• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yanlis mi yapiyorum?

Hayır elbette ceza vermiyorum herşeyi konuşarak çözüyoruz Zaman Zaman çözülmeyen şeyler de oluyor bu sefer de konuyu daha sonraya taşıyoruz evliliklerde sürekli anlaşmak imkansızdır Sonuçta iki farklı insanız illa ayrı görüşler yada uymayan davranışlar olur ve bunları aşmanın tek yolu konuşmaktır. Ben böyle söylüyorum diye sanma ki benim evliliğim çok kusursuz mükemmel. Elbette sorunlar pürüzler yaşanıyor ama Zaman içerisinde konuşarak yada akışına bırakarak aşılıyor. Yada alışıyoruz bilemiyorum. Ama dediğim gibi ceza yöntemi çok yanlış evliliğinize zarar verebilir
Evliligime zarar verecegini dusunmuyorum.canim.bi kere daha boyle yapip 500 tl biriktirmistim ve ona.soylemistim onunda cok hosuna gitmisti o para lazim olmustu bize yani ama bi tarftanda hata yaptigimi anliyorum o zaman ben almiyim bi daha yada biriktirdigim paralari geri vereyim.

Ben arkadaslara katilmiyorum bence cok dogru yapiyosun.ama o parayı gozune soka soka alma.biriktirdiginden de haberi olmasin.ilerde zorda kalirsaniz cikarirsin.hem kadınız sonucta.her an hersey olabilir ihtiyacınız olabilir.elinizin altinda birikmişiniz bulunsun.
Bu hirsizliga giriyor. Kadin istediginde kocasi zaten para veriyordur. Kocaniz cantanizdan paranizi alsa hos mu olur? Burda kocam benden habersiz parami aliyor diye konu acilsa adam linc edilirdi. Savundugunuz sey mantikli mi sizce?

Ben arkadaslara katilmiyorum bence cok dogru yapiyosun.ama o parayı gozune soka soka alma.biriktirdiginden de haberi olmasin.ilerde zorda kalirsaniz cikarirsin.hem kadınız sonucta.her an hersey olabilir ihtiyacınız olabilir.elinizin altinda birikmişiniz bulunsun.
Sagol canim zaten bi kere daha biriktirdigimde cok isimize yaramisti simdide sevinecegini dusunuyorum maglum kurban geliyo

Bu hirsizliga giriyor. Kadin istediginde kocasi zaten para veriyordur. Kocaniz cantanizdan paranizi alsa hos mu olur? Burda kocam benden habersiz parami aliyor diye konu acilsa adam linc edilirdi. Savundugunuz sey mantikli mi sizce?
Evet bu da mantikli

Tamam öyle cezalandırıp sizinde işinize gelip para biriktiriyosunuz okey ama senin alman çok yanlış hoşuna gitmez kendin almak yerine kalbimi kirdin sunu sunu dedin vs getir bakalim 100 liramı diyip kendinin vermesi daha doğru şahsen kendi haberi olmadan 5 lirasini bile almam esim dahi olsa asla almam gerekse bile uyandiginda soylerim aldigimi

Tamam.kizlar aman yanimda olmayin gomdunuz resmen beni yaa sanki ben sizin dusmaninizim tamam hatami kabul ettim daha da almiyorum cebinden .

Bu.hırsızlık degil ki,bayan zaten söylemiş beni her uzdugunde cebinden para alicam die.demese hırsızlık olabilirdi.madem boyle bisey yapiyor eşine ewet kizdim parani aliyorum suan demek yerine soylememesi daha iyi.zaten soylemis en başında. Valla bence cok mantıklı hirsizlikla da alakasi yok.eşinin parası bayanin da parasi ayni zamnda

Evet bu da mantikli
Esinizden kenara atmak icin para isteseniz yine verir bu durumda. Cunku biriktirmenizi destekliyor. Adamin butun parasini alsaniz yine sizin evinizde zorluk olacak ve aldiginiz parayi geri vereceksiniz. Bisey yaparken aynisini esim bana yapsa ne hissederdim diye dusunun.

Bende hirsizlik gozuyle bakmiyorum canim sadece bir kere degil defalarca soylemisimdir alirim diye ama o hic bi tepki vermez hani deseki almicaksin eyvallah demekki o da.memnun hayatindan :-)
Bu.hırsızlık degil ki,bayan zaten söylemiş beni her uzdugunde cebinden para alicam die.demese hırsızlık olabilirdi.madem boyle bisey yapiyor eşine ewet kizdim parani aliyorum suan demek yerine soylememesi daha iyi.zaten soylemis en başında. Valla bence cok mantıklı hirsizlikla da alakasi yok.eşinin parası bayanin da parasi ayni zamnda

Yapma sakın ,kocanda olsa haberi olmadan hırsızlık oluyor eğer para vermiyorsa lazım olduğu kadar alınabilir oda başka yol bırakmamış olduğundan .

Esinizden kenara atmak icin para isteseniz yine verir bu durumda. Cunku biriktirmenizi destekliyor. Adamin butun parasini alsaniz yine sizin evinizde zorluk olacak ve aldiginiz parayi geri vereceksiniz. Bisey yaparken aynisini esim bana yapsa ne hissederdim diye dusunun.
Haklisin canim

Tamam.kizlar aman yanimda olmayin gomdunuz resmen beni yaa sanki ben sizin dusmaninizim tamam hatami kabul ettim daha da almiyorum cebinden .
Canım eşinin parası seninde paran aynı zamanda.o para ikinizin rızkı.erkekler biraz savurgan olduğu icin ben yaptığını mantıklı buluyorum.hırsızlık falan diyolat ama alakasi yok sen zaten soylemissin kocana alırım die bosver aldirma

Evet soylemis ama adam hesabini bilmiyor ve para aldiginda farkina varmiyor. Esinin parasi kadinin parasiysa istesin adam versin. Kocam degil babam olsa cebinden 5 lira alamam. Okula giderken harclik verilirken bile para alacagimizi bilirdik ama elimizi babamizin cebine sokmazdik.

Cok ilgincsiniz yahu. Su kk da neler duyuyorum bazen inanamiyorum.

Dogru degil tabiki yaptiginiz, sonucta haber vermeden yapiyorsunuz.

Peki siz esinizi kirdiginizda esiniz size nasil bi ceza veriyor?

Yapma sakın ,kocanda olsa haberi olmadan hırsızlık oluyor eğer para vermiyorsa lazım olduğu kadar alınabilir oda başka yol bırakmamış olduğundan .
Yoo ben harcamak icin almiyorum ki beni sinirlendirdigi icin biriktiriyorum yani donup dolasip o para yine onun.cebine girecek

Gizli gizli cebinden para alıyorsun ama
Adam anlamıyormuş ki
Bunun nesi ceza
Ben de savurganımdır.
Eşim beni cezalandırmak için cebimden para alsa onu boşarım ben mesela

Amaç ne ki

Canım eşinin parası seninde paran aynı zamanda.o para ikinizin rızkı.erkekler biraz savurgan olduğu icin ben yaptığını mantıklı buluyorum.hırsızlık falan diyolat ama alakasi yok sen zaten soylemissin kocana alırım die bosver aldirma
Savurgan canim.aynen para hesabida yapmiyor.bana bi bakiyorum cebinde cok para var bir bakiyorum hic kalmamis asla soylemez bana nereye harcadigini bende cocuk icin tedavi goruyorum ozel hastaneye gidiyorum param yok diyo sende vardir sen kirli cikisin diyo bendede para olmasa baskasindan istemeye cekinecektim

"Bir kalbiniz vardı, onu hatırlayınız" diyor şair. Kalbimi kırıyor, karşılığında parasını alarak onu cezalandiriyorum demis konu sahibi. Sizce buradaki suç ve ceza aynı düzlemde mi? Problem, para biriktirme, dar gün, adamın haberdar olup olmama meselesi mi?

Cok ilgincsiniz yahu. Su kk da neler duyuyorum bazen inanamiyorum.

Dogru degil tabiki yaptiginiz, sonucta haber vermeden yapiyorsunuz.

Peki siz esinizi kirdiginizda esiniz size nasil bi ceza veriyor?
Ben esimi kirmam ki genelde sessiz kalirim onu sinirlendirmemek icin ama o benim tepeme cikiyo

Tamam tamam hepiniz mukemmel insanlarsiniz hatasiz bi hatali benim anliyorum sizi .. Yorumlar icin tesekkurler hoscakalin

Back
X