Biriktirmeniz güzel ama bunu bir ceza olarak uygulamanız yanlış. Biriktirme kararını sakin kafayla birlikte almalısınız. Böyle bir ceza yöntemi olmaz. Bence yanlış yapıyorsunuz.Kizlar merhaba size birsey sormak istiyorum . ben esime eger beni gereksiz yere kirarsan haksiz yere bagirip cagirip kalbimi kirarsan cebinden para alicagimi soyledim bu da sessiz kalmisti kac ay once ve ben simdi her tartistigimzda beni sinirlendirdiginde beni uzdugunde genelde 100 tl aliyorum cebinden harcamadan kumbaraya atiyorum esim para hesabini hic yapmaz arada bir yapiyo niye aldin diye ben lazimdi diyorum biriktirdigimden haberide yok . sizce yanlis mi yapiyorum bazen aldigim icinde sinirlenebiliyor .. Yorumlarinizi bekliyorum
Ama beni cok gereksiz yere kiriyor uzuyor yada bagiriyor yani bu cezasiz kalmamali diye dusunuyorum o zaman ne yapayim benBiriktirmeniz güzel ama bunu bir ceza olarak uygulamanız yanlış. Biriktirme kararını sakin kafayla birlikte almalısınız. Böyle bir ceza yöntemi olmaz. Bence yanlış yapıyorsunuz.
Ilginç bir vakasınızKizlar merhaba size birsey sormak istiyorum . ben esime eger beni gereksiz yere kirarsan haksiz yere bagirip cagirip kalbimi kirarsan cebinden para alicagimi soyledim bu da sessiz kalmisti kac ay once ve ben simdi her tartistigimzda beni sinirlendirdiginde beni uzdugunde genelde 100 tl aliyorum cebinden harcamadan kumbaraya atiyorum esim para hesabini hic yapmaz arada bir yapiyo niye aldin diye ben lazimdi diyorum biriktirdigimden haberide yok . sizce yanlis mi yapiyorum bazen aldigim icinde sinirlenebiliyor .. Yorumlarinizi bekliyorum
Siz sanki hic ceza vermiyormusunuz yani hic kusmuyormusunuz herseyi konusarak mi hallediyorsunuzHemde çok büyük bir yanlış. Evliliklerde sorun ne olursa olsun ceza yöntemine başvurmak çok büyük hatadır ve uçurumlar yaratır. Konuşmalısınız
Evet degisikIlginç bir vakasınız
Ama esim bunu ceza olarak gormuyor ki yani neden aldigimi sordugunda lazimdi diyorum .Esiniz sizi kirdiginda karsiniza alip konusun. Cozum uretmeye calisin. Cocugunuz gibi cezalandirmaniz cok normal degil.
Bu davranışlarınızla, incinmisliginize ve kirginliginiza parayla olculebilir bir değer biçiyorsunuz. "Beni kırmanın bedeli X lira" demiş oluyorsunuz. İnanın duygularınız çok daha değerli.Ama beni cok gereksiz yere kiriyor uzuyor yada bagiriyor yani bu cezasiz kalmamali diye dusunuyorum o zaman ne yapayim ben
Bu iyi birsy mi kotu birsey miOha, hakikaten hayatımda duyduğum en enteresan şeylerden
O oyle gormuyor ama siz cezalandirmak icin yapiyorsunuz. Para olsun kisisel esyalar olsun ozeldir ve esinizde olsa elinizi cuzdanina atmamalisiniz. Para almanizi sorun yapmiyorsa zaten istediginizde verecek yapidadir. Boyle yapmak bi sure sonra baska sorunlara neden olur.Ama esim bunu ceza olarak gormuyor ki yani neden aldigimi sordugunda lazimdi diyorum .
tabiki yanlış yapıyorsunuz bence.bir sorun varsa yine konuşarak biyere varmaya çalışmalısınız.hesap bile yapmaz diyorsunuz. o halde sizin aldıgınız paradan bile haberı yok oluyor bazen demekki ve bu demektir ki siz onun hatasını ona dememiş oluyorsunuz , aldıgınız para bile çalmakla eşdeğer malesef teorik olarak.
ustelık eli açık biri eşiniz sanırım yanı sizin derdiniz para değil isteseniz zaten verir birikim yaparsınız.o zaman bunu bir ceza olarak uygulamak sadece sizin evliliğinizde kopukluk yaratır.
Hayır elbette ceza vermiyorum herşeyi konuşarak çözüyoruz Zaman Zaman çözülmeyen şeyler de oluyor bu sefer de konuyu daha sonraya taşıyoruz evliliklerde sürekli anlaşmak imkansızdır Sonuçta iki farklı insanız illa ayrı görüşler yada uymayan davranışlar olur ve bunları aşmanın tek yolu konuşmaktır. Ben böyle söylüyorum diye sanma ki benim evliliğim çok kusursuz mükemmel. Elbette sorunlar pürüzler yaşanıyor ama Zaman içerisinde konuşarak yada akışına bırakarak aşılıyor. Yada alışıyoruz bilemiyorum. Ama dediğim gibi ceza yöntemi çok yanlış evliliğinize zarar verebilirSiz sanki hic ceza vermiyormusunuz yani hic kusmuyormusunuz herseyi konusarak mi hallediyorsunuz
Ben arkadaslara katilmiyorum bence cok dogru yapiyosun.ama o parayı gozune soka soka alma.biriktirdiginden de haberi olmasin.ilerde zorda kalirsaniz cikarirsin.hem kadınız sonucta.her an hersey olabilir ihtiyacınız olabilir.elinizin altinda birikmişiniz bulunsun.Kizlar merhaba size birsey sormak istiyorum . ben esime eger beni gereksiz yere kirarsan haksiz yere bagirip cagirip kalbimi kirarsan cebinden para alicagimi soyledim bu da sessiz kalmisti kac ay once ve ben simdi her tartistigimzda beni sinirlendirdiginde beni uzdugunde genelde 100 tl aliyorum cebinden harcamadan kumbaraya atiyorum esim para hesabini hic yapmaz arada bir yapiyo niye aldin diye ben lazimdi diyorum biriktirdigimden haberide yok . sizce yanlis mi yapiyorum bazen aldigim icinde sinirlenebiliyor .. Yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?