Kızlar yalnış anlaşılmadan nasıl halledebilirim bu sorunu?

cuma kınayı yapın cumartesi evde sabah gelin alıcı gibi birşeyle gidin eskişehire pazar akşamı da düğünü yapsanız olmaz mı?

ayrıca ev için nişanlına çok heyecanlıyım bakalım nasıl evlere gidip bakıcaz neler yapıcaz gibi konu açarsan nişanlın da sana gerekli bilgiyi verir. ola ki kayınvaliden habersiz tuttu halletti.. o zaman nişanlına sen böyle dememiştin ama diyebilirsin rahatlıkla...
yada kayınvaliden anlatırken şak konuya girip bizde böyle düşünmüştük ama anne diyebilirsin. o da ne yapacağını bilir.
sıkma canını herşey olacağına varıyor ama sakın salıverme ipleri..

cnm düğün salonu tutuldu 2 mayısa pazar günü düğün olma şansı yok =(

ya bir otelde kalın sizde canım ne kayınvalidenin ne de sizin başınız ağrısın!!

sanırım bizle alakalı değil durum yani bizden gidecek olanlar değil kayınvalidem tarafından gelecekler bir kaç tane ew ayarlamşlar zaten bizden gidecek çok kimse yk 1. dereceden akrabalarımız gelecek düğüne zatan amcamlar dayımlar falan hep yurt dışında onlar hiç gelemiyor eğer onlar gelseydi ne olurdu acaba çok düşünüyorum :bbo: eğer onların dediği gibi olursa nişanlımda çok yorgun olcak herkes yorgun olcak yani bilmiyorum bakalım hayırlısı

kesinlikle nişanlınla konuş başı nasıl başlarsa sonuda öle olabilir dikkatli ol hakkında hayırlısı ama kulağana küpe olsun yinede iyi değerlendir canım benim

Back
X