- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi zehracanum
-
Gebelik bekliyor musunuz?Selam kizlar bu ay adetim 9 gün gecikti ardından kahverengi kanamam oldu hafif oldu ve eşimle iki gündür ilişkiye giriyoruz hem iliskideyken hem ilişkiden sonra vajinam yanıyor hem ağrı hem yanma ne yapmam lazim
Adet gecikmesinden önce de yaptım sonrada 7 gün önce kan verdim negatif çıktı bilmiyorum gebelik bekliyorumGebelik bekliyor musunuz?
Test yaptinizmi
Bilemedim pek simdi, reglnz duzenli mi ?Adet gecikmesinden önce de yaptım sonrada 7 gün önce kan verdim negatif çıktı bilmiyorum gebelik bekliyorum
Evet düzenli normalde 27gunde bir olurBilemedim pek simdi, reglnz duzenli mi ?
Gec dollenme olabilirmi acaba
Enfeksiyon dolayısıyla adetiniz gecikmiş olabilir bir an önce doktora gidin gerekli ilaçları kullanın benceSelam kizlar bu ay adetim 9 gün gecikti ardından kahverengi kanamam oldu hafif oldu ve eşimle iki gündür ilişkiye giriyoruz hem iliskideyken hem ilişkiden sonra vajinam yanıyor hem ağrı hem yanma ne yapmam lazim
Enfeksiyon da gebelikde olabilir, bi doktora gorunun. Hamilelik istiyorsaniz insallah bebis vardrEvet düzenli normalde 27gunde bir olur
Bu ay 36 . Gün oldu oda regl mi yoksa yerleşme kanaması mi anlamadım 2 buçuk gün sürdü kahverengiydi ve çamur gibiydi
Bence testi tekrarlayınAdet gecikmesinden önce de yaptım sonrada 7 gün önce kan verdim negatif çıktı bilmiyorum gebelik bekliyorum
Ay sonunu bekle dediler üstelik sanki karnım taş gibi ne yapacagimi şaşırdım normal gebelik testleri negatif çıktıBence testi tekrarlayın
Ne zaman yapmıştınız kaset testleriAy sonunu bekle dediler üstelik sanki karnım taş gibi ne yapacagimi şaşırdım normal gebelik testleri negatif çıktı
Bu gün bir tane aldım bebetime diye hepsini bu marka aldım hepsi negatiftiNe zaman yapmıştınız testleri
Anladım canım bugünde yapmışsanız 9 gün gecikmeyle çıkardı diye düşünüyorumBu gün bir tane aldım bebetime diye hepsini bu marka aldım hepsi negatifti
Gecikme den sonra da yaptım
Anlamadim bende tekrar gideceğimAnladım canım bugünde yapmışsanız 9 gün gecikmeyle çıkardı diye düşünüyorum
Ben gebelik vardır diye düşündüm gebelikte de enfeksiyon çok oluyor
Bence doktora tekrar gidin büyük ihtimalle enfeksiyon vardır