Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik olabilir gebelik testi yapın mutlakaKızlar sat 1 mayıs 16 mayısta pik gördüğümü düşündüm bugün yaptığım test de böyleydi. Sizce neden?
Merhaba gebelik olma şansı yüksek beta HCG testi yaptırabilirseniz acilden kan verin. İstediğiniz bi gebelik miydiKızlar sat 1 mayıs 16 mayısta pik gördüğümü düşündüm bugün yaptığım test de böyleydi. Sizce neden?
Gebelik olabilir, burada birçok arkadaş ovülasyonda tekrar pik yapmasıyla gebeliğini öğrendi. Ne kadar doğru bilemiyorum ama hormonlar değişiyor sonuç olarak, gebelik olabilir. Bence kaset test yerine kan tahlili ile netleştirebilirsiniz.Kızlar sat 1 mayıs 16 mayısta pik gördüğümü düşündüm bugün yaptığım test de böyleydi. Sizce neden?
Evet istediğim bir gebelik ama erken gebelik testi de negatif çıkınca umutlanmıyorumMerhaba gebelik olma şansı yüksek beta HCG testi yaptırabilirseniz acilden kan verin. İstediğiniz bi gebelik miydi![]()
Gebelik dışında başka ne ihtimal olabilir acaba?Gebelik olabilir, burada birçok arkadaş ovülasyonda tekrar pik yapmasıyla gebeliğini öğrendi. Ne kadar doğru bilemiyorum ama hormonlar değişiyor sonuç olarak, gebelik olabilir. Bence kaset test yerine kan tahlili ile netleştirebilirsiniz.
Gebelik testi yapınKızlar sat 1 mayıs 16 mayısta pik gördüğümü düşündüm bugün yaptığım test de böyleydi. Sizce neden?
Yaptım da negatif çıktı yarın gidip kan testi vereceğimGebelik testi yapın