonuna kadar haklısın tabiki senin beğenmen önemli kaynanan oturmayacak ya içinde herşeye burnunu sokan kaynanalardan nefrettt ediyorum. bu arada bende 10 saatlik yoldan buraya gelin geldim. bizimde düğün cuma günü benim memleketimde kına gecesiyle beraber oldu yoldan dolayı. hiç uyumadan o gece yola çıktık ertesi gün kına gecesi yaptık yeniden ve tekrar bi düğün daha... sonrasında rahatsızlanmıştım tabiki... kaldırılacak gibi olmuyo ama bunlar tatlı telaşlar. insanın uykusuzluk yorgunluk gözüne batmıyo inan. ama bunun acısını yaşamış olan biri olarak sana tavsiyem kaynananı herşeye dahil etme. ayrı bi yerde de tut demiyorum ama nasıl başlarsa öle gider. istemediğin şeyleri açık açık konuş. sonra çok üzülürsün cnm. allah mutlu etsin inş.

Canım şöyle olabilrmi acaba bi öneri perşembe kınan olsun kayınwaliden akrabalarıyla gelsin yapılsın kına we onlar dönsünler sizde cuma gidin ayrı illaki berabermi gidiceksiniz ayrı araba weya ucakla gidin kayınwaliden we misafirleride kalmaz dönerler onun da isteği olur seninde allah yardımcın olsun hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce olsun canım :1hug:a.s.

cnm ev seçme konusunda sonuna kadar haklısın tabiki senin beğenmen önemli kaynanan oturmayacak ya içinde herşeye burnunu sokan kaynanalardan nefrettt ediyorum. bu arada bende 10 saatlik yoldan buraya gelin geldim. bizimde düğün cuma günü benim memleketimde kına gecesiyle beraber oldu yoldan dolayı. hiç uyumadan o gece yola çıktık ertesi gün kına gecesi yaptık yeniden ve tekrar bi düğün daha... sonrasında rahatsızlanmıştım tabiki... kaldırılacak gibi olmuyo ama bunlar tatlı telaşlar. insanın uykusuzluk yorgunluk gözüne batmıyo inan. ama bunun acısını yaşamış olan biri olarak sana tavsiyem kaynananı herşeye dahil etme. ayrı bi yerde de tut demiyorum ama nasıl başlarsa öle gider. istemediğin şeyleri açık açık konuş. sonra çok üzülürsün cnm. allah mutlu etsin inş.

ewet cnm işte bnm derdim bu konuşamamk sanki saygısızlık etmişim gibi geliyor yani onların istediği bir şeye karşı çıkarsam ne bilimm =(

Canım şöyle olabilrmi acaba bi öneri perşembe kınan olsun kayınwaliden akrabalarıyla gelsin yapılsın kına we onlar dönsünler sizde cuma gidin ayrı illaki berabermi gidiceksiniz ayrı araba weya ucakla gidin kayınwaliden we misafirleride kalmaz dönerler onun da isteği olur seninde allah yardımcın olsun hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce olsun canım :1hug:a.s.

cnm beraber gitmek deil sorun onlar zaten kınadan sonra beni alıp götürceklermiş öyleymiş adetleri benneyaptımki

ya canım madem 13 saatlik yol ve yorulacağınızı düşünüyorsunuz , keşke çok önceden uçak bileti falan ayırtsaydınız..aslında şimdi bile ayırtsan ucuz olur..önceden ayırtınca otobüs bileti parasına gidiyorsun valla..hatta daha ucuza..

bence bunu konuları aileler hallder ailen el altısn konuşsun kendi aranızda değil karşı tarafla hem ne var bunda okadar yok yorulacaklar olmaz desin ailen ..

cnm beraber gitmek deil sorun onlar zaten kınadan sonra beni alıp götürceklermiş öyleymiş adetleri benneyaptımki

aa ne acayip olurmu öğle şey o yorgunlukla ve ailenin yanıda son kez yatacağın gün kına gecesinde ..konuşun bu konuyu enine buyuna ..bak bende Ankaradan geldim buraya ve 4 buçuk saat ama yorgunluk falan olmasın diye hem kıyafetlerimi falan yerleştirim diye..
cuma kına gecem oldu cumartesi günü sabah eş ,dost herkes geldi ısmarlaştım herkesle .. öğleye doğru buraya geldik ..
pazar akşam düğünüm oldu..

mrb canımm benim arkadaşımda bize uzak bi şehirde evlendi ve senin anlşattığın gibi oldu düğünlerii canım bence çekilirr sonuçta herzman olmuyoo bikez evleniyosun yorulcaksın tabii..bukadar kafaya takma bencee.
ev meselesii seninn beğenmen gerekiyo tabikidee kesinlikle kabul etme senin en doğal hakıkın çünküü ..
inşallah istediğin gibii olurr herşey ama olması için senin sus pus olmamamn gerekiyo yoksa tepene binerler canım..
sevgilerrra.s.

araya bir gün girmezse çook yorulursun onun için nişanlına söylemekten başka şansın yok gibi canım......

bence bu dogru olmaz cunku oglan annesine "biz boyle olsun diye dusunduk" dese annede ogluna "yok oglum oyle olmaz mantiklisi soyle" derse oglanda zaten direk anneye uyar ve gene oglanin annesinin istedigi olur bunu sadece ve sadece kizimizin annesi coze bilir , direk nasil olmasi gerektigini soyleyecek " persembe gunu yapacagim ben kinayi cunku kizim ve biz hem kina hem dugun hem yolculuk dayanamayiz" diyecek ve o ogle olacak eger minik mincik konusulursa bu konuda kim daha citdiyse onun istedigi olur direk olaya soylenecek dolayli degil !!!

Not: erkekler hic birzaman nerde nasil konusacagini bilmez damat bey bana gore eline yuzune bulastirir hic karistirmayin damadi yerimseniben

cuma kınayı yapın cumartesi evde sabah gelin alıcı gibi birşeyle gidin eskişehire pazar akşamı da düğünü yapsanız olmaz mı?

ayrıca ev için nişanlına çok heyecanlıyım bakalım nasıl evlere gidip bakıcaz neler yapıcaz gibi konu açarsan nişanlın da sana gerekli bilgiyi verir. ola ki kayınvaliden habersiz tuttu halletti.. o zaman nişanlına sen böyle dememiştin ama diyebilirsin rahatlıkla...
yada kayınvaliden anlatırken şak konuya girip bizde böyle düşünmüştük ama anne diyebilirsin. o da ne yapacağını bilir.
sıkma canını herşey olacağına varıyor ama sakın salıverme ipleri..

konunun bütün sayfalarını okumadım kusura bakma ama eşya almaya gittiğinizde ailelerle oturup konuşmak daha uygun olmaz mı?

ya bir otelde kalın sizde canım ne kayınvalidenin ne de sizin başınız ağrısın!!

soyle ama şıkayet eder gıbı söylemei sen ne duşunuyorsun gıbı fıkrını al önce. annenın dedıgı de dogru ama yorulmazmıyız gıbı ınceden dokundur derım.

ne bilim kızlar ev konusunda kayınvalidemin böyle diyeceğini hiç ummazdım göründüğü gibi değilmiş gerçektende ben biraz sus pus bi kızım eğer bnm yanımda konuşsalardı yinede söylerdim bu şekilde daha iyi olurdu diye en iyisi eskişhire eşya almaya gittiğimizde bu konuyu açıp halletmek görümcemle konuşsam olurmu kızlar ?? çok iyi bir kadın benden 2 yaş büyük zaten çok anlayışlı onunla konuşsammıı

eskişehire mi gelin gidiyorsun
çok güzel
çok hoş bir yerdir eskişehir
ben sen
dedikodu mahiyetinde değilde
sanki onu herşeyden haberdar etmek istiyuorumuşsun modunda
nişanlına anlat olanları
ki
bu kadın sonradan da sorun yaratacak cinse benziyor
şimdiden bilsin çocuk annesi sana neler yapıyor.

Back
X