KIZLAR YARDIIM!

ariela

Keşke..
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
15
6
88
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim ve bekarım. Sizleri hep dışardan takip ederdim fakat artık aranıza katılıp sizlerle birşeyler paylaşıp yardımlarınızı almak istedim ve bugün kayıt oldum. öncelikle sormak istediğim özel bir soru ve şunu söylemek istiyorum herkesin düşüncelerine saygım vardır ve herkesten aynı şeyi bekliyorum. 3 yıldır bir ilişkim var,erkek arkadaşım ve ben ikimizde okuyoruz üniversiteler bittikten sonra hayırlısı ile evleneceğiz. Gelelim konuya, son 1 yıldır erkek arkadaşımla birlikte oluyoruz ve doğum kontrol hapı kullanıyorum bu şekilde korunuyoruz. Sorunum ilişki esnasında canımın çok acıyor olması, sanki içeride birşeylere takılıyormuş gibi hissetmem ve sürekli idrarım varmış gibi hissediyor olmam. Ayın 19'unda Jinekoloğa görüneceğim fakat önce sizlerle paylaşmak istedim. Ve ayrıca beyaz çok yoğun kokusuz akıntım var ve bildiğiniz bembeyaz. Yanmam oluyor.. Erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz, gayet anlayışlı biri ama üzülüyorum. O soruyor canın acıyor mu diye yok diyip numara yapıyorum ama dayanamıyorum. sizinde aranızda böyle biryer yaşayanınız varmı,eğer varsa paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum :KK15::KK60:

sanırım haz almanla alakalı tatmın olma durumun ne pekı

enfeksyon kapmis olabilirsin cunku akinti ve yanma enfeksyon belirtisi

Back
X