Kizlar yardim bu dogum baslantisimi

Orda da bana çok güldüler zaten :KK53: ama sağ ol çok yardımcı oluyo verdiğin bilgilerde dediler
Sen bi de doktoru gör, yarım narkozla ameliyathanede bile susmadım
Yukarda bi lamba var geniş, ona yansıyo karnım meraktan daha da cin gibi açtım gözlerimi :KK53:
Bana kaç dikiş atıyosunuz ? Kızımı görebilir miyim (ameliyat bitmedi ilk ağlama sesi duydum ) ? Gördüm, bu mor böyle olması normal mi ? Künye taktınız mı karışmasın :KK53:
Sedyeden sedyeye hoplattılar odaya taşıdılar beni, orda da dedim ne zaman yemek yicem 1 saat mi bekleyecem daha
Hasta bakıcılar bana güldü evet dediler
Eşimde gülüyodu
Dedim niye gülüyosun, onlarda gülüyodu
Şu an Müslüm Gürses'ten daha yavaş konuşuyosun dedi ( Ben bülbül gibi şakıdığımı sanıyorum :KK53: şaşırdım )
Yaa dedim bana hiç öyle gelmiyo
Narkozdan dediler
( Doğuma da kimseye haber vermeden gitmiştim, annem ve kayınvalidem geldiğinde ooo torun doğmuş bile dediler )
sen böyle anlatınca sezaryen doğumum aklıma geldi allahım daha sedyeden alınmadan açtım gözlerimi

Ayak agrisi derler bizde bence dogumun yakin olabilir zaten dogumdan once hafif hafif agdet sancisi gibi basliyo ve dsha sonra siddetleniyor bide nisanin geldimi dogumdan once leke

Benim ilk dogumda 3 gun evde agdet sancisi gibi agrilarim oldu ayaklarim agrimisti ve felaket sismistim ama ben tam 36+3gunluk dogum yaptim

Doğumuna neredeyse 1 ay var. Eğer sancim var diyip gidersen yüzde 90 doğuma alır normal için zorlar olmazsa sezeryana alırlar. Kış ayındayız muhtemelen uşuttun. İnternetten doğum belirtilerine bak hepsi tam olana kadar gitme bence. 5 doğum yaptım günü ya da değil ne zaman sandım var diyip gittiysem doğuma aldılar. Sadece biri yaz ayında olduğundan ve tüm doğum belirtileri tam olduğunda gittiğimde tam gününde saatinde doğdu. Gerisi hep vaktinden önce doğdu.

Tavsiyem sakın ama sakın üşütme
Kontrol sırasında sancın olduğunu söylersen doğuma alırlar. İlk doğumunu vaktinden neredeyse 1 ay önce yaptım cahillikten
İshal olursun nişan gelir sancılarını 3dk da bir olur ve gibi belirtiler var. Onlar tam olsa da sana yaklaşık 1 saat gibi zaman kalır endişe etme panik yapma. Ama bebeğin 1 ay öncesinden doğum sancısı yapacağını sanmam dediğim gibi uşutmuş olabilirsin. Kendini sıcak tut. Sağlıklı doğumlar

Evet ama 4 defa tuvalete ciktm once tuvalet sancisi zanettim sonra bittigjnde baktimki hala cok agriyor ve gidip geliyordu duzenli degildi yani.. Cok kafam karisti
Bendede aynısı oldu bi gece aniden gelen bir sancıyla uyandım karnım taş gibiydi tuvalete gidene kadar kıvrandım kç kere gittim sağa yatsam yok sola yatsam yok dayanamıyorum korktum oturdum oturamıyorum midem bulandı çocuk çok hareketli canım yanıyor tekrar yatmayı denedim soluma yattım ve uyuyakalmışım :) sabah acil gittim tekrar geçmemişti düzensiz ağrılarım çıktı serum bağlayıp gönderdiler. Bugün yine geceden beri kaç kere tuvalete çıktım 10 dk önce gittim yine gidiyorum :( ağrım var gece hiç uyuyamadım

Benim ilk dogumda 3 gun evde agdet sancisi gibi agrilarim oldu ayaklarim agrimisti ve felaket sismistim ama ben tam 36+3gunluk dogum yaptim
Bende şiştim ellerim ayaklarım şişti bir gece içinde ta dün akşamdan sancım başladı ve hala karnım geriliyor kasıklarıma vuruyor öğleden sonra gidicem doktoruma acele etmemeye çalışıyorum

Back
X