Bebek Beslenmesi kızlar yardım 45 günluk bebeğim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

didemutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
415
15
118
Tunceli
mrb arkadaşlar şuna bebeğim 45 günlük ve gaz problem i yaşıyoruzz siz bu durumu nasıl çözdünüz.birde bebeğim 2 ay 5 gunlukken 4 saatlık ylculuk yapmak sorun olurmu uçakla 2 saat karayoluyla 2 saat?memelketımden çok uzaktayım burada kımseyı tanımıyorum memleketıme gıtmek ıstıyorum ıyıce bunaldım sızce hava değişimi yolculuk sorun olurmu yaşayan varmı

gaz problemi zamanla kendiliginden geciyo canim ama hafifletebilirsin tabiki emziriyosan yediklerine mutlaka dikkat et,bebegi emzirmeden 15-20 dakka önce suyla beraber bi cay kasigi kimyon yutarsan aydasi olur,bide bebeklere verilen bitkisel damlalar falan var ama isim vermem dogru olmaz dr nize danisin mutlaka karnina sicak torma koybilirsin ,göbek deliginin etrafindan yavas hareketlerle saat yonunde dairesel hareketlerle masaj yaparsanda faydasi olucaktir ,ayaklarini mutlaka sicak tut,bunlarin haricindede cok yapabilicegin bisey yok 3 ayi doldurunca mutlaka gecicektir yolculuga gelince bu birazda bebeginizin hassasiyetine bagli bisey hassas bir yapisi varsa hastalanbilir bide gidiceginiz yer kendi eviniz olmadigindan duzen farkli evinize döndügünüzde degisiklikten dolayi yine zorlanabilir bana kalsa kendi evinizde kalip duzeninizi oturtun derim tabi bu benim fikrim.Allah bebeginize ve size saglik ve uzun ömürler versin:nazar:

öncelikle geçmiş olsun cnm. ben gaz için rezene çayı,metsil ve zinco kullandım. yemeklerime filan hep kimyon kattım ama çok faydası olmadı.
daha sonra doktorumuzu tavsiyesiyle biogaia isimli damlayı kullandık. etkisi 1hafta-10gün sonra başlıyo ama süper bişey. içinde prebiyotikler olduğu için bağırsaklar düzene giriyor ve kakasını da gazını da rahatlıkla çıkarabiliyor.

ben 2 aylıkken bebeğimle otobüs yolculuğu yaptım. iki kişilik bilet aldım. boş olan koltuğa kendi yastıklarımızdan bir tane koydum ve bebeğimi üzerine yatırdım. battaniyesini de örttüm. 6 saatlik yolculuk boyunca en fazla 1 saat uyanık kalmıştır. sorunsuz geçti yani.
ama uçak yolculuğu hakkında hiçbir fikrim yok

ayagının altına elma yağı sür...bu birebir...bide gecenlerde sra erol kimyonu hafif kaynatıp soğuyunca çay kaşığınla ağzına damlatmış ve gazdan eser kalmamış televizyonda söylemişti...

Gaz icin Bio-Gaia diye bir damla var, süper süper. Doktorunuza danışın. Gaz, kolik vb belasını sadece yaşayan bir anne anlayabilir, bu damlayi mutlaka sorun derim.

mrb arkadaşlar şuna bebeğim 45 günlük ve gaz problem i yaşıyoruzz siz bu durumu nasıl çözdünüz.birde bebeğim 2 ay 5 gunlukken 4 saatlık ylculuk yapmak sorun olurmu uçakla 2 saat karayoluyla 2 saat?memelketımden çok uzaktayım burada kımseyı tanımıyorum memleketıme gıtmek ıstıyorum ıyıce bunaldım sızce hava değişimi yolculuk sorun olurmu yaşayan varmı

benim kızımdada gaz problemi vardı zinco kullanıyorduk düzenli bir şekilde,rezene verdik,kimyonu suda bekletip o sudan içirdik,papatya çayı verdik bende yemeklerime kimyon katıyordum 2,5-3 aydan sonra düzeldi çok şükür.
ben bebeğim daha 2 aylık yoktu uçakla kayınvalidemlere gittim 10 gün sonra 5 saatlik otobüs yolculuğuyla annemlere geldim 20 gün sonra tekrar uçak yolculuğu yaptım kızım beni hiç üzmedi ama arkadaşlarımdan duyduğum uçakta durmamış çocukları ben kalkarken ve inerken emzirmiştim.

benim kızımdada gaz problemi vardı zinco kullanıyorduk düzenli bir şekilde,rezene verdik,kimyonu suda bekletip o sudan içirdik,papatya çayı verdik bende yemeklerime kimyon katıyordum 2,5-3 aydan sonra düzeldi çok şükür.
ben bebeğim daha 2 aylık yoktu uçakla kayınvalidemlere gittim 10 gün sonra 5 saatlik otobüs yolculuğuyla annemlere geldim 20 gün sonra tekrar uçak yolculuğu yaptım kızım beni hiç üzmedi ama arkadaşlarımdan duyduğum uçakta durmamış çocukları ben kalkarken ve inerken emzirmiştim.

canım ne kadarlıkken verdiniz kimyon çayını filan.annem 1,2 kere verdi ama ben kararsızım.zaten eşim doktor izin vermiyor ama çok mecbur kaırsam belki verebilirim.iyi geliyor muydu bir de zararı olmadı değil mi.gerçi olsa siz de vermezdiniz ama

canım ne kadarlıkken verdiniz kimyon çayını filan.annem 1,2 kere verdi ama ben kararsızım.zaten eşim doktor izin vermiyor ama çok mecbur kaırsam belki verebilirim.iyi geliyor muydu bir de zararı olmadı değil mi.gerçi olsa siz de vermezdiniz ama

canım bende anne sütünden başka birşey vermek istemiyordum ama insan bebeğinin o halini görünce ister istemez veriyorsun biz kimyonu kayınvalidemden duyduk oralarda hep verirlermiş bebeğe ama çok değil 1-2 çay kaşığı veriyorduk tam hatırlamıyorum ama 20 günlük bir aylık falandı biz verdiğimide o kadar çok şey denedikki hangisinin faydası oldu tam bilemiyorum canım ama 3 aylık falandı tamamen düzeldi artık hiçbirşey vermemeye başladım

gaz için 2 çözüm bulduk biz bana her yemekte extra kiyon ve bebeğe pfizer firmasının bifiform drops diye probiyotiği

Back
X