e canım kullanmayı bırakacaksın herhalde
bir de bu kurutucu sivilce ilaçlarını nemlendirici ile kullanman gerekmiyor mu
Nefret ederim sivilce ilaçlarından bu arada.Ben ruakutan kullandım, şimdi rahatım bitti sivilce derdi
dışarı çıkarken güneş koruyucu kullanabilirsinCanım kullanmayı bıraktım zaten nemlendırıcıde kullandım ama hıc anlamadım neden böyle oldu ya kıpkırmızıyım
dışarı çıkarken güneş koruyucu kullanabilirsin
ama kullanmayın şu sivilce ilaçlarını yea, hiç bi işe yaramıyor
alkollu oluyor onlar, kurutucu oluyor yaşlandırıyor insanın yüzünü
Sivilceye karşı etkili tek ilaç ruakutan
ağzına s.çıyor ama gerçekten etkili :)
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bi akne kremi aldım 2 gün sürdüm birşey olmadı 3. Gün sabah uyandıgımda yüzüm kıpkırmızıydı ve çok fena kaşınıyor ve yanıyor. Ama bütün sivilcelerim yok oldu tek bi iz bile kalmadı , ve yüzüm çok kuru çorak araziye döndü resmen fakat bu kaşıntı beni bitiriyor. Kremın ıcınde benzoxyl peroxit oranı %10 muş alerjim var sanırım buna. Önerebileceğiniz bişeyler varmı 2 gündür çok kötü durumdayım
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bi akne kremi aldım 2 gün sürdüm birşey olmadı 3. Gün sabah uyandıgımda yüzüm kıpkırmızıydı ve çok fena kaşınıyor ve yanıyor. Ama bütün sivilcelerim yok oldu tek bi iz bile kalmadı , ve yüzüm çok kuru çorak araziye döndü resmen fakat bu kaşıntı beni bitiriyor. Kremın ıcınde benzoxyl peroxit oranı %10 muş alerjim var sanırım buna. Önerebileceğiniz bişeyler varmı 2 gündür çok kötü durumdayım
bütün yüzüne değil, sadece sivilcenin üzerine sür canım, yakar yoksa tabi.
ben de zamanında bi sivilce ilacını tüm yüzüme sürüp yatmıştım
sabah uyandığımda yüzümde tüp patlamış gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?