• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yanlis mi yapiyorum?

Tamam canım sen mukemmelsin.herkes mukemmel.hic mi kocandan habersiz 1 lira dahi almadin.hic mi ondan habersiz bisey yapmadin.yapmayin allah aşkına.
Evet almadim. Lazim olursa isterim ama elimi kimsenin cebine atmam babamin bile. Diyorum ya okul harcligi alacakken babamiza pantolun goturen cocuklardik. Cunku boyle ogrendim.

Bu hırsızlık mı dersen değil, ne yazık ki şahsi cezasızlık hali.

Ama, yine de yanlış bir şey.
Yapma yahu.
Bak sakın saçma önerilere de kulak verme.

Bak forumda 50 lira gelen fatura için 100 lira deyip kalanı cebe atan kadın var.
Hoş bi şey mi şimdi bu mesela sence?
Haklisin canim yok ben faturalari gosteriyorum zaten o fazla verip gerisine hic.karismaz

Evet almadim. Lazim olursa isterim ama elimi kimsenin cebine atmam babamin bile. Diyorum ya okul harcligi alacakken babamiza pantolun goturen cocuklardik. Cunku boyle ogrendim.
Bizde oyle buyuduk zaten ..

Tamam canım guzel bisey bu.ama herkes senin gibi olmayabilir veya herkes ailesinden bisey gorememis olabilir yada cok iyi kocalara sahip degil.hirsizlikta hirsizlik die tutturmussunuz.kadin kendi parasini aliyo hirsiz mi oluyo sacmalik

Tamam canım guzel bisey bu.ama herkes senin gibi olmayabilir veya herkes ailesinden bisey gorememis olabilir yada cok iyi kocalara sahip degil.hirsizlikta hirsizlik die tutturmussunuz.kadin kendi parasini aliyo hirsiz mi oluyo sacmalik
Kadin kendi parasini almiyor. Kocasinin parasini aliyor ustelik istesem kocam zaten verir diyerek bunu cezalandirmak icin yapiyor. Buna gerekce olarak kocam her zaman hesabini yapmaz diyor. Adam zaten istese verirmis neden elini cebine atiyor ki?herkes boyle gormemis olabilir evet ama gormedi diye yanlis yapiyorsun diyince kimse trip atmaz. Oturup dusunur.

Valla kendi adıma konuşacak olursam yapmadım yapmam ve yapamam da böyle birşeyi habersiz almanın adı başka bir şey.Haklıyken kendinizi haksız duruma düşürmüş olursunuz.Para almakla hatasını anlaması arasında bir bağ göremedim.Aksine parasını saklar ve onurunuzu kırıcı şeyler söyleyip maddi manevi mağdur edebilir sizi..Böyle birşeyi yapmak doğru bir davranış değil yani...Ben oturup konuşuyorum eşimle sinir ettiği zamanlarda susuyorum onun sormasını bekliyorum kendimi çekiyorum.Mecbur merak edince neden sustuğumu dinliyor sebebini oturup.

Estağfirullah canım ya sen sordun biz yorumladık kötümü yaptık ?
Yok canim benim sen fikrini soyledin ve guzel bir dille soyledin insanin uzerine saldirir dereceden yorumlar yapanlar var.. Daha sakin olmalarini istiyorum sizin gibi

Hayır ama gerek görürsem biriktiririm ewet.eşim çok savurgansa,gizliden de alıp biriktiririm.ve biriktirmisligimde var daha onceden.
Gizliden almak sorun zaten. Ama siz bunu sorun olarak gormeyip hakliyim havasindasiniz. Banlanmak istemiyorum. Kendi kendime burda saatlerce yaptiginiz hos degil diye yazsam yine uste cikmaya calisacaksiniz. Kendimi kanser etmek de istemiyorum. Iyi aksamlar hayirli birikimler.

Valla kendi adıma konuşacak olursam yapmadım yapmam ve yapamam da böyle birşeyi habersiz almanın adı başka bir şey.Haklıyken kendinizi haksız duruma düşürmüş olursunuz.Para almakla hatasını anlaması arasında bir bağ göremedim.Aksine parasını saklar ve onurunuzu kırıcı şeyler söyleyip maddi manevi mağdur edebilir sizi..Böyle birşeyi yapmak doğru bir davranış değil yani...Ben oturup konuşuyorum eşimle sinir ettiği zamanlarda susuyorum onun sormasını bekliyorum kendimi çekiyorum.Mecbur merak edince neden sustuğumu dinliyor sebebini oturup.
Haklisin canim tesekkr ederim guzel yorumun icin

Gizliden almak sorun zaten. Ama siz bunu sorun olarak gormeyip hakliyim havasindasiniz. Banlanmak istemiyorum. Kendi kendime burda saatlerce yaptiginiz hos degil diye yazsam yine uste cikmaya calisacaksiniz. Kendimi kanser etmek de istemiyorum. Iyi aksamlar hayirli birikimler.
Tamam canimmmmmmmm sen haklısın sen düzgün sün. Iyi geceler

Kizlar atismayin bosverin yaa tamam kimine gore haksizim kimine gore hakliyim karar vermekde bana kalmis birsey ve su yorumlardan sonra karr verdim gayet iyi yapiyorum kimsede fikirlerime karisamaz

bence kötü yorum yapanları da cezalandırmalısın :işsiz:
Oyle bir derdim yok sadece sakin olmalari daha iyi olur kafalarinda ne yasiyorlar anlamiyorum bi degisik herkes usulunce yanlis de hirsizliga kadar vardilar psikilojimi bozdular iki dakikada

Neyse kizlar kendinize iyi bakin tesekkur ettim butun yorumlariniz icin ..

Kizlar atismayin bosverin yaa tamam kimine gore haksizim kimine gore hakliyim karar vermekde bana kalmis birsey ve su yorumlardan sonra karr verdim gayet iyi yapiyorum kimsede fikirlerime karisamaz
İyi de kuzum konuna 20 kişi yorum yapmış
Yalnızca 1 kişi bunu övmüş.
Kalan 19 kişi sakın yapma demiş.

Sen gayet iyi yaptığının sonucuna nerden vardın?
Bak adam seni boşar, ardından da para çalıyordu karı benden der he.
Vallahi der. Diyeni gördüm

İyi de kuzum konuna 20 kişi yorum yapmış
Yalnızca 1 kişi bunu övmüş.
Kalan 19 kişi sakın yapma demiş.

Sen gayet iyi yaptığının sonucuna nerden vardın?
Bak adam seni boşar, ardından da para çalıyordu karı benden der he.
Vallahi der. Diyeni gördüm
Yani bi bakima bu yonden dusununce mantikli geldi ama o kumbarayi eline verince cok sevinecegini biliyorum ama her para aldigimda soyluyorum.ertesi gun mesela illaki biliyor yani aldigimi sadece gizledigim sey biriktirmem

Back
X